LG monitor problem

poruka: 7
|
čitano: 1.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG monitor problem

Imam Lg monitor (W43 series) od 22 incha i jučer su počeli veliki problemi s njim. Naime, monitor se počeo automatski gasiti, radi nekih 10-15 sekundi kad ga upalim na tipku i onda se ugasi. Također je počeo proizvoditi neke čudne zvukove, neko pištanje.  Probao sam ga spojiti i preko VGA kabela ali opet ista stvar. Drugi monitor na istoj konfiguraciji radi bez problema. Što bi to moglo biti? Jel skroz otišo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: LG monitor problem
battman909 kaže...

Imam Lg monitor (W43 series) od 22 incha i jučer su počeli veliki problemi s njim. Naime, monitor se počeo automatski gasiti, radi nekih 10-15 sekundi kad ga upalim na tipku i onda se ugasi. Također je počeo proizvoditi neke čudne zvukove, neko pištanje.  Probao sam ga spojiti i preko VGA kabela ali opet ista stvar. Drugi monitor na istoj konfiguraciji radi bez problema. Što bi to moglo biti? Jel skroz otišo?

- Grafička, ispusi HDMi kabel,  izvadi graficku iz kucista i temeljno je ocisti i stavi novu termalnu pastu.

Lp i Sretno!

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 15:35 (hahhaajaads).
13 godina
neaktivan
LG monitor problem

Al na novom kompu (kupljen prije par dana) ista stvar, tako da do grafičke ne može biti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
battman909 kaže...

Po zvukovima koje opisuješ i gašenju monitora, lako moguće je da imaš problem u napajanju samog monitora - ako se usudiš otvarati monitor, i ako je garancija istekla (naravno, isključi ga prvo iz struje) kao prvi korak provjeri, i po potrebi zamijeni kondenzatore u njemu.

KaeR
13 godina
neaktivan
LG monitor problem

Garancija je istekla, a stvarno se ne kužim u to pa bi rađe poslao monitor onda u neki servis pa da oni to pogledaju. Dal zna netko neki servis u Rijeci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG monitor problem

Potrban mi je savet u vezi ovog monitora , da li moze da se popravi ili kupiti novi ? Hvala unapred...

L222WS L222WS

0 0 hvala 0
17 godina

Bojim se da se ovdje radi o većem kvaru elektronike monitora, te bi lako popravak mogao biti neisplativ.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice