Kamera radi na buildovima od 30.6 pa ka novijima. Jedini problem je snimanje videa sa stock kamerom ali to nema veze jer ionako je snimanje video materijala meni bilo laggavo i na stock ROM-u.
ahhh...pobrkao sam CW i CM ...ccc...
uglavnom, stavio sam CWM 6 i CM 10.1 i sve ok, ALI
i dalje nemam wi-fi!
PS. btw. ako netko zna kako da vratim google play store nazad na mob i kako da vratim apk koje imam skinute na google accountu?
Izgleda da si nekaj pobrkao opet... Probaj sad lijepo flashati stock ROM preko metode koju sam bio jednom detaljno opisao. Zatim instaliraj CWM 6.0.3.3.b2 (ne 6.0.3.5 jer sam rekao da ima bug kod backupiranja ROM-a i neda se ispraviti). Rebootaj normalno u sistem kad se to završi. zatim uđi u CWM recovery sa kombinacijom tipki koju sam bio već mislim X puta do sad napisao. Kd uđeš tamo prvo napravi wipe data, pa onda odeš u advamced pa tamo napraviš wipe dalvik cache te opet odeš u main meni pomoću back tipke te tek onda ide install from zip prvo cm10.1 (preopruka je napraviti reboot tu je bila moja greška jer ja sad samo radim upgrade sa cm10.1 build stari na novi bez da radim wipe pa sam te sa time zbunio te odmah flasham gappse što je kobna greška ali mojem mobu ne smeta). U CM10.1 ugasiti mob te uđi u recovery sa kombinacijom tipki kao prije. Sad instaliraš gappse sa install from zip i opet napravi factory reset (data wipe bez davika) te rebootaj u sitem pa ćeš imati i wifi i market ;)
Sent from my Mini 2 with CM10.1 private build ;)