Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.688.179
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
Šef kaže...
dreammaker kaže...

ADW launcher ipak najbolji po mojem mišljenju. Maknuo sam dock u potpunosti te mi Home button (fizička tipka) otvara menu i zatvara ga ;)

Galaxy S2

LauncherPro+ je po meni najljepši i najbolji. Ima nekoliko svojih widgeta kojima možete mijenjati skinove i to sve izgleda jako lijepo.

Dosta je fluidan i može se dosta toga podesiti.

Nisam do sada koristio launcher-e, što mi oni mogu ponuditi?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
15 godina
Mentalist kaže...

Nisam do sada koristio launcher-e, što mi oni mogu ponuditi?

A puno toga, izmjena sučelja, widgeta, app drawera, tema i ponajprije fluidnost u radu. Uglavnom, puno toga prilagođavaš sam sebi. Probaj s Launcherom Pro. Imaš ga na Marketu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 23:25 (jurica_m).
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Evo recimo kako kod mene izgleda ADW.

Probao sam sve i nikako me nisu oduševili do te mjere kao ADW trenutno.

Less is more ;)

Šta će ti ekran od 4,3 inča? xD

16 godina
trap kaže...
dreammaker kaže...

Evo recimo kako kod mene izgleda ADW.

Probao sam sve i nikako me nisu oduševili do te mjere kao ADW trenutno.

Less is more ;)

Šta će ti ekran od 4,3 inča? xD

Sigurno ne za ga trpati ikonama?!

17 godina
Android borbeni komplet

Ima li neki program da pogasi pokrenute aplikacije ali ono pravo da pogasi a ne da mi se nakon pola minute opet pola njih pokrene :/

0 0 hvala 0
16 godina

Jao šta smo lijeni.... settings - application- manage applications ... jako teško :)

Daria
17 godina
Android borbeni komplet

I nista tamo ne mogu promijeniti kako treba... 
Update centar, muzika, neki SE sync i itd se opet sami pokrenu a ne mozes nista mijenjati u njhovim postavkama, zato sam i pitao ima li neki specijalizovani program na marketu ?? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
peroko kaže...

Novi laucher, GO Launcher EX, tema sketch.

hmm, launcher je stari a cini mi se da je i tema stara.

btw, jedan programcic da vam preporucim, ja sam trazio nesto takvo i danas slucajno nadem :D

Simple Text - Text Icon Creator Kako i ime govori, pravi ikonu od teksta, znaci nesto napisete i to vam sluzi kao ikona. Meni super stvar.

Mislio sam na mom mobu, ne opčenito.

pero_HR
14 godina
neaktivan
lg camera ili camera zoom fx, ne mogu se odlucit, obe aplikacije imaju svoje prednosti i mane..
TD za glupost
17 godina
Android borbeni komplet

Od samog pocetka koristim Go launcher, nekako mi najbolje lezi.

Ne znam kod ostalih, ali kod GO mozes dock scorlati ljevo i desno, pa u biti nemas 1 nego 3 docka.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

I nista tamo ne mogu promijeniti kako treba... 
Update centar, muzika, neki SE sync i itd se opet sami pokrenu a ne mozes nista mijenjati u njhovim postavkama, zato sam i pitao ima li neki specijalizovani program na marketu ??

Malo je problem što su to SE aplikacije. Ali, ako ti ne troše bateriju, nemoj ih (niti se preporuča) da ih gasiš. Pogledaj tamo pod battery usage da li ti te aplikacije troše bateriju.

goodye kaže...

Od samog pocetka koristim Go launcher, nekako mi najbolje lezi.

Ne znam kod ostalih, ali kod GO mozes dock scorlati ljevo i desno, pa u biti nemas 1 nego 3 docka.

Može i LP+ to :)

To mi je kod njega bila odlična stvar od početka. GO Launcher je kasnije došao

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
Android borbeni komplet

Ne trose bateriju, najvise mi ide na ekran nekih 65% mada ja drzim osvjetljenje na max. Samo eto bezeze mi trose ram :)

A sto se tice ovih launchera imao sam i Go i ADW ali meni nekako najfluidnije radi na stock SE koji je dosao... 
Ukusi su razliciti jbg :)

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Kada je već riječ o launcherima, probajte i ove;

1, ssLauncher, vrlo interesantan za koristiti, radne površine se mogu imenovati, peronalizacija vrlo velika, jako sam zadovoljan mogućnostima,

2, Nemus Launcher, isto interesantan launcher, jedna od posebnosti je ta, foldere možete razvlačiti po duljini i visini, broj radnih površina preko 10 i više, preporuka svakako,

3, Crazy Home Lite, u Pro verziji je bolji, ali i ovakav sa samo 5 screen-ova, može ponuditi vrlo dosta zabavnog sadržja, ima i Lüm-Tec Comb. Crazy Clock Pack, izuzetan sat!

Inače, na mobu imam još i Go Launcher EX uz stock HTC Sense launcher, koji mi btw i nije loš, ali ovi su po meni ipak svi ovi ostali podosta bolji {#} !!!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
ATJLučko kaže...

Kada je već riječ o launcherima, probajte i ove;

1, ssLauncher, vrlo interesantan za koristiti, radne površine se mogu imenovati, peronalizacija vrlo velika, jako sam zadovoljan mogućnostima,

2, Nemus Launcher, isto interesantan launcher, jedna od posebnosti je ta, foldere možete razvlačiti po duljini i visini, broj radnih površina preko 10 i više, preporuka svakako,

3, Crazy Home Lite, u Pro verziji je bolji, ali i ovakav sa samo 5 screen-ova, može ponuditi vrlo dosta zabavnog sadržja, ima i Lüm-Tec Comb. Crazy Clock Pack, izuzetan sat!

Inače, na mobu imam još i Go Launcher EX uz stock HTC Sense launcher, koji mi btw i nije loš, ali ovi su po meni ipak svi ovi ostali podosta bolji {#} !!!!  

MOram priznati da me je ovaj ssLauncher pravo odusevio... Dok vecina launchera su isti ovome se mora skinuti kapa na orginalnosti :)
Mozda se i zadrzi neko vrijeme :) 

16 godina
Android borbeni komplet

N7 Music Player

izgleda prekrasno, brdo opcija... i jos besplatan :)

http://goo.gl/hH7Fq

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Preporučujem Can Knockdown 2 igru.

Definitivno najbolja fizika.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
jel normalno da mi fb aplikacija (zadnja verzija) trosi 53MB rama?
TD za glupost
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Pogledao i ja eto baš maloprije slučajno, i potrošnja mi je bila 51 MB RAM-a na Desireu, također zadnja verzija jučer updateana

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni troši 45MB najnovija verzija također 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

meni je ta facebook aplikacija smece...svakim updateom sve gora i gora...danas mi se 3 puta crashala,loadanje naslovnice nekad traje 2,5 min i nekad nece uopce sliku ucitat...samo crni ekran...koristim je samo dok sam spojen na wifi

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 22:11 (domac5).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Meni na Huawei u8650 troši 18.6mb. Vjerojatno zbog toga što ti uređaj ima više rama i zbog toga ga više iskorištava da bi bila što fluidnija. (Slično kao na win7)

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 22:13 (Cevi).
15 godina
neaktivan
Cevi kaže...
Laxarus kaže...

dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 22:16 (Cevi).
14 godina
neaktivan
cevi, s tim mobom dolazi stara verzija koja je po meni puno bolja, al ja ovdje govorim o aktualnoji 1.8.3 verziji.
TD za glupost
17 godina
Android borbeni komplet

Kod mene je zadnja verzija i trosi mi 30 MB u prosjeku... 

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Ja ga taman zbog toga necu instaliram. Prije sam ga stavlja nakon minjanja roma a sad necu. Bezveze zdere memoriju a na njega udem 1 put dnevno. 

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
cevi, s tim mobom dolazi stara verzija koja je po meni puno bolja, al ja ovdje govorim o aktualnoji 1.8.3 verziji.

I moja je anžurirana na 1.8.3.

EDIT: Anžuriram maloprije i kaže mi da je 1.5.4. Kako je to moguće?

EDIT 2: Krivi botun sam stisnio {#}  {#}

EDIT 3: Evo anžurirano na 1.8.3 i kaže: 23.6mb

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 23:34 (Cevi).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

AppAware

Odlicna aplikacija,ajde pobacajte malo nickove da se skupi ekipa zaljubljenika u android...ja sam Mario B.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 11:01 (oppteron).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
oppteron kaže...

AppAware

Odlicna aplikacija,ajde pobacajte malo nickove da se skupi ekipa zaljubljenika u android...ja sam Mario B.....

De stavite link na aplikaciju i recite o cemu se radi.

Sry ako sam grub, ali nemam pojma o kakvoj app pricas...

Nick od cega???

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 11:39 (goodye).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://appaware.com/.....pa nick vlastiti da te dodam...malo prouci pa vidi jel ti se dopada..ne kuzim kaj tu ima za objasnit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet
Imam bluetooth na auto radiju i mob sam uspješno spojio sa njim. Autoradio ima 2 moda. Bluetooth audio - streamanje muzike s moba i bluetooth phone za handsfree razgovor preko radia.

Dok na.radiju slusam npr cd i dodjr poziv radio pauzira muziku i ispise ko me zove, mogu se javit i poslije poziva on vrati na sviranje CDa.

Ja bi htio koristiti navigaciju ali nju mogu cuti na radiju samo kad prebacim na bluetooth audii ali tada naravno ne mogu cuti cd. Htio bih da mi svira muzika a kad navigacija ima nesto za reci da se utisa mjuza i poslije nastavi svirati.
Kako vidim trebala bi mi neka fora da sa moba pustam i muziku i navigaciju ali to zahtjeva pokrenute 2 aplikacije i mjuza se ne bi automatski stisavala.

Ima li netko prijedlog ili rijesenje?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice