HAF 922-monochrome

poruka: 32
|
čitano: 8.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HAF 922-monochrome
dombak1608 kaže...
dadododo kaže...

gledam i čudim se i pokušavam shvatiti ali mi i dalje nikako neide u glavu pa zašto pobogu napajanje naopako ....  jel toliko bitan taj ventilator prema gore , ako je samo izgleda radi bolje da je oklop od psu-a nekako drukcije rijesio , rezao , farbao , bilo sto ....  lakse je onda i cable managment i sve i puno ljepše a pogotovo poslije najavljenog sleevanja .... 

Ovo napajanje je samo privremeno, nema zaštitu na ventilatoru, pa ga ne želim okretati prema dole.
I molio bih te da pišeš malo razumljivije, jer te nisam dosta toga razumio što želiš reći. 

boga mi {#} odjednom : lakse je onda i cable managment i sve i puno ljepše a pogotovo poslije najavljenog sleevanja ....

Potpis.
16 godina
neaktivan
Re: HAF 922-monochrome
dombak1608 kaže...
dadododo kaže...

gledam i čudim se i pokušavam shvatiti ali mi i dalje nikako neide u glavu pa zašto pobogu napajanje naopako ....  jel toliko bitan taj ventilator prema gore , ako je samo izgleda radi bolje da je oklop od psu-a nekako drukcije rijesio , rezao , farbao , bilo sto ....  lakse je onda i cable managment i sve i puno ljepše a pogotovo poslije najavljenog sleevanja .... 

Ovo napajanje je samo privremeno, nema zaštitu na ventilatoru, pa ga ne želim okretati prema dole.
I molio bih te da pišeš malo razumljivije, jer te nisam dosta toga razumio što želiš reći. 

ispricavam se , bio sam dosao s posla i dosta umoran pa se cudim da sam i tako napisao , htio sam reci da me bode u oci sto je napajanje naopako okrenuto jer bi normalno postavljeno puno bolje izgledalo te bi lakse se dalo odraditi sredjivanje kablova iliti cable managment a nebi ovako ruzno kablovi posvuda letjeli , te ce samim time i izgled unutrasnjosti biti daleko bolji pogotovo kada sleevaš kablove od napajanja , a i prijedlog je da kada vratis napajanje prema dolje prije toga ga rastavis (naravno ako moze )te gornji limeni poklopac nekako sredis , dali samo bojanje , dali neki simbol , dali cak rezanje nekog oblika pa ugradnja ledice da se istice , mogucnosti je puno sa takovim kucistem , i sam posjedujem tog hafa pa si sad skupljam ideje sto i kako raditi s njime ... 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice