evo uskoro kupujem novu konfu i jedina dvojba mi je kuciste..najrade bi kupio corsair 900d ali mi je malo preskupo pa sam si malo razmisljao i dosao na ideju da napravim sam svoje kuciste posto su mi dostupni strojevi i materijal (jedino sta nemam je onaj cnc uredaj koj je precizan u milimetar) pa me zanima postoji li neka stranica s nacrtima i gdje pise koji mi sve dijelovi trebaju za kuciste(oni svi sitni sarafici,gume itd.) pa ako netko ima neki savjet bio bi zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni je pametnije kupit neko jeftinjak kuciste ko naprimjer ovo: KLIK (82kn) i kad skupis pare onda zamijenis.
Realno, jel ti se isplati za 80kn zafrkavat i pitanje kako ce ispast?
Druga stvar da si umjetnik pa hoces nesto napravit kaj jos ne postoji i da se mozes hvalit, ali cisto radi ustede jednom rijecju NE.
gle,ako razmisljam o kupnji 900d ili diy kucista sigurno necu kupit to za 82 kn..meni treba prostranost za custom loop i daljni moding
gle,ako razmisljam o kupnji 900d ili diy kucista sigurno necu kupit to za 82 kn..
Onda sve ovisi o tebi, 900d je jako kvalitetno kuciste i za izradu kucista te kvalitete ces trebati jako puno love(mozda cak i vise nego za 900d, a i proucavanja te istrazivanja o protoku zraka kroz kucista)..
Tako da ako pare nisu problem i ako imas neke inspiracije, volje i smisla za izradu kucista go for it.