AOC 2434pw problemi

poruka: 3
|
čitano: 3.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AOC 2434pw problemi

Sa navedenim monitorom imam dva problema:

1.problem - na nekim web stranicama gdje ima puno malih detalja uvati pištati, a kad ja prominim stranicu instant prestane

2.problem - kod gledanja filmova gdje su tamnije pozadine sam promijeni kontrast boje (npr. iz tamnije smeđe prebaci u svjetliju smeđu)

Zanima me jel ovo nešto ozbiljno, da li ga triba nosit na servis ili?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AOC 2434pw problemi

Da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na moju staru na koju nisam dobio odgovor:) AOC 2434pw opet mi pravi probleme. U zadnje vrijeme nakon otprilike sat vremena u radu, monitor se sam ugasi i upali. Nekada to zna potrajati par sekunda do ponovnog paljenja a nekada jednostavno stoji crna slika te ga moram ugasiti i pustiti da stoji malo vremena, nakon čega bude sve u redu. Koliko sam čitao po internetu, naslućujem da su u pitanju kondezatori. Ako su u pitanju kondezatori dali je bolje da pokušam sam njihovu zamjenu (nikada nisam to radio ali imam nešto iskustva s lemljenjem) ili da ga odnesem u servis? Vaša mišljenja?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 18:04 (Jolckan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AOC 2434pw problemi

Update:

Rastavio sam monitor i nisam našao nikakve probleme. Sve se iz mog laičkog kuta čini u redu. Kondezatori nisu napuhani. Našao sam na internetu da crni ekran može biti i do neispravnog strujnog adaptera pa ću vjerovatno uzeti novi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice