2 monitora?

poruka: 11
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
2 monitora?

Zanima podržava li moja grafička (integrirana na matičnoj - http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=880G%20Extreme3&cat=Specifications ) dva monitora?

Za sad imam jedan - http://www.lg.com/hr/it-proizvodi/monitor/LG-lcd-monitor-sa-sirokim-ekranom-W2453TQ.jsp na 1920 x 1080 i htio bi uzeti još isti jedan takav.

Ako ne, koje je najjeftinije i najbolje rješenje?

Inače, konfiguracija je (ukoliko je bitno za cijelu priču):

CoolerMaster Elite 334, black, (W)187 x (H)421 x (L)485 mm, 6kg

Asrock 880G EXTREME3 - AMD 880G, AMD SB850, ATX, FSB 2600, Dual

Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX,C3

DDR3 12GB Kingmax 1333MHz

HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm 32MB cache Serial ATA II

Napajanje CORSAIR 430W, CX Series CMPSU-430CXEU, 12cm vent

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 12:45 (marky88).

0 0 hvala 0
14 godina
2 monitora?

Ne podrzava.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 3 hvala 0
17 godina
protjeran
2 monitora?

Mislim da podržava samo jedan bi trebo spojit preko D-suba a drugi preko DVI-a ili HDMI-a

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
2 monitora?

podržava

1 0 hvala 0
14 godina
2 monitora?

Ne podrzava,to je 4xxx serija integiranih kartica.Nece moc igrat na oba ekrana.Moc ce jedino stavit kao extend ekran.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Re: 2 monitora?
ja nigdje nevidim dali je pito dali podržava eyefinity, uostalom igranje igrica na integriranoj preko 2 ekrana, teško. ti zorbinho nemoj pisat gluposti, prvo kažeš nepodržava pa kažeš podržava, odluči se
14 godina
pinkskin kaže...
ja nigdje nevidim dali je pito dali podržava eyefinity, uostalom igranje igrica na integriranoj preko 2 ekrana, teško. ti zorbinho nemoj pisat gluposti, prvo kažeš nepodržava pa kažeš podržava, odluči se

Ja sam bio uvjeren da pita za eyefinity.Sto se tice dva ekrana i jednog normalnog a drugog extend to moze.Eto sada sam se ispravio.

15 godina
2 monitora?

on je pitao da li podržava njegova grafička istvremeni rad dva monitora. nije rekao niti dal mu treba extended, niti eyefinity niti ništa. ja sam siguran da matična podržava rad 2 monitora odjednom, mislim na extended desktop, a za eyefinity sumnjam.

0 0 hvala 0
14 godina
Danijel789 kaže...

on je pitao da li podržava njegova grafička istvremeni rad dva monitora. nije rekao niti dal mu treba extended, niti eyefinity niti ništa. ja sam siguran da matična podržava rad 2 monitora odjednom, mislim na extended desktop, a za eyefinity sumnjam.

Pa to sam rekao,samo nisam u prvom postu.Extend da ali eyefinity ne.

13 godina
neaktivan

S obzirom da nije igranje u pitanju, drugi ekran bi mi trebao kako bi mogao koristi da na njega stavim posebno video npr. dok mi je samo program otvoren na prvom monitoru.

Znači htio bi da može raditi ovako - http://www.pcworld.com/article/157672/how_to_set_up_multiple_monitors.html

Hvala

17 godina
protjeran
marky88 kaže...

S obzirom da nije igranje u pitanju, drugi ekran bi mi trebao kako bi mogao koristi da na njega stavim posebno video npr. dok mi je samo program otvoren na prvom monitoru.

Znači htio bi da može raditi ovako - http://www.pcworld.com/article/157672/how_to_set_up_multiple_monitors.html

Hvala

Možeš, samo jedan moraš preko D-suba priključit a drugi preko DVI ili HDMI-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice