daj malo pripazi kada pišeš,većina tvojih postova je off topic,ne kaže se bezveze google is your best friend(tj sve što te zanima,nađeš na googlu)...evo ti ovdje firma koja se bavi preradom drva,imaju poslovnice u:Zagrebu,Osjeku;Splitu,Dubrovniku te Dugom selu,još k tome i dostavu pa njih možeš pitati sve što te zanima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj malo pripazi kada pišeš,većina tvojih postova je off topic,ne kaže se bezveze google is your best friend(tj sve što te zanima,nađeš na googlu)...evo ti ovdje firma koja se bavi preradom drva,imaju poslovnice u:Zagrebu,Osjeku;Splitu,Dubrovniku te Dugom selu,još k tome i dostavu pa njih možeš pitati sve što te zanima
ma tražio sam ja po googlu ali nisam našao.......ali hvala ti za ovu firmu baš mi paše dugo selo jer mi je bliže........udaljeno od mene 10-15 km.....pa me neće puno koštat i dostava.........budem ih zvao koliko košta........hehe......hvala..............
nova stolica i stol
malo vise kablova,ali je bitna urednost
kolega, stavi kučište gore, govorim iz vlastitog iskustva...
nova stolica i stol
Možda mu je tako lakše ga udarit kad ga nervira? Da ga nelupa rukom pa ga kasnije ruka boli,jednostavnije je nogom
nova stolica i stol
zasto da ga stavim gore..
BTW: ne udaram vise kucista zato sto je novo pa mi zao,,a staro sam cesce tukao
nova stolica i stol
zasto da ga stavim gore..
BTW: ne udaram vise kucista zato sto je novo pa mi zao,,a staro sam cesce tukao
Imam ja istu takvu stolicu...ošli kotačići nakon tjedan dana.....nakon toga, jedno 2 tjedna, pukla jedna noga po pola pa onda druga i sad sam ju stavio na neku običnu stolicu dok mi stari nešta ne iskemija
ma koje ebe nek drzi koliko moze,,nisam ni dao neke pare za nju
ma ja imam istu takvu, evo vec 3 godine bez problema, jedino je malo probijena ova tkanina/koza ili sto je vec na jednom mjestu, nista strasno
sve zavisi kako cuvas,,nisu one prilagođene za skakanje ,guranje i to ..
ma ja imam istu takvu, evo vec 3 godine bez problema, jedino je malo probijena ova tkanina/koza ili sto je vec na jednom mjestu, nista strasno
Dobro kod mene je tepih u sobi a uz to mala soba i malo kretnje preko kotačića (točkova po prosto seljački ) pa zato i je meni brzo otišlo
......jesam li spomenuo da imam nekih 90-ak kila
....može bit i do toga
A ovo sa kožom se i kod mene dešava....tamo kod ruba se sve izgulilo...ali bar je prava koža pa malo grije kad se uvalim....dok dura ne mijenjam ju
sve zavisi kako cuvas,,nisu one prilagođene za skakanje ,guranje i to ..
ufff, ja sam se po svojoj iskakao, malo sa curom (opterecenje 120-130kg), pa se malo penjao da bih uzeo nešto od stvari šta su odložene na ormaru/vrhu police... stvarno je dosta toga prosla
Dobro kod mene je tepih u sobi a uz to mala soba i malo kretnje preko kotačića (točkova po prosto seljački ) pa zato i je meni brzo otišlo
....može bit i do toga
A ovo sa kožom se i kod mene dešava....tamo kod ruba se sve izgulilo...ali bar je prava koža pa malo grije kad se uvalim....dok dura ne mijenjam ju
haha i u mene je isto mala soba i isto tepih
....može bit i do toga
haha i u mene je isto mala soba i isto tepih
e i to.. samo je meni umjesto tepiha parket i bambus...
nova stolica i stol
kolega,zasto da ga stavim...stavio sam ga gore jer mi se cuje vent on graficke pa mi to u glavi zujanje nervira dole je tise
Imam i ja takvu stolicu, godinu dana bez ikakvih ostecenja sluzi, a i bila je jeftnia u Metroa 180kn na akciji je bila.
nova stolica i stol
Lijepo sređen stol,,.....
Nice, sviđa mi se stolica.
Nekako su mi seksi te crvene stolice...
Evo kao što sam rekao update, došao monitor sve ostalo isto... (lijevi je novi)
De meni jedan
Uredno poslagano, čisto....ma jednostavno ZAKON
Evo kao što sam rekao update, došao monitor sve ostalo isto... (lijevi je novi)
Imamo isti stol, samo kaj je meni razvucen i na tom razvucenom dijelu mi je mis. Tocnije sad je u obliku slova L.
To bi otprilike bilo to... Case jos nije zavrsen :D
Edit: ovaj prokleti uploader za slike ne radi...
http://www.torrentsnatch.org/MultiHoster/images/86602953775006356126.jpg
http://www.torrentsnatch.org/MultiHoster/images/78366380906579736443.jpg