Hp ili Lg?

poruka: 5
|
čitano: 1.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hp ili Lg?
Evo ovako, kupujem monitor i ne znam kako, ali doslo je do toga da biram izmedu HP x23LED 23" i LG 23" Wide LED IPS236-PN. E sad ovako, nacuo sam nesto da ovi ips ili kako vec su bolji jer ne moras gledati direkt 90stupnjeva u monitor da ti se nista ne muti ili blijedi ili sta ja znam..pa me zanima jel taj hp moze biti tako los?jer sam procitao da ima taj kut gledanja nekih 170stupnjeva.. Ne kuzim se u kompove pa me zanima neka stvarna razlika,a ne samo u brojkama..imam hp komp pa sam mislio da uzmem i hp monitor, ali znam da to nema nikakve veze :D hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Hp ili Lg?

Da. IPS su monitori sa novom matricom i poželjno si je ubosti jednog takvog. Razloge si sam naveo.

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
neaktivan
Hp ili Lg?
Cekaj, znaci hp nis ne valja?sorry, ali ne kuzim se u monitore pa mi je malo cudno da ta glupost s kutom gledanja moze biti toliko losa..mislim, taj komp ce sluziti za igranje igrica, poglavito mmorpg-ova tak da ce eventualno biti jos jedva glava kraj moje koja ce zuriti u ekran, ali nista vise od toga jer ne koristim komp za gledanje filmova, a za sve obrade slika imam nesto drugo tak da iskreno ne razumijem..volio bi svacije misljenje i ako netko ima iskustva, jos bolje a ovo za ips monitore sam procitao na svim mogucim stranicama, mene samo zanima sad koliko taj hp koji je TN(jel?) moze biti losiji od ips-a? Hvala puno :)

0 0 hvala 0
14 godina

Neki otprilike poredak po kvalliteti matrice od najkvalitetnije do najlosije pa zakljuci  sam:

1. H-IPS

2. S-IPS

3. e-IPS

3. S-PVA

5. P-MVA

6. PVA

7. MVA

8. TN

Namjerno su dva  treca mjesta jer nisam siguran koji je od ta dva bolji

17 godina
protjeran

Uzmi IPS svakako

:))

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice