- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Marantz je PM 6003 dođe 3000kn i zvučnici monitor audio bronze bx2 1700kn. Sustav je za svaku pohvalu i preporuku
srednji resiveri koštaju oko 800 do 2500 kn e oni malo zvučnog imena yamaha denon maranz mogu ič i do 10 000kn ovisno o snazi zato preporučan soni 150 000kn srednje snage i kvalitete
moj sony je prije 10ak godina kostao oko 1000€
neko te dobro tada prevarija 2000g 1000€ a ja na otvorenju getroa u zadru 2002g kupija soni resiver i komplet zvučnika za 5000kn tada je to bilo mnogo novca a i u getro je to bilo naj jeftinije jer je getro glavni uvoznik soni hrvatska
a dana s takvi resiveri koštaju 200€ sve priko u ovoj klasi bilo bi previše
srednji resiveri koštaju oko 800 do 2500 kn e oni malo zvučnog imena yamaha denon maranz mogu ič i do 10 000kn ovisno o snazi zato preporučan soni 150 000kn srednje snage i kvalitete
moj sony je prije 10ak godina kostao oko 1000€
neko te dobro tada prevarija 2000g 1000€ a ja na otvorenju getroa u zadru 2002g kupija soni resiver i komplet zvučnika za 5000kn tada je to bilo mnogo novca a i u getro je to bilo naj jeftinije jer je getro glavni uvoznik soni hrvatska
a dana s takvi resiveri koštaju 200€ sve priko u ovoj klasi bilo bi previše
pogledaj pod moj profil sve ono skupa sony+5 zvucnika+sub, 1998.g
a sad ovi novi sony HDMI reciever u chipoteke dode 4500kn
vi za zvucnike trosite ko za cijeli pc
a ja si trazim neke za max 200kn :P
vi za zvucnike trosite ko za cijeli pc
a ja si trazim neke za max 200kn :P
Neznam zašto se čudiš... meni je ujak jedan zvučnik - mali, platio 100€ - monitor audio :/
pogledaj pod moj profil sve ono skupa sony+5 zvucnika+sub, 1998.g
a sad ovi novi sony HDMI reciever u chipoteke dode 4500kn
e vufer aktivni nisan računa još 1700kn 2002g od kenwooda 400w mrak vufre ali ga trenutno nemogu slikat nemogu donjega je san ga stavija iza malog regala na kojem je tv zbog bora u kuči pa ču to poslikat kad maknen bor
uslikat ču svoja pojačala kenwod i maranz
imam zvučnike canton canton CD 220 (pair) Silver
stavim sutra slike
Ja sam imao aktivni woofer od Jama dok nisam ovo kupio, sad je u kutiji
BTW onaj sonyev reciver isto imam za 5.1. sustav, za filmove, samo je moj sivi. Nije loš, platio sam ga 2700kn u njegovo vrijeme.
Ja sam imao aktivni woofer od Jama dok nisam ovo kupio, sad je u kutiji
BTW onaj sonyev reciver isto imam za 5.1. sustav, za filmove, samo je moj sivi. Nije loš, platio sam ga 2700kn u njegovo vrijeme.
je to je to.. tako nesto je samo reciever
nego jel netko zna gdje bih mogao nabaviti postolja za starije pioneer zvucnike?
Pa valjda mogu bilokakva postolja, jer je modela jako puno, a razlikuju se samo po veličini koliko sam upućen
Pa valjda mogu bilokakva postolja, jer je modela jako puno, a razlikuju se samo po veličini koliko sam upućen
ne mogu na ova bilo kakva, nisu to bookshelf nego zvucnici koji inace idu na zid ili imaju svoja postolja, koja se zavidaju na zvucnik, ja imam samo jedno jer su ostali zvucnici bili na zidu, pogledaj na mojoj slici gore onaj zvucnik desno od monitora sto stoji na onoj pjeni
Evo i mog deska
aawhhhh
clean and simple
urednost 123512347123412365891237514734760728409 / 10
Nemam blage, to mi je netko prodao vrlo jeftino, novo, nikad otovreno :)
Evo i mog deska
aawhhhh
clean and simple
urednost 123512347123412365891237514734760728409 / 10
uslikat ču svoja pojačala kenwod i maranz
imam zvučnike canton canton CD 220 (pair) Silver
stavim sutra slike
dosad u životu san spržija oveči gepek zvučnika pa san ponešto naučija o omjeru snaga, kvalitet, marka ako tu kako mogu pomoč pitaj
nego disu slike ai zašto si ukunija ociju pp poruka
http://img26.imageshack.us/gal.php?g=fotografija0300c.jpg
evo ljudi, jos sam malo preuredivao pa da vam pokazem ..
..woofer je u kutu, bolje se čuje
čine si kućište "ukrasio"? jesu to naljepnice?
Lijeva bočna strana je jedna od ljepših što sam vidio. GJ.
čine si kućište "ukrasio"? jesu to naljepnice?
nisu naljepnice, to sam crtao markerom..ali sam stranicu obojao sprejom narandzastim ..jednostavno
hvala !
ma necrtam, ali ovo znam crtat,..tribal
SICK...in a good way
Too-fuckin'-beautiful
SICK...in a good way
Too-fuckin'-beautiful
hehe, hvala !
Imam i ja istu takvu sonyevu liniju
evo olicenja nereda, pripremite se i izvedite djecu iz sobe prije nego sto pogledate slike