Hvala, a hoce li mi se promjeniti izgled(UI) ?
[FAQ] Android flash, custom ROM, root
- poruka: 2.073
- |
- čitano: 859.399
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Root sam po sebi ne mijenja ništa. On je potreban za apk kod kojih stoji da rade samo na rootanim mobitelima.
Za sve tweakove ili mijenjanje custom romova i dr piše da li je potreban root ili ne.
Sve samo ti pokrećeš i ništa se ne pokreće samo bez tvoje akcije i to da znaš šta radiš.

kako rootat samsung galaxy mini 2
nisam to još nikad radio šta mi je sve potrebno
Bok!
Zanima me dali mogu promijeniti naziv mape u kojoj mi je Nandroid backup (SDcard > cwm > backup > MAPA) da bih lakše znao koji mi je koji backup, tj. promijeniti onaj naziv backupa u neki svoj?
Hvala!
nemoj to radit...izgubit ces MD5 sum i taj backup ti nece moc ocitat cwm vise...znam iz iskustva
nemoj to radit...izgubit ces MD5 sum i taj backup ti nece moc ocitat cwm vise...znam iz iskustva
Hvala!
Onda ću si samo negdje zapisati koji mi je koji backup (kako sam i do sada radio).
ekipa imam problem :(
pripremao sam mobitel za prodaju, radio factory reset i kod reboot-a mobitel je radio endless loop.
flashao sam ga opet sa odin-om, stavio gore CM9 opet i boot-ao mob no kod bootanja mi je javio da mi je "missing IMEI".
Rebootao sam ga opet, ubacio karticu no sad stoji na logu od CM9 i nece da se podigne android :(
Ima tko kakvu ideju? kako mi je missing imei ako ga u setting-ima vidim (prvi put kad sam ga uspio boot-ati bez kartice sam vidio da postoji)?
radi se o sgs I9000
ekipa imam problem :(
pripremao sam mobitel za prodaju, radio factory reset i kod reboot-a mobitel je radio endless loop.
flashao sam ga opet sa odin-om, stavio gore CM9 opet i boot-ao mob no kod bootanja mi je javio da mi je "missing IMEI".
Rebootao sam ga opet, ubacio karticu no sad stoji na logu od CM9 i nece da se podigne android :(
Ima tko kakvu ideju? kako mi je missing imei ako ga u setting-ima vidim (prvi put kad sam ga uspio boot-ati bez kartice sam vidio da postoji)?
radi se o sgs I9000
opet flash na orginalni rom sa Odinom.
na originalni, mislis gingerbread?
na originalni, mislis gingerbread?
da na onaj koji ti je zadnji ako je žakljućan na mrežu koju koristiš skini sa samfirmwaremob.com ali se ragistriraj i tamo nađi svoj rom ili odi na ovu temu pa potraži neko riješenje.
ili ponovo u recovery i napravi ponovo flash sa CM9 ali ful wipe prije flasha ili kako treba tamo od kuda si ga skinuo piše koji wipe treba ili i još nekakav pach pogledaj koji možda nisi stavio.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-i9000-rasprava/79515.aspx?jumpto=3098271&sort=asc&view=flat&page=178
riješeno, flashirao ga na originalni rom
hahah kakav strucni izraz...flashirao hahah
ma bitno je da sam riješio
e ljudi koristio sam za root odin3
i kad je zavšio umjesto samsung S6500D pisalo je 7500
ugl al to nije bitno i kad sam pokrenuo sve radi
ali nigdje nemam superuser
Znaci radi...to cu onda i ja napraviti kad mi dođe mob :)
Kaj radi, ak nemas aplikaciju SU onda nemas ni root. Kaj to radi?

Aha, sada sam shvatio.Koristio si se mojim linkom(opcija 2.)
Ako si na tom mjestu išao drugom metodom onda vjerovatno nisi sve napravio.
Jesi li ucinio ovo?
w8 for it to finish
press the home button (it should be on the first choise of the menu "reboot system" )
you are done!
ENJOY ROOTED S6500 AND s6500D
taj zip kad odpakiram i pokrenem onaj bin file pod svim opcijama piše not found kao da nisam spojio mobitel na laptop
taj zip kad odpakiram i pokrenem onaj bin file pod svim opcijama piše not found kao da nisam spojio mobitel na laptop
Nešto nisi dobro napravio...sorry
napravio sam sve postupke
al kad ga pokrenem vol up down home i power neprepoznaje mi uređaj na računalu i stoga mi neće instalirat
napravio sam sve postupke
al kad ga pokrenem vol up down home i power neprepoznaje mi uređaj na računalu i stoga mi neće instalirat
Pokusaj sve vratiti na staro i koristi KLIK3
kak vratit na staro
kak vratit na staro
Nerazumjem ti se baš 100% kako vratit ali mislim da samo trebas flashat sa 2.3 GB
imam superuser al kad ga pokrenem nema nikakvih aplikacija u njemu
ne kontam kako ga koristiti al uređaj kad palim ima trokut al nisam koristio tu metodu već neku sasvim treću
imam superuser al kad ga pokrenem nema nikakvih aplikacija u njemu
ne kontam kako ga koristiti al uređaj kad palim ima trokut al nisam koristio tu metodu već neku sasvim treću
Stvarno nerazumjem...ponovi postupak još jednom mozda si negdje zeznuo
ma čekat ću pravi tutorial na youtube-u
da nebi neš zezno
cek kaj se mini 2 nemre jos rootat?
Ako imas SU onda si ga rootal. Skini neki app koji trazi root i kad je pokrenes, SU ce je odobriti i onda kad otvoris SU tam ce ti biti taj app. Unrootas ga vracanjem orginalnog firmware-a.