Evo još malo slika od stola i od nove police! Za usporedbu ću staviti slike od prošlog stola i prošle police jer me par ljudi to tražilo. Cijelu temu pogledajte ovdje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kralju da si mi ideju i upravo šparan za to tako da kroz koji misec tako nešto dolazi i na moj zid, tolko dugo mislin o tome i nikako napravit
Moj optički stalak za monitor pokazuje svoja pleća magareća. Maleni LG GE20NU10 je pravo utjelovljenje snage i izdržljivosti.
Moj optički stalak za monitor pokazuje svoja pleća magareća. Maleni LG GE20NU10 je pravo utjelovljenje snage i izdržljivosti.
Čaša za olovke = rola WC papira?
taj amg...
Jel taj DVD citac koji je ispod monitora u funkciji i upaljen u komp, ne jel tako?
Čaša za olovke = rola WC papira?
casa za USB kabel=rola WC papira* ;)
Naravno da je u funkciji. Stalak od monitora je dovoljno širok da ravnomjerno rasporedi težinu na njegova pleća magareća.
Najjednostavnija rješenja su ujedno i najbolja rješenja. Za razliku od čaše, rola od WC papira nema dno na kojem se skuplja prašina.
Odakle si pruzio iz kucista SATA i PSU kabel?
Odakle si pruzio iz kucista SATA i PSU kabel?
Pa to je eksterna prža. Spaja se USB-om.
di si uzeo tako veliku podlogu za miš?!
U Genelec-u, u Tuzli. Ja sam iz BiH.
Evo i mog.
možeš li mi reći model monitora?
Evo i mog.
možeš li mi reći model monitora?
Piše mu pod "Moj PC" > Samsung SyncMaster BX2431.
Evo update ovoga.
Kupio slušalice pa da ne narušava izgled cordless dizajna, napravio sam ovo.
Kupio 2 produžna Ž>M 3,5 mm kabela (3 metra).
Night mode, jos i svjetli u ritmu glazbe(ako ocu, imam prekidac), samo upalis mjuzu za chill, legnes na kravet na drugoj strani sobe i uzivaš u sekundarnim titrajima svjetla na zidu....
i dobiješ epileptični napad :P
taman montira :) zadovoljan ja
nisu prejake i za oci su udobne, te imam adapter kojeg mogu od 3.5v do 12v nastimat :)
probaj stavit na sredinu monitora, postignuti ces dobar kontrast, jako dobar za koristenje monitora u slabom svjetlu.-...