Google Play - 2 account-a

poruka: 2
|
čitano: 1.029
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Google Play - 2 account-a

prije reseta na fabričke postavke, na mobitelu sam koristio samo jedan google acc. za sve - email, google play itd. za taj nalog su mi ostale "vezane" instalirane aplikacije.

sada, nakon reseta, kada se ulogujem na bilo koji google servis i nakon toga udem u google play, automatski mi se pocnu skidati stare aplikacije, sto ne zelim.

postoji li mogucnost da taj stari account koristim iskljucivo za gmail, a da mu onemogucim povezivanje za ostale servise i aplikacije (za tu namjenu bih kreirao novi racun).

android mi je update-ovan na posljednju verziju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Google Play - 2 account-a
DoVe kaže...

prije reseta na fabričke postavke, na mobitelu sam koristio samo jedan google acc. za sve - email, google play itd. za taj nalog su mi ostale "vezane" instalirane aplikacije.

sada, nakon reseta, kada se ulogujem na bilo koji google servis i nakon toga udem u google play, automatski mi se pocnu skidati stare aplikacije, sto ne zelim.

postoji li mogucnost da taj stari account koristim iskljucivo za gmail, a da mu onemogucim povezivanje za ostale servise i aplikacije (za tu namjenu bih kreirao novi racun).

android mi je update-ovan na posljednju verziju.

Vjerovatno ti je na mobu uključena sinkronizacija podataka pa zato ti skida stare aplikacije. A možeš i onemogući samo treba na mobu čačkat oko postavkama. A može bit u nekoj igri krije opciju da ti skida. Prije skidanja sve mi piše zašta služi jer sam igra traže update pa mislimto je to. 

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice