Zaboravio sam pozadinsku sifru.

poruka: 10
|
čitano: 3.466
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima, novi sam ovde na forumu a imam jedan problem. Drug mi je zaboravio pozadinsku sifru  telefona. Telefon se zove Sony Xperia SP, pa sta da radimo ako moze sto brzi odgovor bio bih vam zahvalan.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zaboravio sam pozadinsku sifru.
#lanMi kaže...

Pozdrav svima, novi sam ovde na forumu a imam jedan problem. Drug mi je zaboravio pozadinsku sifru  telefona. Telefon se zove Sony Xperia SP, pa sta da radimo ako moze sto brzi odgovor bio bih vam zahvalan.

Svi mi mrzimo kad zaboravimo pozadinsku šifru (?!?!?)... Kolko znam ako dovoljno puta fulaš, android ti ponudi da je otključaš tako što upišeš svoj mail i lozinku za mail.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 21:54 (zerocool12).
12 godina
neaktivan

Prijaviš se na mail. Ili hard reset.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nece mi ponudi za email i sifru, samo kad pogrijesim 10 puta moram cekati 30 sekundi, sta da radim ? 

0 0 hvala 0
15 godina
#lanMi kaže...

Nece mi ponudi za email i sifru, samo kad pogrijesim 10 puta moram cekati 30 sekundi, sta da radim ? 

Kad ti odbrojava, negdje na pozadini ti se pojavi upit jesi li zaboravio lozinku.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan
Nema to nigdje, ima li neki drugi nacin ?
16 godina
neaktivan
#lanMi kaže...
Nema to nigdje, ima li neki drugi nacin ?

Ne moze e biti nigdje kad je ta opcija ugrađena u android.

Ima drugih nacina ali mi je ovo previse sumnjivo da ti pomognem. Osim ako ikako uspiješ dokazati da je to tvoj odn. frendov mob.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
neaktivan
Nemoj da pricas gluposti kad nema nisam corav a to ako hoces pomoci ako neces cao, sad treba tu da dokazujem da je mog druga mob.
12 godina
neaktivan

Dobro ti je rekao, može biti da je mobitel ukraden. Zašto bi ti vjerovali ?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 23:21 (TheMenstalist).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a gle,ne želim se praviti pametan ali naslov ti ide "zaboravio sam pozadinsku šifru" u tekstu opisuješ kako ti je frend zaboravio šifru i pitanje je kaj se tu sad događa, ja npr da sam ti frendi ti nebi samo tak ostavil mobitel da se ti igraš s njime da ga otključaš.

Ne pomaže ni činjenica da ne znaš koji je to uopće mob. Vrlo rado ću pomoči bilo koejm forumašu ne forumašu (do one mjere dokle mogu),no savjest mi ne dopušta da ne reagiram na stvari koje su sumnjive.

Čim poslikaš mob uz njegovu kutiju ili na neki drugi način dokažeš da je to tvoj mob, ja ću ti u najkračem mogučem roku što mogu detaljno objasniti kako da to napraviš,a do tada se možeš ljutiti na mene koliko god želiš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 23:50 (zerocool12).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice