Instalacija drivera

poruka: 5
|
čitano: 883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Instalacija drivera

Pozdrav, imam Philips monitor i htio bih instalirat drivere. Skinuo sam službene sa stranice za Won7, međutim nema .inf file da bi windowsi prepoznali drivere. Imam samo "Security Catalog" fajl. Možete mi pojasniti kako da instaliram taj fajl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Instalacija drivera
tumba kaže...

Pozdrav, imam Philips monitor i htio bih instalirat drivere. Skinuo sam službene sa stranice za Won7, međutim nema .inf file da bi windowsi prepoznali drivere. Imam samo "Security Catalog" fajl. Možete mi pojasniti kako da instaliram taj fajl?

Onda idi u Device Manager, nađi Monitors i desni klik i update driver software. Ako ti nešto nađe, instalirat će.

Ako je monitor spojen VGA kabelom, Neće naći ništa bolje nego što imaš sada.

To je rezervirano SAMO sa digitalne ulaze - DVI, HDMI, Display Port.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
10 godina
neaktivan
Instalacija drivera

security catalog nije driver

mislim da ti uopće ne treba driver... priključi i windowsi to sami riješavaju

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Instalacija drivera

ma spojen je HDMI kablom. idem pod automatski ali ništa.instalira mi generic drivere. otvorio sam ovu temu radi toga jer nemam zvuka na monitoru. instalirao sam drivere od grafe pa mi nije bas jasno zasto nema zvuka.na monitoru sam sve podesio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Instalacija drivera
tumba kaže...

ma spojen je HDMI kablom. idem pod automatski ali ništa.instalira mi generic drivere. otvorio sam ovu temu radi toga jer nemam zvuka na monitoru. instalirao sam drivere od grafe pa mi nije bas jasno zasto nema zvuka.na monitoru sam sve podesio

To onda podešavaš u Control Panelu, pod Sound. Tu moraš odrediti defaultni uređaj.

Ako je to monitor, bit će izlistan tu. Postavi ga kao default.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 20:30 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice