Pozdrav
Trazim 27 inčni full hd monitor koji bi duplirao i kao tv več neko vrijeme, gledao sam razne modele i aoc i benq i lg i nije mi se žurilo je me moj 24 inčni samsung
još dobro služi. Jedini model koji ima dvi, analognu kontrolu svijetline i kvalitetan panel a da je full hd je ovaj dell i jos nedobavljivi benq gw2760hs tako da izbora
baš i nemam. Benq model mi je isto zanimljiv ali nikako da dodje na tržište kasni mjesecima, a i neke tranzicije boja na va panelima su užasno spore plus loša
iskustva prijašnje serije nisu ohrabrujuča.Jeli tko imao priliku raditi sa ovim dell-om? Koliko znam ne koristi PWM za smanjivanje svjetline tako da nema zamora
očiju, a prema recenzijama daje vrhunske boje djelom zbog ips panela a djelom zato što nema anti glare coating. Što mene interesira jesu li refleksije u rado vrlo
jake zbog manjka coatinga, na slikama izgleda dosta zeznuto. Nisam našao nigdje kod nas da se moze pogledati u trgovini kako radi tako da nisam siguran dali
kupiti ili ne. Ako ima netko ikakva iskustva sa ovim modelom ili zna za neki slični koji zadovoljava gornje kriterije bio bi zahvalan za bilo kakvu informaciju.
Hvala unaprijed.