Kako odblokirati Ipad 3 mini?

poruka: 16
|
čitano: 4.442
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Na navedenom Ipadu na desktopu ipada mi piše da je Ipad blokiran i da se spojim na Itunes. Kad se pokušam spojiti na Itunes dobijem ovu poruku.

Nakon toga probao sam držati tipku za gašenje i home tipku za ući u hard reset, po uputama on bi to trebao kad se pojavi Apple logo ali on se opet vrati na desktop. 

Probao sam držati i home tipku i tipku za gašanje nakon što se pojavi Apple logo i onda se pojavila ona ikona od Itunesa pa prepostavljam da je spojen na njega. Imao sam opcije update i restore, probao sam obje dvi, postupak traje nekih 15mn i svaki put me vrati na desktop i opet se pojavi poruka da je uređaj blokiran. 

Zna li netko kako ovo riješiti? 

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2017 22:46 (Jolckan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako odblokirati Ipad 3 mini?
Jolckan kaže...

Na navedenom Ipadu na desktopu ipada mi piše da je Ipad blokiran i da se spojim na Itunes. Kad se pokušam spojiti na Itunes dobijem ovu poruku.

Nakon toga probao sam držati tipku za gašenje i home tipku za ući u hard reset, po uputama on bi to trebao kad se pojavi Apple logo ali on se opet vrati na desktop. 

Probao sam držati i home tipku i tipku za gašanje nakon što se pojavi Apple logo i onda se pojavila ona ikona od Itunesa pa prepostavljam da je spojen na njega. Imao sam opcije update i restore, probao sam obje dvi, postupak traje nekih 15mn i svaki put me vrati na desktop i opet se pojavi poruka da je uređaj blokiran. 

Za početak, koje su specifikacije računala na kojem si pokušao raditi hardreset iPad-a?!?! 

Kod mene je bio problem da mi je računalo "staro po vrijednostima specifikacija", pa se je događalo vrlo puno "PUCANJA" u vezi, ali sam ipak uspio dva puta riješiti stvar! 

BTW; čiji je to iPad, tvoj, ili ti ga je netko poklonio/prodao?!?! 

U tvojem slučaju je "NAJVJEROJATNIJE" u pitanju problem sa prekomjernim pokušajima otvaranja gadgeta sa "NEISPRAVNIM" Apple ID account-om, a to je kod Apple-a VRLOOOOOOOO ZAJEBANA STVAR kolega !!!! 

Ako možeš kazati/napisati, gdje je i kada uzet iPad o kojem je riječ ovdje?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Jolckan kaže...

Za početak, koje su specifikacije računala na kojem si pokušao raditi hardreset iPad-a?!?! 

Kod mene je bio problem da mi je računalo "staro po vrijednostima specifikacija", pa se je događalo vrlo puno "PUCANJA" u vezi, ali sam ipak uspio dva puta riješiti stvar! 

BTW; čiji je to iPad, tvoj, ili ti ga je netko poklonio/prodao?!?! 

U tvojem slučaju je "NAJVJEROJATNIJE" u pitanju problem sa prekomjernim pokušajima otvaranja gadgeta sa "NEISPRAVNIM" Apple ID account-om, a to je kod Apple-a VRLOOOOOOOO ZAJEBANA STVAR kolega !!!! 

Ako možeš kazati/napisati, gdje je i kada uzet iPad o kojem je riječ ovdje?!?! 

Na kompu imam Win10, Ryzen platforma, nisam primjetio nikakvo pucanje u vezi, komp mi je spojen sa wifistickom.

Ipad mi je od kolegice, koliko mi je rekla nema nikakve šifre za Apple ID il što već...nzm koliko je star....

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2017 23:03 (Jolckan).
14 godina

Ujutro kolegicu na kavicu pozvati i na raport 

Ovdje bez "Apple ID" ti niti Trump uz Merkelicu nemogu pomoći, ALI NIŠTA!!!!! 

Kada stupiš u kontakt sa kolegicom, stavi "na papir" što si saznao od potraživanog! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ujutro kolegicu na kavicu pozvati i na raport 

Ovdje bez "Apple ID" ti niti Trump uz Merkelicu nemogu pomoći, ALI NIŠTA!!!!! 

Kada stupiš u kontakt sa kolegicom, stavi "na papir" što si saznao od potraživanog! 

A di se može viditi Apple ID, na pakiranju uređaja? Nisam baš imao iskustva sa Appleom dosad, mislio sam da će biti 10minutni posao, hard reset kao na svakom običnom tabletu 

14 godina

Uđi u aplikaciju "App Store", i odscrolaj do kraja! 

U najširem okviru bi trebalo pisati koji je Apple ID tog iPad-a. 

To ustvrdi pa možemo sa poslom dalje. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U globalu, Apple ID je tvoja jedna Velika šifra za taj gadget, ali može i za sve tvoje Apple gadgete! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Uđi u aplikaciju "App Store", i odscrolaj do kraja! 

U najširem okviru bi trebalo pisati koji je Apple ID tog iPad-a. 

To ustvrdi pa možemo sa poslom dalje. 

Na Ipadu? Tamo se ne mogu maknuti sa dekstopa, samo stoji da je uređaj blokiran i da se spojin na Itunes...

14 godina

hmmmmm da, gadget je zablokirao! 

Onda OZBILJNO TI SAVJETUJEM, upitaj kolegicu otkuda joj komad gadgeta kojeg je "netko zablokirao nakon previše unosa NEISPRAVNOG Apple ID računa"! 

Ovo nije too big problem, ali ako nemaš neke dijelove jednadžbe, nema niti rješenja. 

So far, pusti ga sa strane dok se ne čuješ sa dotičnom, jer ako ona NEMA NIŠTA od onoga što sam ti napomenuo, taj bi iPad mogao biti "VRUĆA ROBA"!!!! 

Pa ti sada si razmisli kolega 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

hmmmmm da, gadget je zablokirao! 

Onda OZBILJNO TI SAVJETUJEM, upitaj kolegicu otkuda joj komad gadgeta kojeg je "netko zablokirao nakon previše unosa NEISPRAVNOG Apple ID računa"! 

Ovo nije too big problem, ali ako nemaš neke dijelove jednadžbe, nema niti rješenja. 

So far, pusti ga sa strane dok se ne čuješ sa dotičnom, jer ako ona NEMA NIŠTA od onoga što sam ti napomenuo, taj bi iPad mogao biti "VRUĆA ROBA"!!!! 

Pa ti sada si razmisli kolega 

Pitat ću je sutra ujutro.

A može li od ovoga biti neke koristi:

https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid#!&section=appleid

14 godina

U tvojem slučaju NE MOŽE, nemaš Apple ID, a to te traži u samom početku stranice koju otvara link 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

U tvojem slučaju NE MOŽE, nemaš Apple ID, a to te traži u samom početku stranice koju otvara link 

Na ovome linku gore ima i opcija "Forgot Apple ID?", tu traži da se upiše email i ime i prezime. Probati ću s tim, ako ne uspije ne vidim izlaza

15 godina
neaktivan

Probao sam i DFU metodu vraćanja, ništa, opet pogodi u apple ID zid. Kolegica se nažalost ne sjeća šifre ni Apple Id-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nek ga proda u dijelove ili kao zaključanog. Ziher će neka budala uzeti. 

http://www.youtube.com/radiopulsfm
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.7.2017 10:36 (energyman).
15 godina
neaktivan
energyman kaže...

Koliko se može okvirno dobiti za Ipad u takvom stanju?

14 godina
Jolckan kaže...
energyman kaže...

Koliko se može okvirno dobiti za Ipad u takvom stanju?

Realno, 0.00 kuna, jer funkcionalno puno toga bitnoga više nije u funkciji! 

Ali, ako netko zna kvalitetno speaking english i imate račun gdje je iPad uzet, postoji broj koji "samo U takvim slučajevima" može pomoći! 

Moj prijatelj je na svom iPad gadgetu šaltao Apple ID korisničke račune, pa je kod jedne iOS10 nadogradnje se zatekao u neobranom grožđu, kada ga je iPad tražio "njegov Apple ID", a on ga naravno nije znao, od silnih koje je imao, koji je pravi! 

Nakon dva mjeseca nagovaranja, dao mi je na "popravak", gdje sam ja zvao broj za pomoć, i gdje mi se je javio Costa iz Grčke, ali iz Irske, pa smo uz slikovnu korespodenciju računa kupnje gadgeta, uspjeli softverski ispraviti kvar! 

Ako imaš račun gadgeta, može se nešto probati pozivom! 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice