Vasi android homescreenovi izdvojena tema

poruka: 458
|
čitano: 150.868
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Vasi android homescreenovi

Trenutni...

8 0 hvala 0
14 godina
Re: Vasi android homescreenovi

Lijepo. Gdje si nabavio ikone u docku za Launcher Pro i ovaj sat?

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 23:36 (jurica_m).
16 godina
odjavljen
jurica_m kaže...

Lijepo. Gdje si nabavio ikone u docku za Launcher Pro i ovaj sat?

CM7 tema ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174762 )

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 5:26 (Kordy).
14 godina
Evo par mojih screenshotova. Nije nešto posebno, ali ne volim puno stvari natrpati na homescreenove.

Koristio sam Launcher Pro i Fancy Widgets Pro
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

8 0 hvala 0
16 godina
RRRR
kako želim te toggle widgetse :(
još bi bilo najbolje da im je slider u tirkiznoj boji....
jel ima nade da je to neka aplikacija ? ili je to opet sense :(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
odjavljen
Mitch kaže...
RRRR

Evo ih: https://market.android.com/search?q=onoff&so=1&c=apps

Svaki widget je zasebna aplikacija, instaliraš koji hoćeš....besplatni su.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:36 (Kordy).
14 godina
Mitch kaže...
RRRR

Evo, Kory je sve rekao. Meni su nedostajali pošto sam stavio Launcher Pro, a kad ga staviš, na njemu nema tih widgeta. Zato sam skinuo ove, baš s Marketa je i Kordy dao link, i odlični su, lijepi kao i stock. Preporuka!

14 godina
jurica_m kaže...
Mitch kaže...
RRRR

Evo, Kordy je sve rekao. Meni su nedostajali pošto sam stavio Launcher Pro, a kad ga staviš, na njemu nema tih widgeta. Zato sam skinuo ove, baš s Marketa je i Kordy dao link, i odlični su, lijepi kao i stock. Preporuka!

Isprike radi duplog posta. sad tek uvidjeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 13:43 (jurica_m).
16 godina

Hvala ekipa, sad uskoro stavljam svoj HS

EDIT - kupio, za 3$ se isplati!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 13:50 (Mitch).
13 godina
neaktivan

evo ja danas našo neki program za uređivanje homescreena... sada me zanima kako da uslikam svoj homescreen i menu? imam samsung galaxy mini

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
SuperDox kaže...

evo ja danas našo neki program za uređivanje homescreena... sada me zanima kako da uslikam svoj homescreen i menu? imam samsung galaxy mini

Zavisi, jel ti mob rootan?

16 godina
neaktivan
Mob nije rootan, neznam ga rootati tj. neda mi se :)
ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina

Evo moji Homescreen.

CM7.1 Defy 2.3.4, Go LauncherEX, Palmary Weather, SwitchPro, MinimalisticText, WidgetLocker, Nexus Revamped Live Wallpaper, PlayerPro, dock sam sam napravio

App Drawer App Drawer
App Drawer App Drawer
Glavni HS Glavni HS
Lijevi HS Lijevi HS
Desni HS Desni HS
Lockscreen Lockscreen

9 0 hvala 0
14 godina
tony THE Noob kaže...

Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa: OBRISANO

Instaliraš na mob, pratiš upute i u par koraka imaš screenshotove!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 22:54 (Lazarus Long).
14 godina
Mitch kaže...

Evo moji Homescreen.

CM7.1 Defy 2.3.4, Go LauncherEX, Palmary Weather, SwitchPro, MinimalisticText, WidgetLocker, Nexus Revamped Live Wallpaper, PlayerPro, dock sam sam napravio

Lijepo si uredio sve, Mitch! pohvale! Daj mi reci, ova prva slika gdje imaš u folderima kategorije-igre itd, kak se zove taj program s kojim praviš te foldere? Je li to sa Launcherom ili? Ja tražim baš nešto tako, dale okvir u kojem su male ikonice i nikak da nađem.

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
tony THE Noob kaže...

Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa:   OBRISANO

dajes link na piratski program... pazi malo.

za ovu drugu poruku, to ti je GO Launcher EX ali nemoj se trudit sa Desireom jer steka za razliku od Launchera pro.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 22:54 (Lazarus Long).
14 godina
Mitsuoka, hvala. Ispravio sam link. Probao sam i taj launcher, ali najbolje ide Launcher Pro. Znaš li ti možda ima li koji sličan program ovomu, da ovako u folder stavim npr. igre, a da se sve vidi u obliku manjih ikona? Tražim pa ne mogu naći. Probao i Folder organizer i još pokoje, ali ne nalazim.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Mitsuoka, hvala. Ispravio sam link. Probao sam i taj launcher, ali najbolje ide Launcher Pro. Znaš li ti možda ima li koji sličan program ovomu, da ovako u folder stavim npr. igre, a da se sve vidi u obliku manjih ikona? Tražim pa ne mogu naći. Probao i Folder organizer i još pokoje, ali ne nalazim.

Ne znam... ali za to bi ti najbolje bilo staviti lijepo MIUI ROM i on ima tu funkciju, a GO Launcher ide glatko na njemu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
jurica_m kaže...
Mitch kaže...

Evo moji Homescreen.

Lijepo si uredio sve, Mitch! pohvale! Daj mi reci, ova prva slika gdje imaš u folderima kategorije-igre itd, kak se zove taj program s kojim praviš te foldere? Je li to sa Launcherom ili? Ja tražim baš nešto tako, dale okvir u kojem su male ikonice i nikak da nađem.

Hvala :)

To je app drawer od Go Launchera...u njemu napravis foldere, mitsu tvrdi da njemu go launcher lagga na desireu, vrlo vjerojatno da je...no ja sam sad uzeo sestrin Desire, stavio go launcher i ne steka nimalo...

16 godina
jurica_m kaže...
tony THE Noob kaže...

Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa: https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfullnoroot

na Samsungovim uređajima sa 2.2 ta no root screenshot/cast opcija ne radi...

14 godina
Ne znam, ja imam 2.3 i dela.
16 godina
neaktivan
ma samo stisnes i drzis tipku back i pritisnes srednju tipku
ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
14 godina

Pozdrav! Analogni sat na ovoj slici zove se Analog blue clock i tražio sam po netu, ali ga nikako naći. Ako tko zna link, nek javi. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 0:31 (jurica_m).
13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Pozdrav! Analogni sat na ovoj slici zove se Analog blue clock i tražio sam po netu, ali ga nikako naći. Ako tko zna link, nek javi. Hvala

android market?!

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
14 godina
Ma koji Market. Zasto nisi stavio link ako ga tamo ima? Ja trazim sat sa slike, a ne neki drugi sat. Ima ih milijun na Marketu, ali ne takav.
14 godina
Evo, dobio link od sata. Ako netko zeli sat, nek se javi na PM.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hvala :)

To je app drawer od Go Launchera...u njemu napravis foldere, mitsu tvrdi da njemu go launcher lagga na desireu, vrlo vjerojatno da je...no ja sam sad uzeo sestrin Desire, stavio go launcher i ne steka nimalo...

A eto najveci problem Desirea je sta nijedan nije isti. A mozda na stock ROMu ide GoLauncher brze, jer na IC ne ide, a na MIUIu isto ide OK, ali MIUI ima vise slobodnog RAMa i od IC i od Stock ROMa

14 godina
Launcher Pro Plus
Ikone: Custom Launcher Icon
Switcheri: Widgetsoid
Sat: Analog blue clock
Vrijeme: Fancy Widget Pro
Dani kroz tjedan: OneSeven Pro
Tema za kalendar: Signals23-CLEAR
Homescreen Homescreen

4 0 hvala 0
15 godina

Ne volim prenatrpan homescreen, pa eto. nije puno al covjeka veseli

Jedan jedini homescreen Jedan jedini homescreen
lockscreen lockscreen
jeremija

7 0 hvala 0
15 godina

evo posto cu prvi put postat screenshot-ove u ovu temu, valjda bi bio red da odma i napisem o kojem se mobu radi... LG GT540 Optimus

Moj PC  
1 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice