meni su stolica i lampa najjace nekako bas "daju boje" prostoru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, da se pridružim...
isti lap ko ja :D
Evo mojeg.
Ispričavam se na kvaliteti slike, slikano mobitelom.
Jesi probao subwoofer staviti na pod ispod ili kraj stola? Ja sam isto imao kraj monitora i kad sam premjestio bass se dosta poboljšo, sad bolje udara.
Evo mojeg.
Jesi probao subwoofer staviti na pod ispod ili kraj stola? Ja sam isto imao kraj monitora i kad sam premjestio bass se dosta poboljšo, sad bolje udara.
Nisam, ali palo mi je na pamet. Probat ću pa budemo vidli.
Evo mojeg.
jel se meni cini da ti 1 ledica ne radi u kucistu? imamo isto, meni su 1 po 1 crkavale uskoro nakon kupnje...
1 radi stalno
evo i mojeg kutka:
Sticker, desktop i oni autići.......ME LIKE
Sve je lijepo uređeno
evo i mojeg kutka:
Sticker, desktop i oni autići.......ME LIKE
Sve je lijepo uređeno
Meni je najviše desktop
kad smo kod autica:
Ja imam crveni Mini Cooper sa bijelim krovom 1 :18 i crveni Dodge Viper kabriolet 1 : 24....ali su mi nećaci smrdali sjedala, mijenjač, volan i razbili vjetrobransko staklo
imao sam ja jos takvih 1:18...samo sta mi je brat ih sredio kad je bio manji...ovo su prezivjeli (iako i medu njima ima par kojima vrata ispadaju, bunker ili slicno...nekima i kotac ispada...ali su osim toga odlicni...dok onih par sta je brat sredio nisu licili na nista (ferrari f40, lambio diablo stariji - 1992, itd)
Evo mojeg.
jel se meni cini da ti 1 ledica ne radi u kucistu? imamo isto, meni su 1 po 1 crkavale uskoro nakon kupnje...
1 radi stalno
Da, jedna ne radi. A jbg.
boje da jedna ne radi nego 3...
nego, primjetio sam da koji put se zna upaliti 1 ili 2...pa mi svjetle 3 od 4...neznam stvarno o cemu ovisi...
Evo mojega kutka, ispričavam se na lošim slikama slikano mobom.
Hmmm storm scout :) i love it !
Evo mojega kutka, ispričavam se na lošim slikama slikano mobom.
Imaš istu kantu za smeče ko i ja.
evo i mog.. ;) ..ispricavam se na kvaliteti, slikano je mobitelom..
može pitanje,Sve to cuper izgleda jako cool i super, ALI recimo ako ostavis preko noci PC da skida neki torrent , kak mozes zaspati uz tolika kricavih svjetla i toga??
jbt ovo je ko u betlehemu, sta ti ne bljesti malo previse.
..hvala..;) pa jednostavno ugasim neonke...ima prekidac
može pitanje,Sve to cuper izgleda jako cool i super, ALI recimo ako ostavis preko noci PC da skida neki torrent , kak mozes zaspati uz tolika kricavih svjetla i toga??
ugasim neonke..ima prekidač
jbt ovo je ko u betlehemu, sta ti ne bljesti malo previse.
hehe, ma ne..
fora je ja imam samo u kućištu "plave neonke" ...........a jedno pitanje: ove zelene neonke su u monitoru ugrađene ili gdje...........i jel to crt ili lcd monitor..........
fora je ja imam samo u kućištu "plave neonke" ...........a jedno pitanje: ove zelene neonke su u monitoru ugrađene ili gdje...........i jel to crt ili lcd monitor..........
..ne, to sam stavio neonke ispod monitora, odnosno, iza ..sada su plave umjesto zelenih, puno bolje izgleda..monitor je lcd
..ne, to sam stavio neonke ispod monitora, odnosno, iza ..sada su plave umjesto zelenih, puno bolje izgleda..monitor je lcd
e sori što te gnjevi zaboravio sam te pitat kako si spojio neonke, u monitor ili u komp...........