Cut-off sa jedne strane ekrana?

poruka: 3
|
čitano: 1.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cut-off sa strane ekrana?

Kupio sam nedavno LG W2053TQ 20-inčni monitor. Sve je savršeno radilo, rezolucija na desktopu mi je bila 1600x900, a u igrama je bila 1280x720.

Stavio sam manju rezoluciju jer bi mi inače frame padao do 20 sličica po sekundi.

Moj mali brat je nešto brljao po driverima (forte Manager) i valjda je pritisnuo opciju RESTORE FACTORY SETTINGS. Od tada imam problem.

Kada igram igre na spomenutoj rezoluciji od 1280x720 kao da mi je ekran premali sa desne strane, tj. fali mi nekih 2 centimetra slike sa desne strane!

Probao sam namjestiti sliku u tom programu forteManager, pa sam probao ručno namjestit sliku sa tipkama na monitoru, ali kad bih pomaknuo sliku prema lijevo da vidim desnu stranu monitora onda više ne bi mogao vidjeti lijevu stranu na monitoru!

Evo već para dana tražim rješenje ali nikako ne mogu skužit u čemu je stvar!

Molim vas pomozite, nekako me frustrira kad nemogu vidjet dio slike {#}

P.S. Na rezoluciji od 1600x900 ovakvih problema nemam!

Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.

0 0 hvala 0
14 godina
Cut-off sa jedne strane ekrana?

Vjerovatno imas na monitoru gumb AUTO/SET 

kad pokrenes igru na drugoj rezoluciji to stisni i to bi trebalo razuči sliku od kuta do kuta

bar je tako kod mene :)

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Cut-off sa jedne strane ekrana?
RaZ0R9111 kaže...

Vjerovatno imas na monitoru gumb AUTO/SET 

kad pokrenes igru na drugoj rezoluciji to stisni i to bi trebalo razuči sliku od kuta do kuta

bar je tako kod mene :)

Evo ga opet radi perfektno!  hvala!

Your best? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice