A nije problem probati, problem je što je kučište novo novcato i što dođe 600kn, a to mi je žao uništitit. A znam da nebi bilo ovako savršeno kao njegovo, a na manje od tog nebi pristao :)
Projekt Redefine
- poruka: 96
- |
- čitano: 38.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Hvala na komplimentima. Ali nikada neceš znati ako ne probaš. Za početak uzmi neko jeftino kućište i probaj malo rezati i osmisli neke low budget ideje. Kasnije kada se ispraksiraš uzmeš svoje skuplje kućište i napraviš svoj dream pc :)
Jel ime pokupljeno sa bit techa? Vidio sam tamo neki Redefine projekt... Kako god, jako lijepo napravljeno, boje su skladne i sve skupa izgleda kao lijep projekt :)
Jel ime pokupljeno sa bit techa? Vidio sam tamo neki Redefine projekt... Kako god, jako lijepo napravljeno, boje su skladne i sve skupa izgleda kao lijep projekt :)
Ne nego je on objavio to tamo i na Corsairovom forumu i na ROG forumu
Savršeno izgleda, sviđa mi se jednostavnost i boje :)
Dobar posao kolega
Daj reci di si nabavija klješta za krimpanje
Dobar posao kolega
Daj reci di si nabavija klješta za krimpanje
Ebay. 280 kn i predobra su. Imam mdpc i neke low budget stopice i stvarno savrseno rade. Moja preporuka.
Možeš li uploadati još malo sliaka da mi ostali slinimo?! :P
stvarno svaka čast. izgleda odlično!
ti si cudo od covika ! :D
kako ti ovo sve lipo ispadneeeee
Ma prekrasno je, da mi ploca stane u to pitanje je bi li ceka r4, ili se mašia za jednoga odma. Slozia sam pc prijatelju u define mini, odusevila me kvaliteta izrade.
Prozor na gornjem dijelu je jeba*ki detalj, odlicno!
A je_bemu mater stvarno je s ukusom sređeno. Ja volim jednostavne neutralne stvari a ovo bi si od gušta stavia na stol.
Svaka čast
prebolesno slozeno...svaka cast majstore
slika govori tisuću riječi
Svijetlo na H100i bloku je baš dobar detalj. Sve u svemu sredio si vrhunski, svaka čast.
Hvala svima :)
Sada još ostaje par sitnica. Naljepnica na napajanju, još uvijek nisam zadovoljan s kablovima (mislim da cu maknuti clipove sa 24 pina), mislim da će plexi ići u 2.0 verziju jer nisam zadovoljan s ovom folijom na njemu i prozorčić za ventilaciju na stražnjij strani kućišta (od ovog svijetljećeg produzetka mi dosta porasla temperatura matične).
Može se ona skinuti bez da se ošteti tako da je kasnije može vratiti. A za jamstvo ionako triba nabaviti nove kablove jer je ove kidao
Može se ona skinuti bez da se ošteti tako da je kasnije može vratiti. A za jamstvo ionako triba nabaviti nove kablove jer je ove kidao
Iskreno mislim da naljepnica nema nikakove veze s jamstvom. Naljepnica preko jednog od vijaka koje je potrebno izvatiti kako bi mogao rastaviti napajanje je druga priča. Mada mislim da je volume u pravu da sa ovim sleevanim kablovima nemam više garanciju.
Sa sleevanim kablovima možeš imati garanciju ali samo direktno u corsaira. To dozvoljavaju za ax seriju