Monitor Samsung SM 2232BW, 22" LCD, 2 ms, DVI, crn

poruka: 12
|
čitano: 4.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
22'' LCD help please!

Bok, ljudi!!

Ovako kupio bih si ovaj monitor http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1113001

e sad me zanima kakve mi moraju biti ostale komponente točnije grafička da bi slika na tom monitoru bila dakle bolja i ljepša od ove koju imam sad na CRT-u. Sad trenutno imam grafičku powercolor ati radeon 9250 256 DDR 128 bit AGP...dal je to dovoljno za novu rezoluciju  wide 1680 x 1050, a ako nije što mi je činiti...kupiti novu grafu i koju? Napominjem imam AGP utor za grafičku..

Unaprijed zahvaljujem!! Pozdrav!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2008 12:57 (Danč).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ako ionako namjeravaš kupiti dotični monitor, možeš slobodno, jer mislim da je za kvalitetan prikaz slike dovoljan DVI izlaz koju tvoja grafička posjeduje.

I obrati pozornost na:

http://www.nabava.net/samsung-sm2232bw-lcd-22__2161_p.php

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=4714-1899kn-ADM

Tu je najjeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor Samsung SM 2232BW, 22" LCD, 2 ms, DVI,
Gamer-gts kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=4714-1899kn-ADM

Tu je najjeftiniji

Mislim da je ipak jeftiniji u M-Computers - 1.842,03 kn.
17 godina
neaktivan
RE: 22'' LCD help please!
Danč kaže...

Bok, ljudi!!

Ovako kupio bih si ovaj monitor http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1113001

e sad me zanima kakve mi moraju biti ostale komponente točnije grafička da bi slika na tom monitoru bila dakle bolja i ljepša od ove koju imam sad na CRT-u. Sad trenutno imam grafičku powercolor ati radeon 9250 256 DDR 128 bit AGP...dal je to dovoljno za novu rezoluciju  wide 1680 x 1050, a ako nije što mi je činiti...kupiti novu grafu i koju? Napominjem imam AGP utor za grafičku..

Unaprijed zahvaljujem!! Pozdrav!!

Ako se mislliš igrat na tom monitoru nema teorije da ostaneš na ovoj grafičkoj. Grafička kartica nema veze s kvalitetom slike na monitoru (barem ne mnogo). Za HD video i slično bih ti ipak preporučio neku od GeForce 8 serije (npr. 8400) ili ATI (HD 3450). Za igranje novijih igara na nativnoj rezoluciji toga monitora potrebna je barem 3850 grafička.
Core2Duo E4600, Gigabyte P35-DS3R, XFX 8800GT 512MB, 2GB Patriot DDR2 800
17 godina

Ja bi ti reko da zaboraviš na taj monitor, štoviše na cijelu Samsung firmu što se monitora teče (uz dužno poštovanje za njihovu LED pro seriju sve ostalo je smeće - imao 3 komada i trenutno imam normalan monitor - čitaj EIZO pa mogu to tvrdit)

Radje uzmi Philips ili NEC za tu lovu.

A za igre, nova grafička, kako je kolega reko neki bolji ATI. Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor Samsung SM 2232BW, 22" LCD, 2 ms, DVI,
gkelekov kaže...

Ja bi ti reko da zaboraviš na taj monitor, štoviše na cijelu Samsung firmu što se monitora teče (uz dužno poštovanje za njihovu LED pro seriju sve ostalo je smeće - imao 3 komada i trenutno imam normalan monitor - čitaj EIZO pa mogu to tvrdit)

Radje uzmi Philips ili NEC za tu lovu.

A za igre, nova grafička, kako je kolega reko neki bolji ATI. Osmijeh

koji si    ti panicar
samsung je najpoznatiji po lcd tv i monitorima i sad ti velis da ne valja
da je krepo jedan od tih tvojih reko bi da i oni ne valjaju
pa svakome se zalomi
ko i onaj frajer kaj je u hg spotu kupio laptop i mjenjali su mu ih pod reklamaciju njih cak 20
kaj to znaci da ni jedan laptop te firme ne valja
sve to ide prek trake u tvornici i moguce su greske
85% ljudi valjda ima samsung monitor
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran
RE: 22'' LCD help please!

imam nvidia geforce mx4000 i sve je dobro grafika ne steka on je sam prilagodi

2232bw the best

samsung sync master 2232bw
16 godina
neaktivan

Pozdrav imao bih jedno pitanje za vas ,a radi se o tome da sam prije par dana uzeo Samsung SM 2232BW  i mogu reci da sam zadovoljan sa slikom ,ali sam primjetio jednu malu stvar koja me muci.U krajnjem gornjem desnom kutu slika je malo tamnija nego na ostatku monitora ,a najvise se uoci na bijeloj podlozi i izgleda kao da je pozadinsko osvijetljenje na tom dijelu malo slabije.Sad nije to neki prolem ,ali me cisto zanima da li je to normalno ,jer cisto sumnjam da bi mi u ducanu to priznali kao reklamaciju.Samo jos  da napomenem da nisam mislio da se slika malo zatamni kad se gleda iz drugog kuta ,jer znam da je to boljka svih monitora s TN-matricom vec da je slika u tom gornjem desnom kutu malo tamnija.Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li itko ziv i strucan na ovom forumu ,da mi odgovori na pitanje?

0 0 hvala 0
17 godina

Dosta monitora može imati te probleme sa osvjetljenjem, nije ništa neobićno ali ako je prenaglašeno i smeta te u radu/igranju/gledanju filmova i slika onda ga mjenjaj (imaš 10 dana rok da vratiš robu sa kojom nisi zadovoljan koiko ja znam) ili ga reklamiraj. reklamacija ti vjerojatno neće proći ako nije stvarno jako naglašeno.

Inaće je standardna stvar da jeftiniji monitori imaju probijanje pozadinskog osvjetljenja, posebno na gornjem i donjem rubu ali da je slika tamnija to nisam vidio ali mislim da nebi trebalo biti ništa neobićno. Čast izuzetcima.

@gkelekov: Ti baš nemaš pojma šta pričaš, Samsung je jedan od najboljih proizvođaća i svi njegovi monitori su relativno kvalitetni, naravno nemožeš očekivati isto od 2000kn Samsunga i 7000kn Eiza, to jednostavno nije ista klasa. Za novce koje daš Samsung ime predobre monitore. Imao sam jedan njihov CRT(SM 753DFX) i sad imam LCD (SM 940BF). 4 frenda mi također imaju Samsug LCD (među njima jedan ima i SM BW2232). Svi odreda su super.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kod Samsunga je najgora moguća stvar da dobiješ CMO panel. U Vemilu je 2232BW s orginalnim panelom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice