Vasi android homescreenovi
- poruka: 458
- |
- čitano: 150.868
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Lijepo. Gdje si nabavio ikone u docku za Launcher Pro i ovaj sat?
Lijepo. Gdje si nabavio ikone u docku za Launcher Pro i ovaj sat?
CM7 tema ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174762 )
kako želim te toggle widgetse :(
još bi bilo najbolje da im je slider u tirkiznoj boji....
jel ima nade da je to neka aplikacija ? ili je to opet sense :(
Evo ih: https://market.android.com/search?q=onoff&so=1&c=apps
Svaki widget je zasebna aplikacija, instaliraš koji hoćeš....besplatni su.
Evo, Kory je sve rekao. Meni su nedostajali pošto sam stavio Launcher Pro, a kad ga staviš, na njemu nema tih widgeta. Zato sam skinuo ove, baš s Marketa je i Kordy dao link, i odlični su, lijepi kao i stock. Preporuka!
Evo, Kordy je sve rekao. Meni su nedostajali pošto sam stavio Launcher Pro, a kad ga staviš, na njemu nema tih widgeta. Zato sam skinuo ove, baš s Marketa je i Kordy dao link, i odlični su, lijepi kao i stock. Preporuka!
Isprike radi duplog posta. sad tek uvidjeh
Hvala ekipa, sad uskoro stavljam svoj HS
EDIT - kupio, za 3$ se isplati!
evo ja danas našo neki program za uređivanje homescreena... sada me zanima kako da uslikam svoj homescreen i menu? imam samsung galaxy mini
evo ja danas našo neki program za uređivanje homescreena... sada me zanima kako da uslikam svoj homescreen i menu? imam samsung galaxy mini
Zavisi, jel ti mob rootan?
Evo moji Homescreen.
CM7.1 Defy 2.3.4, Go LauncherEX, Palmary Weather, SwitchPro, MinimalisticText, WidgetLocker, Nexus Revamped Live Wallpaper, PlayerPro, dock sam sam napravio
Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa: OBRISANO
Instaliraš na mob, pratiš upute i u par koraka imaš screenshotove!
Evo moji Homescreen.
CM7.1 Defy 2.3.4, Go LauncherEX, Palmary Weather, SwitchPro, MinimalisticText, WidgetLocker, Nexus Revamped Live Wallpaper, PlayerPro, dock sam sam napravio
Lijepo si uredio sve, Mitch! pohvale! Daj mi reci, ova prva slika gdje imaš u folderima kategorije-igre itd, kak se zove taj program s kojim praviš te foldere? Je li to sa Launcherom ili? Ja tražim baš nešto tako, dale okvir u kojem su male ikonice i nikak da nađem.
Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa: OBRISANO
dajes link na piratski program... pazi malo.
za ovu drugu poruku, to ti je GO Launcher EX ali nemoj se trudit sa Desireom jer steka za razliku od Launchera pro.
Ne znam... ali za to bi ti najbolje bilo staviti lijepo MIUI ROM i on ima tu funkciju, a GO Launcher ide glatko na njemu.
Evo moji Homescreen.
Lijepo si uredio sve, Mitch! pohvale! Daj mi reci, ova prva slika gdje imaš u folderima kategorije-igre itd, kak se zove taj program s kojim praviš te foldere? Je li to sa Launcherom ili? Ja tražim baš nešto tako, dale okvir u kojem su male ikonice i nikak da nađem.
Hvala :)
To je app drawer od Go Launchera...u njemu napravis foldere, mitsu tvrdi da njemu go launcher lagga na desireu, vrlo vjerojatno da je...no ja sam sad uzeo sestrin Desire, stavio go launcher i ne steka nimalo...
Ne treba ti biti uopće rootan mobitel da bi radio screenshotove. Tak sam i ja mislio do neki dan, ali s pogramom No root Screenshot It nemoguće postaje moguće. Evo ti link od programa: https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.screenshotitfullnoroot
na Samsungovim uređajima sa 2.2 ta no root screenshot/cast opcija ne radi...
Pozdrav! Analogni sat na ovoj slici zove se Analog blue clock i tražio sam po netu, ali ga nikako naći. Ako tko zna link, nek javi. Hvala
Pozdrav! Analogni sat na ovoj slici zove se Analog blue clock i tražio sam po netu, ali ga nikako naći. Ako tko zna link, nek javi. Hvala
android market?!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Hvala :)
To je app drawer od Go Launchera...u njemu napravis foldere, mitsu tvrdi da njemu go launcher lagga na desireu, vrlo vjerojatno da je...no ja sam sad uzeo sestrin Desire, stavio go launcher i ne steka nimalo...
A eto najveci problem Desirea je sta nijedan nije isti. A mozda na stock ROMu ide GoLauncher brze, jer na IC ne ide, a na MIUIu isto ide OK, ali MIUI ima vise slobodnog RAMa i od IC i od Stock ROMa
Ikone: Custom Launcher Icon
Switcheri: Widgetsoid
Sat: Analog blue clock
Vrijeme: Fancy Widget Pro
Dani kroz tjedan: OneSeven Pro
Tema za kalendar: Signals23-CLEAR