- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje launchere koristite? koji su najstabilniji i najbrzi i isplati li ih se uopce stavljati tj. trose li oni vise memorije i snage od defaultnih? osobno bi ga koristio na S3 mini...
Ja preporucam Smart launcher. Probo sam ih dosta, ali ovaj mi najvise odgovara.
Greenify po mom sudu aplikacija koja se treba imati. Zaboravite razne battery savere i app killere, ova aplikacija vam omogučuje da neposlušne aplikacije poput facebooka i sličnih wakelock aplikacija drži na "spavanju" tako da ne morate brinuti da vam rade u pozadini i žderu ram i bateriju.
Meni je poprilično produžila vijek baterije i imam puno više iskoristivog ram-a nego prije.
Potrebo je biti root.
Nije za Gingerbread ?
EDIT: Našao, nažalost ne podržava, šteta.
Greenify po mom sudu aplikacija koja se treba imati. Zaboravite razne battery savere i app killere, ova aplikacija vam omogučuje da neposlušne aplikacije poput facebooka i sličnih wakelock aplikacija drži na "spavanju" tako da ne morate brinuti da vam rade u pozadini i žderu ram i bateriju.
Meni je poprilično produžila vijek baterije i imam puno više iskoristivog ram-a nego prije.
Potrebo je biti root.
Baš skidam pa da vidim i to čudo, danam se da će i meni pomoći :)
Potrebo je biti root.
Baš skidam pa da vidim i to čudo, danam se da će i meni pomoći :)
aplikacije idu na "spavanje" nakon određenog vremena neupotrebe (neznam točno nakon koliko), i to kada se ugasi ekran.
Ekipa jel itko probao ovo? Kažu da je bolje od Seedera.
Za sta sluzi taj seeder..
Dobio sam ga sa novim romom (xda) i sta ce mi?
Pa pročitaj na xda o Seederu, imaš dosta detaljan topic.
Ukratko, ubrzava sustav u nekim segmentima. Placebo ili ne, ne može se pouzdano odrediti jer uglavnom smanjuje vizualne laggove. Na ICSu ima manje poboljšanja a na GBu su razlike (nekada) dosta vidljive.
Pa pročitaj na xda o Seederu, imaš dosta detaljan topic.
Ukratko, ubrzava sustav u nekim segmentima. Placebo ili ne, ne može se pouzdano odrediti jer uglavnom smanjuje vizualne laggove. Na ICSu ima manje poboljšanja a na GBu su razlike (nekada) dosta vidljive.
Ja ga imam na JB :)
Ne znam zašto su ga stavili u taj JB custom ROM ali dobro. Ugl, od njega ima koristi kada aplikacija treba puno random podataka.
Sve ti piše na xda.
Jedna kao aplikacija, a u stvari je samo wallpaper, a vi pogledajte, razmislite i odlučite da li vam je korisna i koliko, ja smatram da je s vremena na vrijeme, makar jednom tjedno za provjeru vrlo potrebita i nadasve korisna !!
treba proc malo vremena dok to ne usavrse

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaverpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb290dW5pbnN0YWxsZXIuYmF0cnNhdmVycHJvIl0. ja koristim ovaj i vise nego zadovoljan sam

Jel postoji neka aplikacija koja bi omogučavala da se stavi više wallpapera na jedan ekran.
Ono što mislim jest da imam jedan live wallpaper, i njega bi htjeo da bude samo na prvoj stranici a da na ostalim bude normalan wallpaper.
Jel što takvo moguće?
Jel postoji neka aplikacija koja bi omogučavala da se stavi više wallpapera na jedan ekran.
Ono što mislim jest da imam jedan live wallpaper, i njega bi htjeo da bude samo na prvoj stranici a da na ostalim bude normalan wallpaper.
Jel što takvo moguće?
U jednom od xyz video clipova na YT, u jednom sam primjetio kako se lik fali i demonstrira upravo to o čemu ti pričaš, ali nije aplikacija već cijeli rom u kojem to postoji predinstalirano, e sada me možeš što god hoćeš ali nisam više zicer da li je u pitanju 4.1.2 JB ili 4.2.1 KLP soft!!!!
Ako ne stignem danas, probat ću pronaći taj video, ili makar saznati što treba skinuti za moći takvo nešto imati, i da, čini mi se da je potrebito imat najmanje dual ili quad core procesor, stoga, ako ti je mob slabiji, možda ne bi moglo funkcionirati!
Jel što takvo moguće?
U jednom od xyz video clipova na YT, u jednom sam primjetio kako se lik fali i demonstrira upravo to o čemu ti pričaš, ali nije aplikacija već cijeli rom u kojem to postoji predinstalirano, e sada me možeš što god hoćeš ali nisam više zicer da li je u pitanju 4.1.2 JB ili 4.2.1 KLP soft!!!!
Ako ne stignem danas, probat ću pronaći taj video, ili makar saznati što treba skinuti za moći takvo nešto imati, i da, čini mi se da je potrebito imat najmanje dual ili quad core procesor, stoga, ako ti je mob slabiji, možda ne bi moglo funkcionirati!
Imam xperiu P, dualcore proc i giga ram-a, mislim da bi trebalo funkcijonirati
4.2.1 je JB, kakav KLP?
4.2.1 je JB, kakav KLP?
Prijatelju moj, sve od 4.2 je Key Lime Pie, a sve do 4.1.X je Jely Bean
!!!!
4.2.1 je JB, kakav KLP?
!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history#Android_4.2_Jelly_Bean_.28API_level_17.29
4.2.1 je JB, kakav KLP?
!!!!
Ne nije, Key Lime Pie je 5.0 i još nije izašao. 4.1 i 4.2 su Jelly Bean.
Baš sam ga profulao
, ali kada je već tako, zašto onda se toliko odugovlači sa upgrade-ima na 4.2.X, obzirom će ta pita od limtete iskopat se tamo oko svibnja mjeseca, pa kome će onda žele pusti
?!?!
Da nije potrebno mijenjati kernel za svaki novi Android, onda bi svi uredaji dobili isti dan ukoliko ispunjavaju zahtjeve
Baš sam ga profulao
, ali kada je već tako, zašto onda se toliko odugovlači sa upgrade-ima na 4.2.X, obzirom će ta pita od limtete iskopat se tamo oko svibnja mjeseca, pa kome će onda žele pusti
?!?!
4.2 nije donio toliko velike nadogradnje naspram 4.1 pa pretpostavljam da se proizvođačima ne isplati upgradeati za neke uređaje.