Neznam, sve sam probao, ali upravljanje telefonom mi nije radilo. Na kraju sam stavio pixel na engleskom i odlican je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Just want to say thanks!
719 download-ova mojih hrvatskih editova.. (u čelo..
)
Trenutno skidam Pixel , javim rezultate i mali review naspram C6 CFW-a .
-----------------------------------------------------------------------------------------
Nakon obavljenje instalacije , mob sam uredno upalio , podesio potrebne postavke i instalirao aplikacije .
Prvo što sam zamjetio još u C6 je iritantni bug sa svijetlima tipkovnice , neki put stvarno iritira kada samo jedna tipka svijetli .
Kamera je lošija naspram C6 , ali to meni i nije toliki problem zato što kameru na mobitelu ne koristim pretjerano .
Nadam se da će baterija trajati duže naspram C6 , tada sam morao puniti svaku večer , "formatirao" sam bateriju nakon instalacije , sada se puni , vidjet ćemo kako će biti .
Media player je poboljšan , čak mi se čini da je i zvuk za 1-2% glasniji .
Stilski dio ovog CFW-a je odličan , totalni pogodak vrlo mi se sviđa .
Dodan je hrvatski jezik , veliko hvala DamageHighu na tome .
Zasada od mene toliko , javim još nove rezultate nakon punjenja i daljnjeg korištenja uređaja .
LP
koji firmware preporucate, C6 ili Pixelov? ovo mi je prvi put da flasham firmware i na sto trebam pazit? sta od backupa da radim?
koji firmware preporucate, C6 ili Pixelov? ovo mi je prvi put da flasham firmware i na sto trebam pazit? sta od backupa da radim?
Definitivno Pixel*1 .
Moras paziti kamo stavljas koji dio CFW-a tj . kamo stavljas c0r. i druge fajlove , ali to je određeno od programa , pa nebi trebalo biti problema .
Od backupa napravi za imenik , sve pjesme , videe i slike stavi na memorijsku karticu da se ne obrišu .
To je to
Moraš paziti da ne preskočiš koji korak tutoriala..
radim prema ovom http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/c6-firmware-nokiu-5800/69748.aspx...valjda necu nesto sjebat...inace prodajem mob pa ak s*ebem nesto debil sam xD
radim prema ovom http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/c6-firmware-nokiu-5800/69748.aspx...valjda necu nesto sjebat...inace prodajem mob pa ak s*ebem nesto debil sam xD
Da prema tome, ali uzmi u obzir napomene iz prvog posta ove teme..
Damage, bi mogao ubaciti hr u C6 v20 za 5800? Ili kad se pojavi koji dobar CFW, al da ima v20 C6 FW-a, nedavno je izaslo....
Damage, bi mogao ubaciti hr u C6 v20 za 5800? Ili kad se pojavi koji dobar CFW, al da ima v20 C6 FW-a, nedavno je izaslo....
Nema problema..sam daj link koji želiš..
Nema problema..sam daj link koji želiš..
evo: http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=34317.0
cini mi se da je bolji od v11.
Hvala puno, nadam se da budu ljudi stavljali ovaj CFW na naškom. :)
Pozdrav grupi
Stavio sam AquaA Dark CFW
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=32902.msg385615#msg385615
Ubacio hrvatski i sve radi za pet osim Ovi Mapa 3.06
Mislim da ga zeza hrvatski.
Na forumu sam pročitao (tek kad sam vidio da ne radi) da najprije treba dodati jezik, a zatim Ovi maps u CWF i onda flashati.
Zanima me da li postoji neko elegantnije rješenje bez ponovnog flashanja sad kad sam si već posložio dodatne programe i postavke.
Jesi li netko imao problema s ubacivanjem aplikacija na Z? Radio sam CFW na v50, pa sam prešao na C6FW. Sada sam se odlučio vratiti na vlastiti CFW, ali v51. Sve aplikacije koje su mi bile spremne od prošlog CFW-a sam ubacio u rofs2 i modove. Modovi rade, ali aplikacija nema u meni-u. Čak rompatcher u pozadini radi (autostart patchevi su aktivni) ali jednostavno ne vidim niti jednu aplikaciju u meni-u. Da li se nešto promijenilo s verzijom v51 pa treba još nešto dodatno napraviti da bi se aplikacije vidile?
pokusao instalirati prema uputama, sve proslo OK, ali mi se mob više ne pali. pritisnem dugme za uključivanje on trzne i ništa. HELP
pokusao instalirati prema uputama, sve proslo OK, ali mi se mob više ne pali. pritisnem dugme za uključivanje on trzne i ništa. HELP
I dobro neće ti se upalit. Napravi dead flash opet i to ti je to nemaš šta izmišljat.
Eto meni se dogodilo pa nisam nikog pitao nit sam tražio na netu šta napravit, logički zaključiš šta treba napravit.
Evo ljudi da se javim , a i ozivim temu malo ..
Iz znatizelje sam update-ao na v52 , nista posebno .
Ali CFW-ovi za v52 su stvarno dotjerani do savrsenstva .
Evo da vidite koji ja sada koristim , odlican je stvarno .
Najvjerovatnije najbolji CFW koji sam ikada koristio
Samo jedno pitanje o rotaciji početnog ekrana, imam sada CFW od PNHT i rotira se a to me turbo živcira.
Samo jedno pitanje o rotaciji početnog ekrana, imam sada CFW od PNHT i rotira se a to me turbo živcira.
U ovoj verziji toga nema .
Vidim da je izašla nova verzija Xtension legacy Final 1.0 za v52.
DamageHigh oćeš li ubacivat hrv u firmware?
Pozdrav
Do vikenda sigurno ništa..
Pozdrav svima. Ubacivao sam neki cfw i mnogo mi je kocio telefon, pa sam hteo da ga vratim na originalni software, i nasao sam ovde tutorial. E sad me zanima, posto u tutorialu sa navifirma se skidaju samo 3 fajla. Posto mi telefon bas baguje ni blutut mi ne radi ni radio, pa sam mislio da ga flesujem sa svim fajlovima pa ako moze neka pomoc oko ubacivanja svih tih fajlova u JAF, jer je ovde prikazano samo kako se ova tri fajla ubacuju. jer gledajuci na nekim stranim forumima video sam da koriste sve fajlove :/
Ti ostali fileovi se ionako ne koriste..
Samo ubaci s ovim i imaš FW kao iz tvornice..
Nije sad to da ti fali dio firmware-a..samo napravi po tome - evo ja ti odgovorno tvrdim da je isto..
Uradio sam tako pre neki dan, ali mi nije opet radio bluetooth, pa sam hteo jos da probam sa svim fajlovima :/. A zasta su, ako se ne koriste? xD :)
Do FW nije sigurno..
Stvarno nemam pojma za što služe..
ok, jel znaci onda da je neki hardwerski problem?
Ako jos imas garanciju, slobodno nosi..

a da probas opet flash ati sa nekim CFWom?
Pokušaj i hard reset (držiš crvenu, zelenu i tipku od kamere dok se mob pali. Moguće da ga zeza neka postavka iz CFW-a koja je ostala ako nisi napravio hard reset (npr: nedopušteni znak u BT imenu telefona koji zablesi mobitel kad uđeš u BT).