iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.872
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

yes

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: iPhone Jailbreak

eto stavio. skida se. javim rezultat :D

EDIT: uspjesno instalirano :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 16:21 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jedno pitanje za znalce! Instalirao sam Bytafont i putem njega želio bi sistemski promjeniti font na uređaju, da li prilikom zamjene gubim č,š,đ,ž?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

iPhone 4(iOS 6.1), iPad 3(iOS 6.1) evasi0n radi savršeno

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:09 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jailbreak najjednostavniji dosad.
Samo 2 klika potrebna(jedan na iphone-u, jedan na kompu) 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dombak1608 kaže...

Jailbreakme.com za iOS4 je ipak bio jednostavniji(samo jedan "klik" na iPhoneu)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Jailbreakme.com za iOS4 je ipak bio jednostavniji(samo jedan "klik" na iPhoneu)

Potpuno sam zaboravio na njega. {#}

12 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Evo jailbreak uradjen na iPhonu 4s :) Skroz noviu sam u cijelom tom apple svijetu.Zanima me da li sad mogu jednostavno kopirat pjesme a da ne koristim itunes?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Server užasno zakrčen, ništa ne mogu skinuti.
Izgleda da ću sutra to rješavati. {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dombak1608 kaže...

A Absinthe je kao bio teži? {#}

Maurer
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

Zar nije za Absinthe trebao DFU? Koliko znam nekima je DFU toliko teško. xD

13 godina
protjeran
bistri kaže...

Nego, razmisljo sam o tome da napravim na hrvatskom video uputu kad sleti jailbreak,   ima zainteresiranih?

Bistri mi je prije par mjeseci pomogao u vezi JB-a i par tweakova. Obavio sam sve u 20min umjesto 2-3h dok sve pohvatam.

Covjeku svaka cast, a ukoliko slozi nekakav video, vjerujem da ce biti vrhunske kvalitete :)

16 godina
dombak1608 kaže...
David87 kaže...

Zar nije za Absinthe trebao DFU? Koliko znam nekima je DFU toliko teško. xD

Koliko se sjećam, nije bilo DFUa.

To vrijeme(iOS3-4) je zbilja bilo zlatno vrijeme jailbreaka, uvijek je bilo 3-4 aktivnih exploita. U biti to sada izgleda jako glupo, da su ih ostavili možda ih još ne bi zakrpali... 

17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Evo djevojcice i djecaci, procedura je trivijalna, al da vidite kako to treba izgledat.

Ako ce bit interesa subskajbajte, komentirajte, bilo sta da vidim feedback pa cu malo bolje pokrit jailbreak teme.

bila bi bolja produkcija al posto sam zurio nije bas bilo vremena za postprocesing a i upload je poslovicno spor.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 20:04 (bistri).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Nema smisla raditi JB trenutacno, posto se nista sa Cydie ne moze instalirati. Stalno dobivam nekakav dbnet error, googlao malo pa nasao rjesenje u resetiranju mreznih postavki. No ni nakon toga ne radi. Valjda guzva na serveru, za par dana cu ponovno sredit iPhone, nema smisla glavom kroz zid ici :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jumboY kaže...

Nema smisla raditi JB trenutacno, posto se nista sa Cydie ne moze instalirati. Stalno dobivam nekakav dbnet error, googlao malo pa nasao rjesenje u resetiranju mreznih postavki. No ni nakon toga ne radi. Valjda guzva na serveru, za par dana cu ponovno sredit iPhone, nema smisla glavom kroz zid ici :)

cydia je skucana,nisu bas ocekivali toliku navalu :)

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Imam iPad 2, već je bio jailbreakan i to mi je bio ujedno i prvi db... sad sve radi super, imam dosta aplikacija skinutih sa nekada Installousa i sl., ali imam i mail accounte, postavljene Twitter i Facebook accounte.

Uglavom, volio bih preći na 6.1.1, ako nije problem, ali bi isto tako htio zadržati što više moguće podataka.

Možeš li mi preporučiti neki način za to?

0 0 hvala 0
16 godina
xDinichx kaže...

Imam iPad 2, već je bio jailbreakan i to mi je bio ujedno i prvi db... sad sve radi super, imam dosta aplikacija skinutih sa nekada Installousa i sl., ali imam i mail accounte, postavljene Twitter i Facebook accounte.

Uglavom, volio bih preći na 6.1.1, ako nije problem, ali bi isto tako htio zadržati što više moguće podataka.

Možeš li mi preporučiti neki način za to?

Napravi iCloud backup, restoreaj na novi iOS, vrati backup ,zaustavi iCloud backup restore(Settings-iCloud-Storage&Backup-stop restore ili tako nešto, uglavnom zadnja opcija), pobriši sve appove koji se počnu skidati, jailbreakaj, stavi AppSync i vrati programe iz iTunesa.

Nećeš izgubiti ništa(čak se i štoperica nastavlja tamo gdje je stala). Malo sam zakomplicirao s ovim zaustavljanjem backupa, ali pokazalo mi se da je to njabolje riješenje ako imaš više od 2-3 gusarske aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 21:13 (power_user).
14 godina
iPhone Jailbreak

Evo i ja svojeg 4s-a Jailbreak-ao, iOS 6.1

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Moj iPhone 4s isto pobjegao:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
iPhone Jailbreak

cek jel sad ja moram pobrisati cjeli telefon i onda jailbrejkati ili mogu odmah sada. jer imam jednu igricu koju sam prosao na pola a nebih htjeo da mi se to pobrise pa zato pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak
Jel moze i na 6.0.1?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Jel moze i na 6.0.1?

Nisam probao, ali sam procitao da uredno radi i na 6.0.1 !

16 godina
mar123 kaže...
Jel moze i na 6.0.1?

Moze! @lord_marko mozes i sada ako si vec na 6.0 ili visem iOSu
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jel postoji kakva altenrativa installousu posto on više ne postoji.

gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volvox kaže...

Jel postoji kakva altenrativa installousu posto on više ne postoji.

Postoji, ali su goFno! Prema kvaliteti aplikacije, Installous je za njih najptimiziranija applikacija ikad koju je pisao sam tvorac Assemblera.

Appcake, IPASTORE, HiPStore, Appcake HD, vShare. Isto tako Cydia sa dodanim "gusarskim" repo-ima moze posluziti kao zamjena, ali fokus sadrzaja nije toliko na nivou aplikacija koje su po defaultu na Apple storeu. već više na tweakove, multimediu (teme) i nesto aplikacija...

Warning: Jučer sam shvatio da sam s jednog od navedenih "storea" pokupio jedan od rijetkih wormova za iPhone; you've been warned!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
iPhone Jailbreak

Jel ima jos tko problema s Cydiom prilikom update-a? Baca mi errore HTTP/1.0 403 Forbidden

Failed to fetch

http://repo666.ultrasn0w.com/./Packages.gz

HTTP/1.0 403 Forbidden

Some index files failed to download, they have been

ignored, or old ones used instead.

Kako to rjesit?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Cydia je trenutno u knockoutu, previse ljudi je instalirao JB u jednom danu; probati kasnije ili ovih dana...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 10:37 (Jovanka).
15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Cydia is back online:) ja sam upravo poskidao sve tweakove koje sam namjeravao
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Jel moguće napraviti downgrade sa 6.1 na 5.1.1 na iPhone-u 4S?

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:35 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice