Benq 2200hda Trebam Pomoć.

poruka: 8
|
čitano: 1.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prva stvar , pozdrav svima u ovoj sekciji u koju prvi put zalazim na ovom forumu , posto sam dosad visio na sekciji mobiteli :DD....

Evo ovako pošto sam prije nekih godinu dana kupovao novu pc konfiguraciju , otišao sam ljepo u hg spot i gledao malo akcije... Bila je jedna akcija za takozvanu gamersku konfiguraciju gamersblade... ja sam je tada kupio , koštala je 6000 a ovo je navedena :

4GB DDR3 RAMA

Ati radeon hd4xxx ( ovi xx su neki znak , nemogu se sjetit koja je bila jer je riknula) , sada sam ugradio radeon hd4670 1gb

Procesor : Intel Dual core 2.8 GHZ

itd....

I uz to se dobije Monitor BENQ 2200HDA , sad ja valjda kako sam bio priglup vidio oznaku HDA i odma povezao hd itd....

Medjutim ,  gledao sam sad na internetu i vidim piše za njega da je full hd 1080 p , jedina fora je sto ja nemogu naci nigdje na njemu HD ulaz , moja nova graficka ima ulaz , ali monitor nema ima samo onaj plavi ( to je valjda vga il kako se vec zove sta ja znam...)

Ljevo ima audio input , output ulaze i to je to ... zanima me jel to negdje skriveno ili sta , jer ljepo pise na netu da je full hd monitor...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Benq 2200hda Trebam Pomoć.
Khalmeron kaže...

Prva stvar , pozdrav svima u ovoj sekciji u koju prvi put zalazim na ovom forumu , posto sam dosad visio na sekciji mobiteli :DD....

Evo ovako pošto sam prije nekih godinu dana kupovao novu pc konfiguraciju , otišao sam ljepo u hg spot i gledao malo akcije... Bila je jedna akcija za takozvanu gamersku konfiguraciju gamersblade... ja sam je tada kupio , koštala je 6000 a ovo je navedena :

4GB DDR3 RAMA

Ati radeon hd4xxx ( ovi xx su neki znak , nemogu se sjetit koja je bila jer je riknula) , sada sam ugradio radeon hd4670 1gb

Procesor : Intel Dual core 2.8 GHZ

itd....

I uz to se dobije Monitor BENQ 2200HDA , sad ja valjda kako sam bio priglup vidio oznaku HDA i odma povezao hd itd....

Medjutim ,  gledao sam sad na internetu i vidim piše za njega da je full hd 1080 p , jedina fora je sto ja nemogu naci nigdje na njemu HD ulaz , moja nova graficka ima ulaz , ali monitor nema ima samo onaj plavi ( to je valjda vga il kako se vec zove sta ja znam...)

Ljevo ima audio input , output ulaze i to je to ... zanima me jel to negdje skriveno ili sta , jer ljepo pise na netu da je full hd monitor...

To ti znaci da ima HD rezouciju ili ti 1920×1080.

To sto pise Full HD neznaci da ima DVI ili HDMI jer VGA podrzava 1920×1080

15 godina
neaktivan

A cek dal se kvaliteta samog displaya poboljsava recimo da uzmem onaj neki dvi to hdmi kabel ili tako nešto ?

Sorry ako postavljam glupa pitanja ali stvarno se ne kuzim u te monitore televizije itd...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...

A cek dal se kvaliteta samog displaya poboljsava recimo da uzmem onaj neki dvi to hdmi kabel ili tako nešto ?

Sorry ako postavljam glupa pitanja ali stvarno se ne kuzim u te monitore televizije itd...

DVI ce ti imat istu kvaltetu ko HDMI slike samo HDMI ima mogucnost prijenosa zvuka. HDMI ti je koristi kao onaj SCART samo za HD znaci da spojis PS3 il X360 il Bluray player sa HDTVom ili monitorom koji ima HDMI ulaz.

Ali posto je pametnije imat posebno zvucnike dosta ti je DVI osim ako nemas PS3 il nesto sto  bi htio preko HDMI spojit.

Pametnije ti je u principu spojit monitor preko DVI-a

16 godina

taj monitor imam i ja i on ima samo vga prikljucak u ati catalyst centru namisti

na najvecu rezu sta je upravo 1900*1080...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mew kaže...
Khalmeron kaže...

DVI ce ti imat istu kvaltetu ko HDMI slike samo HDMI ima mogucnost prijenosa zvuka. HDMI ti je koristi kao onaj SCART samo za HD znaci da spojis PS3 il X360 il Bluray player sa HDTVom ili monitorom koji ima HDMI ulaz.

Ali posto je pametnije imat posebno zvucnike dosta ti je DVI osim ako nemas PS3 il nesto sto  bi htio preko HDMI spojit.

Pametnije ti je u principu spojit monitor preko DVI-a

Kaj mu znaci spojit monitor prek DVI, kad sam monitor nema DVI vec samo VGA kaj nije dobro uopce.Cool Jer kvaliteta slike nije na razini one koju dobis preko DVI ili HDMI, pa treba izbjegavat kupovat monitore koji imaju samo VGA nisu bez razloga jeftiniji.Nevinašce

16 godina

iovako i onako ga ne može tako spojit nego dvi to vga konektor na grafu i onda na monitor,

jbga svak se može opeć jedanput

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jebiga nisam gledao .... Kupovao novu konfu , i iskreno jblo mi se za ekran , kad vidim kako ljepo mogu igrat mafiu odma mi se jbe za ekran :D ... Hvala svima za odgovore

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice