Evo i mog.
posebno mi se svida plava boja zidova, ide uz osvijetljenje tipkovnice
Evo i mog.
posebno mi se svida plava boja zidova, ide uz osvijetljenje tipkovnice
Grrrrrrr jizz on my keyboard.
Jedno pitanje, kolega Rupy. Na PC-u ti je miš na lijevoj strani, a na laptopu na desnoj?!
Tko tu koga? Multi-praktik?
PC njegov,laptop ženin.
Jedno pitanje, kolega Rupy. Na PC-u ti je miš na lijevoj strani, a na laptopu na desnoj?!
Ljevak sam, pa mi zbog toga odgovara da mi je miš s lijeve strane tipkovnice.
Kolega "iggypc" je u pravu... ženin je laptop (njena strana), a PC moj (moja strana).
Lijepo ste vi to složili.
To dok igrate neki multiplayer, da se možete lemati .
Anyway, odlična radna ploha...
Moje gnijezdo. Oko podloške (a i po stolu) ima dlaka jer imam tri mačke, pa je to poprilično neizbježno, pogotovo na crnom stolu.... Od računala se vidi samo vrh kućišta i slušalice, a nije slikano blicom jer nije još sve bilo počišćeno, pa ima masa prašine.... :)
Nisam osoba kojoj sve mora biti sterilno.Very good jazbina.
Evo i moja jazbina..
tarantula+ battlelight?
jesi ti to prodavao na njuskalu?:)))
Nisam ;)
Evo i moj kutić..:)
Dobri zvučnici..Genius SW-HF 5.1 5050 ili 5050 v2?
Evo i moja jazbina..
Super "jazbina", no meni smeta što show-offaš sa tim battlelight-om, to je najveće sranje od razera ikad napravljeno, toliko para dati samo na to...
Evo i moj kutić..:)
Dobri zvučnici..Genius SW-HF 5.1 5050 ili 5050 v2?
Genius 5050..
Ljevak sam, pa mi zbog toga odgovara da mi je miš s lijeve strane tipkovnice.
Kolega "iggypc" je u pravu... ženin je laptop (njena strana), a PC moj (moja strana).
haha, to je on tako rasporedio da moze zenu imati na oku dok fejsbuci :d
trenutno stanje....i jel zna tko kako se zove ovaj kabel mali i di ima za kupiti to je inace za ps3 ribbon cabel..http://store.richspsxparts.com/pl3ps3poejri.html
Moj desk part I.
Ostalo stavim kada budem imao vremena. ;-)
mmmmm , mora bit da je ovo ugodno za oći , btw sorry ali stvarno mi je komićno , imaš tako bijesnu periferiju a onda unutra dual core athlon i radeon 3750 , rofl mislim stvarno trebao bi promijenit prioritete
Periferiju(tipkovnicu,mis,zvucnike) sam kupio prije 3 god. kad i komponente, onda je to bila srednja klasa koju sam birao po svojoj potrebi.Ove godine sam kupio Lenovo Think Edge, tako da za jacu grafu i proc mi nije ostalo nista.
Periferiju(tipkovnicu,mis,zvucnike) sam kupio prije 3 god. kad i komponente, onda je to bila srednja klasa koju sam birao po svojoj potrebi.Ove godine sam kupio Lenovo Think Edge, tako da za jacu grafu i proc mi nije ostalo nista.
Ok xd , ja jos uvijek imam periferiju od 100kn sve zajedno xd ( ne brojim ekran u periferiju )
Ok xd , ja jos uvijek imam periferiju od 100kn sve zajedno xd ( ne brojim ekran u periferiju )
i meni je tipkovnica i miš 100kn. Jedino bih sada uzeo neki volan... mozda na kraju ljeta ^^
trenutno stanje....i jel zna tko kako se zove ovaj kabel mali i di ima za kupiti to je inace za ps3 ribbon cabel..http://store.richspsxparts.com/pl3ps3poejri.html
sredio sam kabel, samo sa izrezo stari kabel od cd-a
i meni je tipkovnica i miš 100kn. Jedino bih sada uzeo neki volan... mozda na kraju ljeta ^^
pff , ja ga imam , kostao 300kn prije 5 god rofl haha
pff , ja ga imam , kostao 300kn prije 5 god rofl haha
a ja bi se ipak malo isprsia za to... ali dosta oftopika