Da li je netko imao iskustvo sa "Alienware" monitorom (2,880x900 rezolucija, 16:5 ) Kupio bih takav monitor pa me zanima da li se isplati, tj. hoce li igre zadovoljiti to sto on trazi? Sada imam Alienware OptX AW2310 3D i on mi je dsta dobar, ali zanima me ovaj oblik i rezolucija od CES2008-ce.
Alienware ces 2008
- poruka: 11
- |
- čitano: 1.970
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je netko imao iskustvo sa "Alienware" monitorom (2,880x900 rezolucija, 16:5 ) Kupio bih takav monitor pa me zanima da li se isplati, tj. hoce li igre zadovoljiti to sto on trazi? Sada imam Alienware OptX AW2310 3D i on mi je dsta dobar, ali zanima me ovaj oblik i rezolucija od CES2008-ce.
čitam tvoju konfiguraciju i pitam se gdje si kod nas nabavio AREU ALX 51?
Meni se ovo cini kao "fejk" konfa zbog oćite grafe koju alienvare nebi ni u najgorem snu stavio....
Meni se ovo cini kao "fejk" konfa zbog oćite grafe koju alienvare nebi ni u najgorem snu stavio....
a pogotovo kad vidis profi grafu na godiste lika.
a stoposto je mislio da je zbog cijene ova grafa tako dobra ak je radio fejk my pc(mislim za gejmanje) ,samo radi budalu od sebe ak fejka to -.-
Da ima takvu konfu odavna bi slike bile u temi Slike vašeg hardvera ..
i Alienware stavlja Widnows 7 Ultimate tako da.. Treba ga protjerati!
i da, odavno bi stavio slike u temu Hardware kako je već rekao Intel&ATI
Mali fejker! Btw. volio bih kada bi se dečko ponovno oglasio i možda nas demantirao, ako smo ga bez razloga napali (u što sumnjam)
Ne, nije fake. Citajte tem koje pratim, pa cete vidjeti da to nije konfa od Alienware-a..
Ne, nije fake. Citajte tem koje pratim, pa cete vidjeti da to nije konfa od Alienware-a..
ha?
ha?
Ma to nam je Mato boga ti
Izgleda da je prodo baotiana, pa mislim da može kupit dobru konfu od tih para