Kompatibilnost grafičke i monitora

poruka: 5
|
čitano: 2.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Moj prvi post. Pozdrav svima!

Nedavno sam na svoje, malo starije računalo, kupio novu grafičku karticu oznake: Powercolor Radeon X1650Pro AGP, 512MB DDR2, TVout, DVI, koja radi odlično.

Namjeravam kupiti i neki LCD monitor jer trenutno koristim Samsungov CRT od 17".  Sviđaju mi se Samsunzi SM2032 BW i SM 2232BW.

Dali će moja grafička podržavati ove modele?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako misliš dali ceš moci spojiti graficku sa monitorom onda je odgovor da. Ako misliš dali ceš se moci igrati u nativnoj rezoluciji sve na high sa ukljucenim AA, AF i ostalo onda je odgovor ne.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kompatibilnost grafičke i monitora
autorov komentar
Hm, toga sam se i bojao.
Dali je onda bolje ići na 20" ili 22"
17 godina
neaktivan

22" je puno ugodniji oku a isto tako je lijepši za rad i radna površina je veca. Također je ugodnije gledati filmove na njemu.

Mislim  da  sa  svojom  grafickom  neceš  niti  na  20"  niti  na  22"  moci  igrati  sve  igre  kako  spada  sve  na  high  sve  moguce  ukljuceno  i  sa  normlanim  frame  ratom  :/

Ako  ti  je  toliko  vazno  da  baš  sve  bude  high  onda  bi  trebo  uzet  i  novu  graficku...

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kompatibilnost grafičke i monitora

Ovako...ako dvojiš između 20 i 22 idi na 22, zbog kao što ti je već rečeno veća radna površina, ikone su ponešto veće nego na 20, a rezolucija (opterečenost graf. kartice) ista jer i 20 i 22 modeli imaju rezoluciju od 1680x1050 koja je na žalost preveliki zalogaj za tvoju karticu gledajuči na nove igraće naslove i one koji dolaze. Sa druge strane pusti igre na stranu...grafičku i cijeli komp češ naravno mijenjati, stoga neka te ne brine ta rezolucija, za neko vrijeme kupit češ jači i bolji hardware pa će ti 22incha jako dobro doći....moj savjet...ubodi "22 (moja preporuka je Asus 221U sa dvi-d 2000 kontrast, odaziv 2ms, slika oštra, bistra, naoko savršena! pozz!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice