Monitor 24'' do 350$

poruka: 4
|
čitano: 1.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
monitor 24'' do 350$

Evo stari mi moze donjet neke stvari iz amerike pa ocu monitor 24'' do 350$ Malo sam gledao po internetu i zakljucio da ih bas nema previse... uglavnom su ili dosta povoljniji ili neki profesionalni koji su opet prilicno skuplji... Mislim da za tu cjenu pogotovo u americi imam pravo ocekivati sljedece: 1.izvrsnu boju 2. kvalitetno LED osvjetljenje koje ne probija 3. dobru crnu boju i vidljivost detalja pri tamnim tonovima. 4. dobar odaziv (volim pogledati tu i tamo film ili zaigrati igricu) Hvala na savjetima... 

P.S. Nemojte gledati u nasim trgovinama pa preracunavati u dolare jer se tu cjene znatno razlikuju. 

Hvala jos jednom na savjetima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: monitor 24'' do 350$

kupi ACER S243HLmbii,mozda malo vise kosta ali ti je mrak, LED, 2ms,kontrast 12 000 000:1,hdmi,sve nove tehnologije su u njemu,kod nas kosta oko 2000kn,a u dolarima moras vidjeti,al ne vjerujem da ce biti jako skup.

kupi taj monitor preporuka,ja ga imam isto,uzeo ga prije 2mj.

14 godina
neaktivan
Monitor 24'' do 350$

gledo sam njega... svidja mi se ali i drago mi je da iz prve ruke cujem da valja... kosta 280 na acerovoj stranici... znaci oko 250$ se moze nabavit... ja bi nesta oko 350$ 

gledao sam acerov onaj gd235hz sto kao podrzava 3D. on je 350$ ali se meni cini da njemu u cjenu puno ide to sto podrzava taj 3D (120HZ) 

ima li jos kakvih prjedloga...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor 24'' do 350$

I ja se slazem s Igorom, Acer S243HL je fantastican. Nabavio sam prije godinu dana i prezadovoljan sam(odaziv, kontrast, jednostavnost sucelja, dizajn,...). {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice