iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.921
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
DmL kaže...

Jel moguće napraviti downgrade sa 6.1 na 5.1.1 na iPhone-u 4S?

Downgrade? nisam skuzio do kraja post, rano mi je :D teoretski bi mogao, zasto zelis downgradeat?

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:45 (bistri).
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
DmL kaže...

Jel moguće napraviti downgrade sa 6.1 na 5.1.1 na iPhone-u 4S?

Downgrade?

da, i mene zanima jer sam preko wlana napravio update. Imam spremljene shsh ak to išta znaći?

16 godina
neaktivan
bistri kaže...

Downgrade? nisam skuzio do kraja post, rano mi je :D teoretski bi mogao, zasto zelis downgradeat?

Vratiti se na 5.1.1.

ZOTAC: It's Time to Play.
17 godina
neaktivan
DmL kaže...
bistri kaže...

Vratiti se na 5.1.1.

pricam gluposti, ne mozes se vratit dolje, zasto bi downgradeao, mozda mogu pomoc oko cega?

16 godina
neaktivan
bistri kaže...
DmL kaže...
bistri kaže...

Vratiti se na 5.1.1.

pricam gluposti, ne mozes se vratit dolje, zasto bi downgradeao, mozda mogu pomoc oko cega?

konkretno ako napraviš update OTA na 6.1 što sam i napravio nemožeš JB-at uređaj

17 godina
neaktivan
tomo007 kaže...
bistri kaže...
DmL kaže...
bistri kaže...

Vratiti se na 5.1.1.

konkretno ako napraviš update OTA na 6.1 što sam i napravio nemožeš JB-at uređaj

skini iOS 6.1 za svoj uredjaj.

http://appldnld.apple.com/iOS6.1/041-5902.20130128.bhyt6/iPhone4,1_6.1_10B142_Restore.ipsw

nakon sto ga skines, upali itunese, spoji mobitel na itunese, drzi shift i klikni tipku restore, otvorit ce ti file browser, odaberi firmware koji si skinuo, i restoraj mobitel preko itunesa na 6.1

nakon toga bi jailbreak trebao proc bez ikakvih problema

edit, javite kak je proslo

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 14:20 (bistri).
16 godina
Jovanka kaže...
Volvox kaže...

Jel postoji kakva altenrativa installousu posto on više ne postoji.

Postoji, ali su goFno! Prema kvaliteti aplikacije, Installous je za njih najptimiziranija applikacija ikad koju je pisao sam tvorac Assemblera.

Appcake, IPASTORE, HiPStore, Appcake HD, vShare. Isto tako Cydia sa dodanim "gusarskim" repo-ima moze posluziti kao zamjena, ali fokus sadrzaja nije toliko na nivou aplikacija koje su po defaultu na Apple storeu. već više na tweakove, multimediu (teme) i nesto aplikacija...

Warning: Jučer sam shvatio da sam s jednog od navedenih "storea" pokupio jedan od rijetkih wormova za iPhone; you've been warned!

Zeusmos je daleko najbolji...
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
iPhone Jailbreak

Zašto mi evasi0n ne prepoznaje iPhone 3GS 16gb 6.1 fw. komp ga normalno prepozna ali program za JB nema šanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xboxn00b kaže...

Zašto mi evasi0n ne prepoznaje iPhone 3GS 16gb 6.1 fw. komp ga normalno prepozna ali program za JB nema šanse.

Jesi li restoreao ili updateao? Što piše u evasi0nu?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
iPhone Jailbreak

ništa ne piše. pise samo da spojim iphone a vec je spojen. napravio sam update na 6.1 prije 2 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xboxn00b kaže...

ništa ne piše. pise samo da spojim iphone a vec je spojen. napravio sam update na 6.1 prije 2 dana

Moraš restore, ne update. I probaj promjeniti USB port te pokreni evasi0n kao admin(desni klik, run as administrator)

14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

DELETE POST

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 22:10 (djeedah).

0 0 hvala 0
14 godina
iPhone Jailbreak

Ne radi vise cydia.hackulo.us?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

E, ljudi :), da ne gnjavim previse:

Imam ajfon 5, jailbreakan je (iako nisam uopce skuzio da mi je bolje, tj..cydia je spora ko smrt, nije to nista kvalitetno kao na androidu..).

Pitanje: Kako da instaliram wa (necu ga kupiti naravno iako je prije 1-2 mjeseca bio free), a da mi nakon gasenja-paljenja ili "ubijanja whatsapp procesa" ne trazi itunes login. Tj = ne radi.

Probao sam   "kuaiyong" i jedino tako i radi, do reboota ili do slucajnog gasenja whatsapp aplikacije.

Ima tu netko pametnije nesto ?

hvala puno

ja

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

E, ljudi :), da ne gnjavim previse:

Imam ajfon 5, jailbreakan je (iako nisam uopce skuzio da mi je bolje, tj..cydia je spora ko smrt, nije to nista kvalitetno kao na androidu..).

Pitanje: Kako da instaliram wa (necu ga kupiti naravno iako je prije 1-2 mjeseca bio free), a da mi nakon gasenja-paljenja ili "ubijanja whatsapp procesa" ne trazi itunes login. Tj = ne radi.

Probao sam   "kuaiyong" i jedino tako i radi, do reboota ili do slucajnog gasenja whatsapp aplikacije.

Ima tu netko pametnije nesto ?

hvala puno

Cydia ce bit beskorisna jos dan dva dok ju prestanu ddosat iz ljubavi.

Sto se tice "khm" aplikacija, najjednostavnije je pronac zeljenu aplikaciju na netu ( neka masta radi) a preko cydie instalirat AppSync ios 4-6 (on omogucava syncanje aplikacije koje su "khm") i na pc instalirat http://itools.hk/cms/webpage30.htm , to ti ujedno i preporucam umjesto itunesa jel je puno bolji management.

+ trajno rijesenje, bilo koji app da skines samo ga iz itoolsa ubacis na mob, bonus ako ukljucis wifi sync mozes ota punit mob sa svime.

16 godina
neaktivan
bistri kaže...
tomo007 kaže...

skini iOS 6.1 za svoj uredjaj.

http://appldnld.apple.com/iOS6.1/041-5902.20130128.bhyt6/iPhone4,1_6.1_10B142_Restore.ipsw

nakon sto ga skines, upali itunese, spoji mobitel na itunese, drzi shift i klikni tipku restore, otvorit ce ti file browser, odaberi firmware koji si skinuo, i restoraj mobitel preko itunesa na 6.1

nakon toga bi jailbreak trebao proc bez ikakvih problema

edit, javite kak je proslo

evo ja napokon uspio staviti ovaj software... šta je bio problem, prvo umbrela koja ja svoj jedan host ostavila, pa onda originalni host koji nije bio dobar. sad još samo JB da prođe kako treba

edit: sve prošlo super :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 8:54 (tomo007).
14 godina
iPhone Jailbreak

Znaci frend si je jailbreakao iPhone (4s,16gb, ios 6.1) ali kaze da mu to nije nis posebno i da mu netreba pa ga zanima kako ga od jailbrejkati? Hvala unaprijed

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Znaci frend si je jailbreakao iPhone (4s,16gb, ios 6.1) ali kaze da mu to nije nis posebno i da mu netreba pa ga zanima kako ga od jailbrejkati? Hvala unaprijed

restore mobitela iz itunesa

14 godina
bistri kaže...
gamer34 kaže...

Jel to 100% sigurno posto se s itunsom mora updatat ios, jer znam da mi je jedan frend imao jailbrejkani 3gs ali neznam koja je verzija bio ios i kad je updatao mob na novi software dok je bio jailbreakan mob je jednostavno crko i nitko ga nije mogao popravit, slao ga je na nekoliko servisa a mislim da na jednom od njih stoji vec godinu dana {#}

16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
bistri kaže...
gamer34 kaže...

Jel to 100% sigurno posto se s itunsom mora updatat ios, jer znam da mi je jedan frend imao jailbrejkani 3gs ali neznam koja je verzija bio ios i kad je updatao mob na novi software dok je bio jailbreakan mob je jednostavno crko i nitko ga nije mogao popravit, slao ga je na nekoliko servisa a mislim da na jednom od njih stoji vec godinu dana {#}

radi, evo ja vratio sve na staro.

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Uspio sam restorati iOS 6, hvala bistri.

Imam samo jedan problem. Naime stavio sam si tweak NCSettings, i kada re-springam 4S, svjetlina ekrana mi uvijek ode na minimum. Ima li neki fix za to?

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
bistri kaže...
gamer34 kaže...

proslo je kroz moje ruke brat bratu 100+ iDeviceova koje sam jailbreakao, nikad nisam imao vise od 2h posla koliko got se zakompliciralo te nikad nisam vidio brickani. 99% takvih problema je do racunala korisnika koji radi update/restore/jailbreak.

16 godina
Ja sam ih isto prosao bar 50 i takodjer nisam nikada imao nikakvih problema, bar nista sto DFU nije mogao spasiti.
12 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Procitao sam da se ne treba praviti update preko OTA ali ja sam to uradio pre nego sam saznao da ako zelim JB onda update 6.1 na Iphone 5 trebao sam uraditi preko Itunes. Ima li neka opcija da se uradi JB iako sam uiradio update na 6.1 preko OTA a da nemam probleme ili trebam sacekati novi update koji bih uradio preko Itunes. Pozdrav{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kapistec kaže...

Procitao sam da se ne treba praviti update preko OTA ali ja sam to uradio pre nego sam saznao da ako zelim JB onda update 6.1 na Iphone 5 trebao sam uraditi preko Itunes. Ima li neka opcija da se uradi JB iako sam uiradio update na 6.1 preko OTA a da nemam probleme ili trebam sacekati novi update koji bih uradio preko Itunes. Pozdrav{#}

opcija je da citas, po mogucnosti par postova vise.

16 godina
kapistec kaže...

Restoreaj iz iTunesa
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jedan problem, dobio iPhone 4 izvana (zaključan je na mrežu iz te zemlje)..bistri frend je išao na factory reset (home + lock button) i sad naravno mobitel traži aktivaciju..probao preko wifi mreže i itunesa bez orginal sima (jer ga nemam), javlja mi poruku da trenutno aktivacija nije moguća...problem je što ne znam niti koji je ios gore, niti baseband, ništa jer naravno ne mogu pristupit postavkama mobitela...koje su mi sad opcije da to nekako otključam i jailbreakam?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 0:23 (skymanr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kapistec kaže...

Ja sam svoj 4s jb s tim da mi je bio updejtan na 6.1 preko wifi,a ne putem kabla i sve normalno radi,samo je problem skidati sa cydie jer serveri su opterečeni. Treba se strpiti par dana dok se to sve normalizira.
Zavist nije ništa drugo nego mržnja prema tuđoj superiornosti!
16 godina
skymanr kaže...

Jedan problem, dobio iPhone 4 izvana (zaključan je na mrežu iz te zemlje)..bistri frend je išao na factory reset (home + lock button) i sad naravno mobitel traži aktivaciju..probao preko wifi mreže i itunesa bez orginal sima (jer ga nemam), javlja mi poruku da trenutno aktivacija nije moguća...problem je što ne znam niti koji je ios gore, niti baseband, ništa jer naravno ne mogu pristupit postavkama mobitela...koje su mi sad opcije da to nekako otključam i jailbreakam?

Napravi sa sn0wbreezom hacktivirani .ipsw koji ne diže baseband(za svaki slučaj) i onda njega restoreaj. Potraži sn0wbreeze tutoriale, vec dugo ga nisam koristio pa ti ne mogu tocno reci korak po korak.
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Mislim da preko redsn0w-a možeš aktivirati.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice