Windows Phone 8 postavke MMS

poruka: 7
|
čitano: 5.273
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Popzdrav društvo.Posjedujem Samsung Ativ S GT-I8750. Nije brendirani ni na jednu mrežu. E sad me zanima kak podesiti postavke za primanje i slanje MMS poruka u T-Mobile mreži. Internet sam si podesio al MMS ne mogu? Zahvaljujem unaprijed na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 9:58 (dodo22).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Windows Phone 8 postavke MMS
dodo22 kaže...

Popzdrav društvo.Posjedujem Samsung Ativ S GT-I8750. Nije brendirani ni na jednu mrežu. E sad me zanima kak podesiti postavke za primanje i slanje MMS poruka u T-Mobile mreži. Internet sam si podesio al MMS ne mogu? Zahvaljujem unaprijed na pomoći.

nazoveš svog operatera i reći će ti kako da manualno poštelaš ako ne možeš automatski. 

Ili imaš uglavnom i na njihovim stranicama podatke, samo treba malo potražiti.  

Đuro#2155
15 godina

Jučer sam ih probal dobiti i koma, 15 min i ništa, stalno svi operateri zauzeti.. :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dodo22 kaže...

Jučer sam ih probal dobiti i koma, 15 min i ništa, stalno svi operateri zauzeti.. :/

Evo imašovdje upute za postavke "Naručite postavke SMS-om - Ukoliko vaš uređaj nije podešen za uslugu T-Mobile MMS, pošaljite besplatnu SMS poruku sadržaja M na broj 1598 i slijedite upute "

Obavezno ugasi mobitel nakon toga i ponovno ga upali (samo na nekoliko sekundi).

Ako ne uspiješ poslati MMS nakon toga javi!

15 godina

Dobiom natrag poruku.

"Poštovani, za vaš uređaj trenutno nemamo tražene automatske postavke. Ta više informacija, obratitie se Službi za korisnike." 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bilder su zakon!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dodo22 kaže...

Dobiom natrag poruku.

"Poštovani, za vaš uređaj trenutno nemamo tražene automatske postavke. Ta više informacija, obratitie se Službi za korisnike." 

Znači da moraš napraviti unos ručnih postavki, jer automatske nemaju. Na netu nema njihovih ručnih postavki, tako da baš trebaš Službu za korisnike.

Kako si reko da ih ne možeš dobiti na telefon, ja bih ti savjetovao da ih dodaš na FB-u (Hrvatski Telekom) i pošalješ im u inbox upit. Ja ih u zadnjih nekoliko mjeseci tako kontaktiram i brzi su što se tiče rješavanja upita. Tako ih traži ručne postavke za Ativ S svoj i napomeni im samo da je to Windows Phone 8 (ako dobiješ nekog manje stručnog)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice