- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@labrovic "nista posebno".. a onda na zadnjoj ugledam Marshall i bubnjarski stolac
(el je??)?? - dodatak vrijedniji nego cijela konfa
!
hehe je u pravu si :D Samo bi doda za marshalla da nije nesto posebno vise brand-name zbog kojeg je skup, jedino prolaze one stare serie. Iman i AVT50X, ali je kod frenda u prostori di sviramo, mislim da san u nekoj temi vec stavija slike. Također zvuk nije nesto posebno, ali stos bia san mali balavac kad san kupova (i jos uvik san), brzopletost, neznanje :(
Evo novi razmještaj stola, kućišta i printera.
Evo moj desk. Za sada nista posebno, kada stigne nova kutija onda cemo malo preuredjivat.
VRACAJ MI STOLICU
inace sjajno izgleda
Evo moj desk...taman bio krenuo u BF BC2 MP na bug server.Nadam se da hoče uploadat,moja 2 PS2 i 1 PS1,PS1 star oko 10 godina,a PS2 s 16mb karticom star oko 2.5godine i PS2 s 8mb karticom oko 4 godine.
Taj BF BC@ MP igras na PS1 jel tako? samo se salim, morao sam
Evo moj desk...taman bio krenuo u BF BC2 MP na bug server.Nadam se da hoče uploadat,moja 2 PS2 i 1 PS1,PS1 star oko 10 godina,a PS2 s 16mb karticom star oko 2.5godine i PS2 s 8mb karticom oko 4 godine.
Taj BF BC@ MP igras na PS1 jel tako? samo se salim, morao sam
Kako da ne,čak čita dual-r dvd-e,neka napredna jedinica :D
ne ono nisi PS fan uopce
ne ono nisi PS fan uopce
Hahaha,bio prije možda 1 godinu,sam stoje i skupljaju prašinu,stavit ću ih svakog u 1 kutiju i sve 3 kutije zajedno i za 20-30 godina otvorit i zaigrat.
Kud si spojio ovu neonku u pozadini ?
Kud si spojio ovu neonku u pozadini ?
Uzeo sam 2 neonke po 55kn u linksu i iz starog P1 kompjutera napajanje od 230W s dugmetom koje pali direkt napajanje,i spojio na njega i dugme ispod monitora/TVa dovuko i tako palim,vrlo jednostavno.A kada budem dobavio kakvo kućno kino onda ide još slika.
Moj trenutni raspored.
zakon... koje je pojačalo na stolu? ispuni "moj PC", kaj se sramiš?
Moj trenutni raspored.
ak se tu neko treba sramit mog pc-ja onda sam to ja.... :)))
Moj trenutni raspored.
Što fali tvom PCu? Mnogi bi htjeli bilo kakav PC.
istina.... btw evo moj desk...nije puno al covijeka veseli :))
evo ako te tjesi, meni tvoji zvucnici siper izgledaju :)
kad smo kod toga, kolko si ih platio, ja si taman kupujem novi pc pa s njima vjrojatno i zvucnike...
Evo moj desk. Za sada nista posebno, kada stigne nova kutija onda cemo malo preuredjivat.
VRATI MI STOLICU
istina.... btw evo moj desk...nije puno al covijeka veseli :))
evo ako te tjesi, meni tvoji zvucnici siper izgledaju :)
kad smo kod toga, kolko si ih platio, ja si taman kupujem novi pc pa s njima vjrojatno i zvucnike...
ja sam ih dobio besplatno od t-mobile-a al mislim da kostaju 500-600kn
Eto moj desk.
ljepo ljepo :)
Eto moj desk.
sto se tice specifikacija, imas slican komp ko ja : ))
Eto moj desk.
podloga za mis ko tepih hahah
al sve u svemu uredno sto je bitno iskromno
Evo malo moj desk
Kod tebe nebih mogao raditi kao čovjek,sve 5 ali premalo prostora.
Eto moj desk.
jel ti rade ledice na kucistu? one 4 kod prednjeg vent-a?
meni 1 po 1 crkavale, no jos uvijek radi 1 od 4 hahahahah
Eto moj desk.
jel ti rade ledice na kucistu? one 4 kod prednjeg vent-a?
meni 1 po 1 crkavale, no jos uvijek radi 1 od 4 hahahahah
rade sve 4 ledice na cooleru,a ovo iznad zalman fan controller blješći.
Evo i mog radnog prostora... Meni se sviđa, mada uvijek može bolje... Imate li vi kakve prijedloge?
Ovi kablovi ispod stola su napajanje za netbook i za cooler... :)
ja sam imao slican sto,i brzo sam ga promjeni jer je malehan i nemas dovoljno mjesta za rukei stvari