LCD Display ALIENWARE OptX AW2310
- poruka: 15
- |
- čitano: 5.044
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hi! daj model je jako dugo na tržištu, bolje idi na BENQ XL2420T ili pričekaj 2430T, vjerovatno će izać u narednih 30tak dana...
a što se tiče pravog 3D-a bez naočala...... nekužim..
jedino Nintendo 3DS i Toshiba Tvi imaju taj efekat.... ako misliš na to....
da dok gledaš nemaš potreba za 3D naočalama...
usput..... ti su ti monitori 120Mhz ima jedan VG asus on je 144Mhz... no za to moraš imat odgovarajuću VGA........ da bi se sve to moglo popratit
ovaj alienware je nedavno stigao kod nas.jel on dobar monitor za gaming i gledanje filmova,da je sve u 3 d,jel moguće da prikaziva 3d a da netribaju naoćale?
nema veze što je tek došo sad to je 2-3 godine star monitor
nemože prikazivat 3D bez Nvidia vision opreme...
no sad već imaš monitore koji podržavaju 2 generaciju NVIDIA 3D naočala
pogle jubito.... youtube.... tu ćeš nać dosta recenzija monitora....
toga a i mnogih drugih
Sta si se zapalio za taj Alienware.. reka ti je covik da uzmes BENQ XL2420T ili jos malo pa pricekas na noviji model, em sta su bolji, em sta imaju vec i 2 generaciju naocala.. to isto sam ti ja rekao jos prije par dana.. al ti nikog ne slusas neg guras po svom.. a poznavajuci tebe uzet ces glupost i opet falit.. uzmi ti taj alienware i plati ime.. i onda za par miseci opet kupuj novo ^_^
Takoder sam ti rekao da jos kod nas nema monitora koje mozes gledat bez naocala, a ti ne slusas nikog pa eto, sve sta cu rec - sretno s kupovinom..
ja san zato i otvorio temu da se raspitam jel dobar monitor ili nije.
imam vrimena za razmišljanje šta ću kupit.
guglao sam i gledao rewiewe na youtube,benq je pravi gaming monitor i podržava 3 d,općenito ima sve što ti treba.
sve općenito dobar je,isplati ga se kupit.bolji je od ovog alienwarea.
lock teme,a možete i vi ostali ubacit još koji komentar.
Po ćemu je točno bolji BENQ osim što ima 1ms manji response i što je led osvjetljenje? BENQ je 800 kn skuplji...
zanimljivo pitanje...
recimo da je za početak samo 2 godine mlađi model...
Dell više nepodržava službeno alienware monitore nit će ih vjerovatno više proizvodit....
a sad nisam vidio niti jedan uživo... ali i sam gledam sebi uzet neki monitor... pa sam malo istraživao u zadnja 2 mjeseca....
te sam mu napisao preporuku konto recenzija koje sam gledao na youtube..... ili čitao na netu....
no o cijenama se kod nas neisplati raspravljat jer je sve jednostavno preskupo.....
vani je sve 50% jeftinije.... pa ako ima mogućnost za kupit nešto izvana..... proće jeftiniji...
Slazem se s robertom te bi jos i nadodao da je sto se tice 3D tehnologije Benq bolji od ovog alienware-a iako ja osobno cekam jos veci razvoj 3d tehnologije na monitorima, a za to treba cekati da to postane standard.. a jednog dana i 3d monitore bez naocala kao sto to i postoji na nekim uredajima.. ali nazalost treba jos cekat na to, nadam se samo ne predugo..
Za gaming je ovaj benq monitor koji je sigurno odlican ako ne i medu najboljima, te jos i podrzava 3d sa drugom generacijom nvidia naocala.. mislim, dis bolje.. ako nekome treba bolje od ovog onda jedino sto moze napraviti kupit 3 takva monitora ali to je vec pretjerivanje jer za ovaj jedan dobit ce sve sta mu treba..
benq je stvarno gaming zvijer.ko misli kupovat gaming monitor neka kupi benq.ja ako kupim novi monitor to je benq.
ima sve u sebi,oduševit će svakog gamera.
koliko san gledao po youtube sa njim se ne dobiju naoćale??
možda se trebaju kupit posebno,no nema veze.
lock teme.
Još uvijek nitko nije dao konkretan razlog po čemu je benq bolji od alienwarea.
kako sam rekao, nisam vidio ni jedan...
samo sam gledao youtube....
al recimo za početak kao što sam već rekao da je 2 godine razlika u njima.... tako i u tehnologiji..
zatim benq podržava nvidia vision kit v2.... nativno...
sad može se otić na google i po tehničkim specifikacijama usporedit jedan i drugi al mislim da je to glupo....
premda i Alienware mora bit dobar display.... ja sad gledam u X17R4, ua kogjeg sam skinuo kalibracijske postavke sa neta i display je odličan.... a radi se o laptopu
no šteta jer radi Della Alienware više neće izbacivat monitore...
Ali alienware ima 3 godine garancije, dok benq ima 2 godine...