Koja rezolucija

poruka: 15
|
čitano: 5.171
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Znaci, zelim uzeti 21.5'' monitor, ali me zanima, necu moci igrati sve igre na 1920x1080 jer cu imat mal fps, ali koja bi bila onda dobra manja rezolucija za igranje na tom monitoru ?

Graficka: Sapphire ATI Radeon hd 5670 1gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koja rezolucija

1680 x 1050 - probaj s tom !!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Znaci ima ta rezolucija za takav monitor. Kad ga kupim probat cu... davajte mi jos prijedloga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koja rezolucija

Ima sve rezolucije do one maximalne koju ti monitor podrzava !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Imam pitanje a nebi otvarao novu temu, nadam se da se autor neće ljutiti {#}

Danas sam kupio polovni monitor Asus VW198 maximalne rezolucije 1680x1050, grafička je Palit GF210 Super Silent/1Gb (LP) maximalne rezolucije 2560x1600.

Kada postavim maximalnu rezoluciju monitora slika bude dobra gore i dolje, po visini ali po širini se pomakne ulijevo do pola ekrana.

Dali je netko imao sličan problem? Kako to da riješim?

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koja rezolucija
Milan AS kaže...

Imam pitanje a nebi otvarao novu temu, nadam se da se autor neće ljutiti {#}

Danas sam kupio polovni monitor Asus VW198 maximalne rezolucije 1680x1050, grafička je Palit GF210 Super Silent/1Gb (LP) maximalne rezolucije 2560x1600.

Kada postavim maximalnu rezoluciju monitora slika bude dobra gore i dolje, po visini ali po širini se pomakne ulijevo do pola ekrana.

Dali je netko imao sličan problem? Kako to da riješim?

jesi probao poriktati sliku baš na monitoru? s onim gumbićima kraj ekrana pomaknuti udesno? meni je isto bilo tako prvi put kad sam stavio full rezu

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 20:04 (Mikovic_xD).
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Jesam! Ali nemože, ima od 1 do 100 da se pomiče, sredina je na 50 a kad pomaknem na 100 (skroz desno koliko dopušta) nedostaje još četvrtina do kraja, nadam se da sam dobro objasnio...

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Spoji monitor DVI kabelom jer će ti se događati "auto-adjust" kod svake promjene rezolucije, a izgleda da kod tebe to ne radi najbolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

he, monitor nema ulaz za DVI, samo VGA, dali bi pomoglo kada bi kupio onaj adapter id DVI u VGA pa da spojim na grafičkoj taj adapter, na adapter VGA kabel i dalje u monitor?

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Čini se da imaš VW198S model onda, pošto VW198T ima DVI.

Adapter ne bi radio, jer je to isto analogni VGA signal.

Probaj stisnuti tipku auto, a ako i to ne radi nažalost morat ćeš se poigrati opcijama Clock i Phase u izborniku monitora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 10:53 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Probao sam, namjestio sam "clock" ali sada me "phase" zeza, koju god vrijednost namjestio "phase" se ne regulira da tako kažem. Postoji li neki program da se to može namjestiti, imam instaliran "Nvidia Control Panel" ali nema te opcije, valjdas to samo monitori imaju "instalirano" u sebi!?

Edit: Riješeno, hvala svima na pomoći

Fu**ing posers
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 12:29 (Milan AS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima li razlike u 1920x1080 na 24 ili 27 inčnom monitoru u preformansama? ja mislim da nebi treblo biti jer je rezolucija ista, a moj prijatelj kaže da je bitna dijagonala

15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Ne, dijagonala nema veze sa performansama sustava ako se radi o istoj rezoluciji, računalo šalje istu količinu informacija prema monitoru.

Mislim da je ljubomora u igri jer ti imaš veći ekran...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znači uzet ću 27" sad me zanima hoće li 1920x1080 biti dovljna rezolucija za takav monitor da bi kvaliteta bila dobra?

15 godina
neaktivan
Koja rezolucija

Sada imam malo drugačiji problem, namjestim rezoluciju koju sam želio ali kada monitor ode u "stand by" i kad se "vrati" slika mi prelazi izvan monitora gore i dolje

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice