Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.687.769
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Launcher Pro Plus
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
definho kaže...

koje launchere koristite? koji su najstabilniji i najbrzi i isplati li ih se uopce stavljati tj. trose li oni vise memorije i snage od defaultnih? osobno bi ga koristio na S3 mini...

Ja preporucam Smart launcher. Probo sam ih dosta, ali ovaj mi najvise odgovara.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ekipa jel itko probao ovo? Kažu da je bolje od Seedera.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Greenify po mom sudu aplikacija koja se treba imati. Zaboravite razne battery savere i app killere, ova aplikacija vam omogučuje da neposlušne aplikacije poput facebooka i sličnih wakelock aplikacija drži na "spavanju" tako da ne morate brinuti da vam rade u pozadini i žderu ram i bateriju.

Meni je poprilično produžila vijek baterije i imam puno više iskoristivog ram-a nego prije.

Potrebo je biti root.

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija

3 0 hvala 6
12 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Nije za Gingerbread ?

EDIT: Našao, nažalost ne podržava, šteta.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 13:20 (Regenmeister).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...

Greenify po mom sudu aplikacija koja se treba imati. Zaboravite razne battery savere i app killere, ova aplikacija vam omogučuje da neposlušne aplikacije poput facebooka i sličnih wakelock aplikacija drži na "spavanju" tako da ne morate brinuti da vam rade u pozadini i žderu ram i bateriju.

Meni je poprilično produžila vijek baterije i imam puno više iskoristivog ram-a nego prije.

Potrebo je biti root.

Baš skidam pa da vidim i to čudo, danam se da će i meni pomoći :)

16 godina
neaktivan
tomo104 kaže...
TiMi79 kaže...

Potrebo je biti root.

Baš skidam pa da vidim i to čudo, danam se da će i meni pomoći :)

aplikacije idu na "spavanje" nakon određenog vremena neupotrebe (neznam točno nakon koliko), i to kada se ugasi ekran.

Capoeira Angola - Beira do mar - Split, Dalmacija
15 godina
neaktivan
Gruber kaže...

Za sta sluzi taj seeder..

Dobio sam ga sa novim romom (xda) i sta ce mi?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
odjavljen

Pa pročitaj na xda o Seederu, imaš dosta detaljan topic.

Ukratko, ubrzava sustav u nekim segmentima. Placebo ili ne, ne može se pouzdano odrediti jer uglavnom smanjuje vizualne laggove. Na ICSu ima manje poboljšanja a na GBu su razlike (nekada) dosta vidljive.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa pročitaj na xda o Seederu, imaš dosta detaljan topic.

Ukratko, ubrzava sustav u nekim segmentima. Placebo ili ne, ne može se pouzdano odrediti jer uglavnom smanjuje vizualne laggove. Na ICSu ima manje poboljšanja a na GBu su razlike (nekada) dosta vidljive.

Ja ga imam na JB :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
odjavljen

Ne znam zašto su ga stavili u taj JB custom ROM ali dobro. Ugl, od njega ima koristi kada aplikacija treba puno random podataka.

Sve ti piše na xda.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
Intelovac123 kaže...
Gruber kaže...

Za sta sluzi taj seeder..

Dobio sam ga sa novim romom (xda) i sta ce mi?

E gospodo jel tko probao ovo sto je kolega Gruber napisao?

14 godina
Android borbeni komplet

Jedna kao aplikacija, a u stvari je samo wallpaper, a vi pogledajte, razmislite i odlučite da li vam je korisna i koliko, ja smatram da je s vremena na vrijeme, makar jednom tjedno za provjeru vrlo potrebita i nadasve korisna {#} !!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.main.kurousa.android.livewallpaper.DeviceInfo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLm1haW4ua3Vyb3VzYS5hbmRyb2lkLmxpdmV3YWxscGFwZXIuRGV2aWNlSW5mbyJd

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Gruber kaže...

Dosta se ljudi zale da imaju problem sa bootloopom i tako tim glupostima.?

15 godina
Android borbeni komplet

treba  proc malo vremena dok to ne usavrse

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Potvrdujem da CrossBreeder radi savrseno na huawei u8650 CM 7.2 i osjeti se razlika
TD za glupost
14 godina
Može preporuka battery savera. Sve koje sam probao ne daje efekt ili ja previše očekujem?
AMD u <3 Intel u C===3
12 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Može preporuka battery savera. Sve koje sam probao ne daje efekt ili ja previše očekujem?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuYmF0cnNhdmVycHJvIl0.  ja koristim ovaj i vise nego zadovoljan sam {#}

14 godina
Preporuka onavo extend
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
Android borbeni komplet

Jel postoji neka aplikacija koja bi omogučavala da se stavi više wallpapera na jedan ekran.

Ono što mislim jest da imam jedan live wallpaper, i njega bi htjeo da bude samo na prvoj stranici a da na ostalim bude normalan wallpaper.

Jel što takvo moguće?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Jel postoji neka aplikacija koja bi omogučavala da se stavi više wallpapera na jedan ekran.

Ono što mislim jest da imam jedan live wallpaper, i njega bi htjeo da bude samo na prvoj stranici a da na ostalim bude normalan wallpaper.

Jel što takvo moguće?

U jednom od xyz video clipova na YT, u jednom sam primjetio kako se lik fali i demonstrira upravo to o čemu ti pričaš, ali nije aplikacija već cijeli rom u kojem to postoji predinstalirano, e sada me možeš što god hoćeš ali nisam više zicer da li je u pitanju 4.1.2 JB ili 4.2.1 KLP soft!!!!

Ako ne stignem danas, probat ću pronaći taj video, ili makar saznati što treba skinuti za moći takvo nešto imati, i da, čini mi se da je potrebito imat najmanje dual ili quad core procesor, stoga, ako ti je mob slabiji, možda ne bi moglo funkcionirati!  

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
rooswelt1991 kaže...

Jel što takvo moguće?

U jednom od xyz video clipova na YT, u jednom sam primjetio kako se lik fali i demonstrira upravo to o čemu ti pričaš, ali nije aplikacija već cijeli rom u kojem to postoji predinstalirano, e sada me možeš što god hoćeš ali nisam više zicer da li je u pitanju 4.1.2 JB ili 4.2.1 KLP soft!!!!

Ako ne stignem danas, probat ću pronaći taj video, ili makar saznati što treba skinuti za moći takvo nešto imati, i da, čini mi se da je potrebito imat najmanje dual ili quad core procesor, stoga, ako ti je mob slabiji, možda ne bi moglo funkcionirati!  

Imam xperiu P, dualcore proc i giga ram-a, mislim da bi trebalo funkcijonirati {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

4.2.1 je JB, kakav KLP?

0 0 hvala 0
14 godina
trap kaže...

4.2.1 je JB, kakav KLP?

Prijatelju moj, sve od 4.2 je Key Lime Pie, a sve do 4.1.X je Jely Bean {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:54 (ATJLučko).
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
trap kaže...

4.2.1 je JB, kakav KLP?

Prijatelju moj, sve od 4.2 je Key Lime Pie, a sve do 4.1.X je Jely Bean {#} {#} !!!! 

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_4.2_Jelly_Bean_.28API_level_17.29

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
trap kaže...

4.2.1 je JB, kakav KLP?

Ne nije, Key Lime Pie je 5.0 i još nije izašao. 4.1 i 4.2 su Jelly Bean.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina
Android borbeni komplet

Baš sam ga profulao {#} {#}, ali kada je već tako, zašto onda se toliko odugovlači sa upgrade-ima na 4.2.X, obzirom će ta pita od limtete iskopat se tamo oko svibnja mjeseca, pa kome će onda žele pusti {#} ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zato sto Note 2 nije Nexus uredaj.

Da nije potrebno mijenjati kernel za svaki novi Android, onda bi svi uredaji dobili isti dan ukoliko ispunjavaju zahtjeve
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Baš sam ga profulao {#} {#}, ali kada je već tako, zašto onda se toliko odugovlači sa upgrade-ima na 4.2.X, obzirom će ta pita od limtete iskopat se tamo oko svibnja mjeseca, pa kome će onda žele pusti {#} ?!?! 

4.2 nije donio toliko velike nadogradnje naspram 4.1 pa pretpostavljam da se proizvođačima ne isplati upgradeati za neke uređaje.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice