i mene.
mislim da je ovo desire z lockscreen :/
našo.
to je iz sense 3.0 roma :(
i mene.
mislim da je ovo desire z lockscreen :/
našo.
to je iz sense 3.0 roma :(
Sorry, evo tek sam sada vidio...točno je da je to lockscreen iz sensea 3.0, ali je uspješno portan na nekoliko sense 2.1 romova kao i još neke stvari iz sensea 3.0. Znaći ako ti je mob rootan, baci se na flashanje
Evo linkovi na najzastupljenije romove: ja koristim RCMix S v1.5 cm7 hboot, a još imašInsertCoin, LeeDroid...itd...to su ti sve gingersense romovi (android 2.3 sa senseom 2.1 + neke stvari iz sensea 3.0).
Još jedna isprika na kašnjenju.
Imam insertcoin v20...ali nemam takav lockscreen. U biti imam taj ring ali ne znam kako da stavim te ikonice i weather.
Evo nove teme na LG Optimus X2 kod mene. Uglavnom nekako mi je bolja od prijašnje
Skini si PicMe sa Marketa da ne slikaš fotićem stalno :D
Jako lagano za korištenje.
Imam insertcoin v20...ali nemam takav lockscreen. U biti imam taj ring ali ne znam kako da stavim te ikonice i weather.
mozes staviti ali onda ti nece raditi 3D grafika. tako da nema smisla. ima puno bugova u tom 3.0 sense lock screenu, nije jos "hackiran" do kraja da bi sve radilo kako spada na Desire-u.
Evo i moj jedan screen....ništa posebno.
DevNull ROM 1.0.3 i LauncherPro
Daj wall...
Današnji setup
E,jel to Ginger ili imas neki skin?
Današnji setup
E,jel to Ginger ili imas neki skin?
da, to je 2.3.4 Gingerbread
a koji je to tema za launcher
a koji je to tema za launcher
skin od facebooka i kalendara je signals23-CLEAR, dock i ikone sam skidao s neta...
Evo moj sa Defy-a.
Lockscreen : Widget Locker 2.1.0, minimalist WP7 skin sa xda, nadodan custom simi clock sa zagrebackim vremenom i uredenim fontom
lijevi homescreen : simple (349) ikone, palmary weather pro charts i na dnu system info widget
glavni homescreen : simi clock sa stanjem baterije, palmary weather pro 7 day widget (4x2)
desni -||- : switch pro size 4 widget, ispod toga widgeti sa ikonama s custom launcher icons, player pro 4x1 widget i opet simple ikone.
Na svima je wallpaper iz defy-a, dock sam napravio ja od simple ikona.
koji je to lockscreen ili je to u rom-u ?
InsertCoin ROM. sorry mitsuoka na upadu :)
skuzio sam :/ InsertCoin GB Rom...
Ufff toliko sam ljut sad eeeej
sto ako znas zasto ne
Moram samo napomenuti da se dio vrti kao animacija (ona slova i znamenke).
Kako si to napravio? izgleda zanimljivo, posebno za nekog trekija