Ma taj porast temperature nije veći od 2-3 stupnja. Ekipa pretjeruje.
[Case Mod] The White Pirate
- poruka: 135
- |
- čitano: 30.328
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ma taj porast temperature nije veći od 2-3 stupnja. Ekipa pretjeruje.
Ok, onda ću pokušati onako kako si ti reka
Zna li tko neku firmu kod nas da mogu online naručiti sve šta mi treba od bijelog 3mm plexija ili aluminija. Ja im pošaljem sve dimenzije kako i šta napraviti i da mi oni to srede na cnc-u i pošalju poštom. Ja jednostavno nemam alat da sve napravim kako treba
Zna li tko neku firmu kod nas da mogu online naručiti sve šta mi treba od bijelog 3mm plexija ili aluminija. Ja im pošaljem sve dimenzije kako i šta napraviti i da mi oni to srede na cnc-u i pošalju poštom. Ja jednostavno nemam alat da sve napravim kako treba
Forumaš Izith reže laserskim CNC-om plexi. I to radi ekstra.
Forumaš Izith reže laserskim CNC-om plexi. I to radi ekstra.
E hvala, idem ga baš pitati koliko bi me to ispalo
Onda bi mi bilo bolje ne dodavati druge detalje na backplate ako ću koristiti ledice, tako da mi samo natpis svijetli. Šta ti misliš?
E hvala, idem ga baš pitati koliko bi me to ispalo
Onda bi mi bilo bolje ne dodavati druge detalje na backplate ako ću koristiti ledice, tako da mi samo natpis svijetli. Šta ti misliš?
Pa čuj,da se napraviti super backplate sa puno detalja a da opet ne izgleda prekičasto.
Možda bi bilo zgodno staviti Corsairov logo na backplate.
Pa čuj,da se napraviti super backplate sa puno detalja a da opet ne izgleda prekičasto.
Možda bi bilo zgodno staviti Corsairov logo na backplate.
Ide njihov logo obavezno. Čuo sam se s njima već u vezi ovog projekta, pa su mi rekli da im se javim kad završim s ovim šta sad imam na umu, da mi mogli malo pomoći da to izgleda još bolje :D
Uglavnom ti kužiš na šta mislim, tako da im se moram malo uvući u guz.icu za početak
Jedva cekam da vidim kako ce ovo na kraju izgledat jer za sad je hebeno :D
Ide njihov logo obavezno. Čuo sam se s njima već u vezi ovog projekta, pa su mi rekli da im se javim kad završim s ovim šta sad imam na umu, da mi mogli malo pomoći da to izgleda još bolje :D
Uglavnom ti kužiš na šta mislim, tako da im se moram malo uvući u guz.icu za početak
Kužim-jesi se to čuo sa Garethom ili RAM guyem?
Kužim-jesi se to čuo sa Garethom ili RAM guyem?
Meni je odgovorio neki Tim. Nisam odmah slao request već sam se samo čuo s tim likom preko nekog maila za podršku i otprilike mu objasnija kako i šta mislim raditi. Reka mi je da za sad završim s ovim šta imam pa da će on onda dalje proslijediti zahtjev kome treba i da će dati sve od sebe da mi pomogne koliko bude moga.
Za tog ram guya sam čitao da nije baš osoba s kojom je najjednostavnije pregovarati oko takvih stvari, pa ću vidit ima li način da ga zaobiđem. Za tog garetha nemam pojma
Da,RAM guy ti je jedna mali žuti sa kompleksima,ali ako se nađete na istoj valnoj duljini,bude sve 5. Gareth je PR od Corsaira.
Da,RAM guy ti je jedna mali žuti sa kompleksima,ali ako se nađete na istoj valnoj duljini,bude sve 5. Gareth je PR od Corsaira.
Prvo da ja riješim ovo šta imam pa ćemo vidit šta i kako kasnije... Evo taman se dogovaram za plexi, pa kad mi to stigne najbitniji dio posla će biti riješen
Evo da vidite kako bi backplate trebao izgledati. Odlučio sam kompletno izbaciti 5.25 bay poklopce i umjesto njih ubaciti ploču s urezanim natpisom i logom corsaira iza kojih će ići bijele ledice. Mislim da bi trebalo dobro izgledati. Ispod backplatea grafičke će također ići bijele ledice (za ovo sam dužan Pranji pivu jer se ja toga nisam ni sjetio )
Evo da vidite kako bi backplate trebao izgledati. Odlučio sam kompletno izbaciti 5.25 bay poklopce i umjesto njih ubaciti ploču s urezanim natpisom i logom corsaira iza kojih će ići bijele ledice. Mislim da bi trebalo dobro izgledati. Ispod backplatea grafičke će također ići bijele ledice (za ovo sam dužan Pranji pivu jer se ja toga nisam ni sjetio )
Super izgleda,ali gdje su ti rupe za šarafe na backplate-u? To ti je odmah bolje dati da ti stoj riješi nego da moraš sam raditi.
Ma nisi mi ništa dužam,uvijek valja pomoći drugima. ;)
Super izgleda,ali gdje su ti rupe za šarafe na backplate-u? To ti je odmah bolje dati da ti stoj riješi nego da moraš sam raditi.
Ma nisi mi ništa dužam,uvijek valja pomoći drugima. ;)
Neću vidati, nabavio sam nekakve trake ljepljive s obe strane tako da ću ga tako pričvrstiti. To mi se čini puno ljepše nego da mi pusti šarafi vire, a i neznam koliko bi mi bilo pametno vidati zbog ovih otvora i samog natpisa neke stjenke će ostati vrlo tanke pa me strah da mi ne pukne prilikom stezanja
Neću vidati, nabavio sam nekakve trake ljepljive s obe strane tako da ću ga tako pričvrstiti. To mi se čini puno ljepše nego da mi pusti šarafi vire, a i neznam koliko bi mi bilo pametno vidati zbog ovih otvora i samog natpisa neke stjenke će ostati vrlo tanke pa me strah da mi ne pukne prilikom stezanja
Ok,ali bilo bi dobro uzeti i okvir od prozirnog plexija pa u njega staviti ledice. A ako bi nabavio crne hex šarafe,izgledalo bi bolesno.
Ok,ali bilo bi dobro uzeti i okvir od prozirnog plexija pa u njega staviti ledice. A ako bi nabavio crne hex šarafe,izgledalo bi bolesno.
Ja sam mislio backplate napraviti od crnog plexija i ispod natpisa the white pirate ubaciti bijele ledice tako da samo iz natpisa izlazi bijelo svijetlo. Razmišljao sam i o prozirnom ali onda se pcb opet kompletno vidi kroz njega i cijeli komad bi mi previše sjajio s ledicama
Ma ne mislim da imaš ovaj gornji u crnoj boji i ispod njega prozirni. Kužiš?
Ma ne mislim da imaš ovaj gornji u crnoj boji i ispod njega prozirni. Kužiš?
A to, vidit ću prvo kako će ovo ispasti da ne trošim novce napamet, ako ne budem zadovoljan lako naručim još jedan isti komad
majstore jel to prava velicina backplatea za fantomku?
majstore jel to prava velicina backplatea za fantomku?
Ova slika nije u 1:1 omjeru
RAM guy...Posaljem mail u veyi napajanja i lik mi odma odgovara sa dva mejla da necu dobit dzabe napajanje kao da sam se isao djiberit...
On topic
Sta mi ucini iz kucista ...Salim se naravno, svaka cast za trud ovo bome solidno izgleda. Keep up!
edit- jer bi mogao za backplate stavit mjere?
RAM guy...Posaljem mail u veyi napajanja i lik mi odma odgovara sa dva mejla da necu dobit dzabe napajanje kao da sam se isao djiberit...
On topic
Sta mi ucini iz kucista ...Salim se naravno, svaka cast za trud ovo bome solidno izgleda. Keep up!
edit- jer bi mogao za backplate stavit mjere?
Ti si isto imao neki projekt pa te odyebao ili...?
............
Ti si isto imao neki projekt pa te odyebao ili...?
Ma ne. Samo sam poslao upit u vezi kablova za napajanje i lik odma da nemogu dobit djabe. Posaljem mu drugi mail u kojem mu kazem da niti nezelim novo nego samo da odgovori na pitanje. I dobim odgovor tipa "kao sta sam rekao nemozete dobit novo napajanje".
Haha, nisam zna da je baš tako zayeban
Meni ljudi iz Seasonica besplatno poslali set novih kablova bez ikakvog kompliciranja, čak i poštarinu platili. Jedino šta su me pitali da im kažem razlog zašto mi treba i da im dam adresu
A kaj da ti kazem, ja sam se Schyteu javio u vezi vijaka za Njinju i lik mi odma dao linkove di mogu kupit cijeli mounting kit. Odgovorim mu da bi mi sa carinom i haracem dosle jos 50% skuplje i zahvalim mu se i sljedeci mail da ce mi poslat free i da ce naznacit da je gift da mi nis ne naplate. I stvarno, poslali mi mounting za Intel platformu a ja trebao je vijke...Ali lijepo je vidjet da jos ima kompanija kojima je korisnik sve. Po meni Schyte, Corsair, Logi i Evga!
Meni ljudi iz Seasonica besplatno poslali set novih kablova bez ikakvog kompliciranja, čak i poštarinu platili. Jedino šta su me pitali da im kažem razlog zašto mi treba i da im dam adresu
Dali si lagao?
Baš me zanima kako reagiraju, ako kažeš da sleevaš kablove.
Dali si lagao?
Ako su ti sponzori,uz napjanje će ti i ubaciti dodatne kablove ako se zezneš negdje.
Dali si lagao?
Ne, zašto bi im lagao? Rekao sam im zašto mi treba i nakon toga su me pitali adresu i poslali.
Evo da vidite kako je backplate ispao, sutra ću staviti slike ostalog.
Na natpis i logo će ići bijele ledice, a ispod ovih otvora nekakva bijela podloga, najvjerojatnije običan komad papira da ne kompliciran previše
Inače ovo mi je radio član izith, kolaga radi vrhunski posao vrlo povoljno tako da od mene ima svaku pohvalu i preporuku