23'' LED ili IPS LCD zaključana tema

poruka: 798
|
čitano: 200.575
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 23'' LED ili IPS LCD
Bara kaže...

@Schtefek

Za koga je onda E70V? Ajde daj link na tu seriju 6, ko će mi sa tražit pa kad na kraju ne nađem.

evo članak

15 godina
23'' LED ili IPS LCD

evo zvao telebit , u2311h dolaze iduci utorak , cijena je 2100 .

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Digli cijenu 300 kn znači...{#}

15 godina
Mcquinn kaže...

Digli cijenu 300 kn znači...{#}

a jbga bar su dosli , ovo su nove revizije i trebale bi bit malo bolje cak

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ako su u ićemu bolje onda to znači da su neke mane ili probleme koje je imala prošla serija otklonili.

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
15 godina
Bara kaže...
athlon64 kaže...

Ako su u ićemu bolje onda to znači da su neke mane ili probleme koje je imala prošla serija otklonili.

ma da , nikakva specijalna razlika , navodno je srden problem s probijanjem pozadinskog , znam da su 300kn skuplji al su jos uvjek best buy tako da jedan je moj.

15 godina
neaktivan
23'' LED ili IPS LCD

Ta poboljšanja su minorna, previše je 300kn dodatnih. Vide da je potražnja veća i nabiju veću cijenu.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Wuk19 kaže...

Ta poboljšanja su minorna, previše je 300kn dodatnih. Vide da je potražnja veća i nabiju veću cijenu.

istina , jbg.a  steta sta su digli cijenu , ali kao sto rekoh jos uvjek ostaje best buy , tj za te pare bolji izbor od nekog tn-a , tako da jedan je moj.

17 godina
odjavljen
Schtefek kaže...

Evo ljudi ja kupio Dell U2410, trebali bi mi ga u ponedjeljak dostavit pa onda navalit na njega i malo ga mučit, jer znate jel za kalibraciju ovog monitora treba baš profi kalibrator ili se negdje može skinuti kakav profil koji je odlično podešen pa se na taj način podesi?

kako si onda zadovoljan monitorom, jel ima ips glow? dal ti smeta AG Coating?

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Schtefek kaže...

Evo ljudi ja kupio Dell U2410, trebali bi mi ga u ponedjeljak dostavit pa onda navalit na njega i malo ga mučit, jer znate jel za kalibraciju ovog monitora treba baš profi kalibrator ili se negdje može skinuti kakav profil koji je odlično podešen pa se na taj način podesi?

{#}{#}{#}{#} Kao u 2 stupid dogs : Now ain't that cute? But it's wrong!!!!!!!!

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Drago mi je da ces napokon doci do monitora.

A bome drago mi je da sam na kraju ipak uzeo Cinemu, jer ipak mi djeluje bolji monitor a i s ovim poskupljenjem

od 300kn cijena je prilicno blizu Cinemi, a i poštedio sam se cekanja skoro 2 mj.

U svakom slucaju ocekujem review o U2311H {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
15 godina
alen-c kaže...
athlon64 kaže...

Drago mi je da ces napokon doci do monitora.

A bome drago mi je da sam na kraju ipak uzeo Cinemu, jer ipak mi djeluje bolji monitor a i s ovim poskupljenjem

od 300kn cijena je prilicno blizu Cinemi, a i poštedio sam se cekanja skoro 2 mj.

U svakom slucaju ocekujem review o U2311H {#}

da a gdje cinemu ima nabavit xd , rewiew definitivno ;) , moram samo uzicat prijatelja da donese svog bx2431 da usporedimo malo tn vs ips i dali tih 8 ms nesto znaci... vidit cemo moram ga dovuc do sebe xd.

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Schtefek kaže...

Oprosti a o čemu ti pričaŠ? AG kaj? Jedino kaj ima veze sa monitorima i AG-om je istoimeni proizvođač(ili kaj već je) monitora

IPS glow??? To se dobije kak?

Kao što rekoh nisam primjetio ništa slično što je bilo rečeno da u problemi sa IPS monitorima, a iskreno, koliko god htio napraviti review, moralo bu pričekat vikend jer nisam imal  ni vremena ni volje testirat monitor, hrpu posla i problema oko njega.

15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Schtefek kaže...

Kolega, moli bih vas da smanjite aktivnost u ovoj temi, jest da ju činite zanimljivom i sve to, ali ipak, u ovoj temi se može dosta toga kvalitetnog naučiti o monitorim a vi kvarite prosjek, sve je dokazan sa kalibracijom monitora na slikama, s onolko povećaniom "svjetlošću" na Samsungu i sljepac bi progledao, i ako i s takvom lošom kalibracijom ne vidite razlike između ta dva monitora, ne treba vama taj IPS, vama trebaju ćoroskopi!?

PŠ: Ovaj komentar nije uvreda, i nadam se da neće zamjerit, a i ak zamjerite, nema veze, samo vam savjetujem da bolje proučite neke stvari!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
M4X kaže...
Schtefek kaže...

A gefufna od cincilatora? Kako to izgleda? A gornja spona od letve volana sa priključkom od čokoladne žarulje? A jel ideš preko ljeta negdje na COAST (obala)... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 10:32 (doktor1).
17 godina
moderator
23'' LED ili IPS LCD

Znam da vam daje materijal čak i za scenarij filma, ali nemojte ići u offtopic sa tom zayebancijom ;)

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Schtefek kaže...
M4X kaže...
Schtefek kaže...

Oprosti a o čemu ti pričaŠ? AG kaj?

vidi se da neznaš o ips monitorima ništa,kad neznaš šta je Anti-Glare Coatings

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
moderator
23'' LED ili IPS LCD

Eh... Bilo je dosta komedije na ovoj temi. Puno toga pametnoga je izrečeno, ali i previše ignorantskoga. Vrijeme je da se konačno zaključa. Vi koji očekujete Dellove monitore da dođu u naše dućane, otvorite novu temu posvećenu samo tome - tako ćete se lako sporazumjeti o detaljima vezanim uz te monitore i njihovu dostupnost i nećete morati čitati nebuloze i trolanja koja su okarakterizirala ovu temu. {#}

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice