Prva stvar , pozdrav svima u ovoj sekciji u koju prvi put zalazim na ovom forumu , posto sam dosad visio na sekciji mobiteli :DD....
Evo ovako pošto sam prije nekih godinu dana kupovao novu pc konfiguraciju , otišao sam ljepo u hg spot i gledao malo akcije... Bila je jedna akcija za takozvanu gamersku konfiguraciju gamersblade... ja sam je tada kupio , koštala je 6000 a ovo je navedena :
4GB DDR3 RAMA
Ati radeon hd4xxx ( ovi xx su neki znak , nemogu se sjetit koja je bila jer je riknula) , sada sam ugradio radeon hd4670 1gb
Procesor : Intel Dual core 2.8 GHZ
itd....
I uz to se dobije Monitor BENQ 2200HDA , sad ja valjda kako sam bio priglup vidio oznaku HDA i odma povezao hd itd....
Medjutim , gledao sam sad na internetu i vidim piše za njega da je full hd 1080 p , jedina fora je sto ja nemogu naci nigdje na njemu HD ulaz , moja nova graficka ima ulaz , ali monitor nema ima samo onaj plavi ( to je valjda vga il kako se vec zove sta ja znam...)
Ljevo ima audio input , output ulaze i to je to ... zanima me jel to negdje skriveno ili sta , jer ljepo pise na netu da je full hd monitor...