Prva stvar , pozdrav svima u ovoj sekciji u koju prvi put zalazim na ovom forumu , posto sam dosad visio na sekciji mobiteli :DD....
Evo ovako pošto sam prije nekih godinu dana kupovao novu pc konfiguraciju , otišao sam ljepo u hg spot i gledao malo akcije... Bila je jedna akcija za takozvanu gamersku konfiguraciju gamersblade... ja sam je tada kupio , koštala je 6000 a ovo je navedena :
4GB DDR3 RAMA
Ati radeon hd4xxx ( ovi xx su neki znak , nemogu se sjetit koja je bila jer je riknula) , sada sam ugradio radeon hd4670 1gb
Procesor : Intel Dual core 2.8 GHZ
itd....
I uz to se dobije Monitor BENQ 2200HDA , sad ja valjda kako sam bio priglup vidio oznaku HDA i odma povezao hd itd....
Medjutim , gledao sam sad na internetu i vidim piše za njega da je full hd 1080 p , jedina fora je sto ja nemogu naci nigdje na njemu HD ulaz , moja nova graficka ima ulaz , ali monitor nema ima samo onaj plavi ( to je valjda vga il kako se vec zove sta ja znam...)
Ljevo ima audio input , output ulaze i to je to ... zanima me jel to negdje skriveno ili sta , jer ljepo pise na netu da je full hd monitor...

Jer kvaliteta slike nije na razini one koju dobis preko DVI ili HDMI, pa treba izbjegavat kupovat monitore koji imaju samo VGA nisu bez razloga jeftiniji.