Monitor blinka/ne pali se

poruka: 9
|
čitano: 1.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Interesantna stvar s monitorom "Mirai 22" " mi se desava u ovim zimskim danima, moj neki stav kontam da mu nije hladno jer u sobi je bas velika zima ne lozi se vatra, kada upalim racunar monitor blinkne jednom i ne upali se, zelena lampica gori kao da je upaljen ali nije, nekada tako stoji po 10 ak min ja monitor ugasim i upalim i onda se pojavi slika! Nekada kada vise puta resetujem racunar upali se kod ono "Repair or Start Normaly" a inace nece..znaci zelena lampa je tu ali slike nema...vise puta restrtam racunar i on se eventualno upali!= 
Zanima me dal je to do morinora treba ga popravit ili je softwerski problem! Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Monitor blinka/ne pali se

Isti problem sam i ja imao sa philipsom 190S, zagrij ga fenom za kosu, bude prije upalio

14 godina
neaktivan

to zapravo pali drug, zagrijavanje fenom..haha interesantno al bio sam u pravu, zbog hladnoce je!! Hvala pozz

12 godina

Samo ti se napuhnulo par kondenzatora. Otvori odlemi napuhnute zamjeni novima i služiće te još koju godinu.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Ako vam to grijanje pomaže onda imate problem s lošim kondenzatorima koje treba zamijeniti.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Ima i ja jedan problem ,naime,Samsung 22  inca se ne pali kad ukljucim komp,nekad moram da ga ugasim i upalim par puta pa proradi

normalno,nekad moram da restartujem racunar ,kad proradi radi normalno .Ima mu vec 7-8 god.

Da li je problem zamjeniti te kondenzatore ?

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 7:43 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
mackocicko2004 kaže...

Ako nemaš iskustva s lemljenjem onda je problem. Ako imaš iskustva i potrebnu opremu onda nije.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
9 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ako nemaš iskustva s lemljenjem onda je problem. Ako imaš iskustva i potrebnu opremu onda nije.

Necu ja da radim ,nosim kod majstora ,koliko bi to moglo da kosta ?!

NEKA SKRIPT,MOMENTUM,BUDE NA VASOJ STRANI .
15 godina
moderator

Ovisi o majstoru.

Desetak kuna za kondiće + ruke i znanje...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice