- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo ljud šta ste stali ??!
Ajmo ljud šta ste stali ??!
Svi smo postali koji smo mislili ?
Evo i moj ćumez
Pohvala za urednost !
Evo moj kutak.
e koja je to tipkovnica.... izgleda jako cool...
Evo, da ne ispadne da mi Bugovci krijemo svoje radne površine - a i temu treba malo oživjeti :) Prva je kućna, druga redakcijska. Neka mržnja počne (zbog Applea, jelte)! :D
Jako ljepo

Majke ti, a di noge staviš?
Evo, da ne ispadne da mi Bugovci krijemo svoje radne površine - a i temu treba malo oživjeti :) Prva je kućna, druga redakcijska. Neka mržnja počne (zbog Applea, jelte)! :D
U redakcijskoj konfi, koji je ovo miš, ne prepoznajem ga a dobro izgleda?
Tipkovnicu neću niti komentirati:))
U redakcijskoj konfi, koji je ovo miš, ne prepoznajem ga a dobro izgleda?
Tipkovnicu neću niti komentirati:))
microsoft sidewinder
Točno, Microsoft Sidewinder (onaj stariji, manje plastičan). Zašto baš taj? Jer se prvi našao pri ruci :) A tipkovnica je takva kakva je zbog MacBooka Pro - probao sam raditi na "Windows" tastaturi s dodatnim Appleovim tipkama, ali ćorav je to poso... ;)
Točno, Microsoft Sidewinder (onaj stariji, manje plastičan). Zašto baš taj? Jer se prvi našao pri ruci :) A tipkovnica je takva kakva je zbog MacBooka Pro - probao sam raditi na "Windows" tastaturi s dodatnim Appleovim tipkama, ali ćorav je to poso... ;)
sviđa mi se gramofon lijevo, pravi old school, još samo kakav bas na pojačalo i to je to...
To si trebao postati u temu "Vaš desktop" a ne ovdje. Ovdje se misli na stol i sve oko računala, ne na radnu površinu "unutar računala".
hvala malo sam se zabunio
Ovo je moj mali kutak, kojeg najviše volim
Hehe imaš istu stolicu kao i ja, gdje si je kupio?
Ovo je moj mali kutak, kojeg najviše volim
Hehe imaš istu stolicu kao i ja, gdje si je kupio?
Neam pojma, najvjrojatnije u vk, to si je tata uzeo još prije, pa sam si ju ja zajmio, njemu netrba
Tu sam stalno kasnije ću stavit slike i drugog pc-a al tu sam najviše
sve super, samo mi je čudno da si smjestio kućište pored radijatora :))
Cemu bi trebala sluziti ova daska ispod stola, di je bas ? Da se nemogu noge ispod stola staviti
Cemu bi trebala sluziti ova daska ispod stola, di je bas ? Da se nemogu noge ispod stola staviti
Hm nisam siguran tu mi često stoji laptop ispod i ovaj bas od zvučnika mjesta za noge imam ili ih prebacim preko te daske ili ih držim ravno dolje kao da normalno sjedim.
Evo i mojeg.
Gdje si kupio kučište i koliko si ga platio ??
Evo i mojeg.
Gdje si kupio kučište i koliko si ga platio ??
Kupio ga u Protisu za 1126 kn.
Ništa posebno...
jel to alienware kuciste?
Ništa posebno...
jel to alienware kuciste?
nije.