Interesantna stvar s monitorom "Mirai 22" " mi se desava u ovim zimskim danima, moj neki stav kontam da mu nije hladno jer u sobi je bas velika zima ne lozi se vatra, kada upalim racunar monitor blinkne jednom i ne upali se, zelena lampica gori kao da je upaljen ali nije, nekada tako stoji po 10 ak min ja monitor ugasim i upalim i onda se pojavi slika! Nekada kada vise puta resetujem racunar upali se kod ono "Repair or Start Normaly" a inace nece..znaci zelena lampa je tu ali slike nema...vise puta restrtam racunar i on se eventualno upali!=
Zanima me dal je to do morinora treba ga popravit ili je softwerski problem! Hvala
Monitor blinka/ne pali se
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.818
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isti problem sam i ja imao sa philipsom 190S, zagrij ga fenom za kosu, bude prije upalio
to zapravo pali drug, zagrijavanje fenom..haha interesantno al bio sam u pravu, zbog hladnoce je!! Hvala pozz
Samo ti se napuhnulo par kondenzatora. Otvori odlemi napuhnute zamjeni novima i služiće te još koju godinu.

Ako vam to grijanje pomaže onda imate problem s lošim kondenzatorima koje treba zamijeniti.
Ima i ja jedan problem ,naime,Samsung 22 inca se ne pali kad ukljucim komp,nekad moram da ga ugasim i upalim par puta pa proradi
normalno,nekad moram da restartujem racunar ,kad proradi radi normalno .Ima mu vec 7-8 god.
Da li je problem zamjeniti te kondenzatore ?
Ako nemaš iskustva s lemljenjem onda je problem. Ako imaš iskustva i potrebnu opremu onda nije.
Ako nemaš iskustva s lemljenjem onda je problem. Ako imaš iskustva i potrebnu opremu onda nije.
Necu ja da radim ,nosim kod majstora ,koliko bi to moglo da kosta ?!
Ovisi o majstoru.
Desetak kuna za kondiće + ruke i znanje...