2sata igranja uzalud...
Imaš Nexus S?
To mi se zna dogoditi na mom dok igram Angry Birds(zanimljivo samo kod te igre).Šta mislite jel to do igre ili moba?
Imaš Nexus S?
To mi se zna dogoditi na mom dok igram Angry Birds(zanimljivo samo kod te igre).Šta mislite jel to do igre ili moba?
Imaš Nexus S?
Ima Arc.
Do moba.
Pa imate one quick save-ove, par klikova pa i ja jako često save-am....
Sve pokemone prešao na kompu sad polako na mobitelu, FireRed na redu :)
Joj da ima NDS emulator....
O čemu je problem s tim drugim ekranom?
Mislim da sam vidio neki NDS emulator, ali kolko se sjećam, nije bio neš...
Ne znam znaš li, ali većina Android-a ima jedan ekran.
ima još neki takav sličan emulator, ali da radi s novijim igricama? sad imam gameboid
EDIT
bil sam malo lijen pogledati, sad sam videl da ima dosta :D
ima možda neki koji preporučujete uz ovaj gameboid?
ima još neki takav sličan emulator, ali da radi s novijim igricama? sad imam gameboid
EDIT
bil sam malo lijen pogledati, sad sam videl da ima dosta :D
ima možda neki koji preporučujete uz ovaj gameboid?
Imaš GENSoid za segine genesis romove, meni je odličan emulator, čak ima multiplayer opciju preko wifi ili bluetootha koje sam isprobao i fino radi.
Ja imam fpse emulator za PSX i radi odlično (bar crash bandicoot). Topla preporuka.
Ja imam fpse emulator za PSX i radi odlično (bar crash bandicoot). Topla preporuka.
Ali to ce raditi samo s jakim procesorima 1GHz i više. Što je još gore je da imate 4 fukncijske tipke, pa je teže kontrolisati likove.
Onda bi ovaj bio ok
Onda bi ovaj bio ok
Nisam ni znao da to postoji.
HOĆU TO, HOĆU TO, HOĆU TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Ali to ce raditi samo s jakim procesorima 1GHz i više. Što je još gore je da imate 4 fukncijske tipke, pa je teže kontrolisati likove.
Zato je xperia play mrak za vrtiti emulatore... :)
Onda bi ovaj bio ok
Nisam ni znao da to postoji.
HOĆU TO, HOĆU TO, HOĆU TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Mnogi ne znaju jer vide samo ono kaj im mediji serviraju, a nažalost ovaj uređaj nije imao baš neku reklamu. a navodno se radi na dvojci , tanjoj s većim ekranom, a pričalo se i o dualscreen tabletu.
Što? Zar nije lakše kupiti DS koji je sad oko 350Kn?
Samo što ja ne mogu zbog roditelja i ne mogućnosti nabavke medija.
Što? Zar nije lakše kupiti DS koji je sad oko 350Kn?
Samo što ja ne mogu zbog roditelja i ne mogućnosti nabavke medija.
Pa s jedne strane je... ali, onda moraš nositi i NDS i mobitel, tj. mobitel uvijek imaš uz sebe. Osim toga NDS ne može vrtiti sve što može mobitel, Playstation, N64 i masu drugih (slabijih konzola)...
Pa s jedne strane je... ali, onda moraš nositi i NDS i mobitel, tj. mobitel uvijek imaš uz sebe. Osim toga NDS ne može vrtiti sve što može mobitel, Playstation, N64 i masu drugih (slabijih konzola)...
Ali je dovoljan jer su na njemu najbolje igre.
Meni je prilično glupo i nikako da se naviknem na to što su tipke pritiskanje po ekranu. Da imam na Wildfire-u D-pad i 2 tipke to bi bio san snova...
P.S.
Treba mi pomoć što se tiče kupovanja s Ebay-a, htio bih se neki case za Wildfire S. Mitch mi je preporučio od TPU-a.
Koliko je to sigurno kupovati, hoće li poštarina biti 10000Kn, plaća li se carina, imate li nekog svog prodavača koji je siguran?
Meni je prilično glupo i nikako da se naviknem na to što su tipke pritiskanje po ekranu. Da imam na Wildfire-u D-pad i 2 tipke to bi bio san snova...
P.S.
Treba mi pomoć što se tiče kupovanja s Ebay-a, htio bih se neki case za Wildfire S. Mitch mi je preporučio od TPU-a.
Koliko je to sigurno kupovati, hoće li poštarina biti 10000Kn, plaća li se carina, imate li nekog svog prodavača koji je siguran?
Pogledaš koliko % je prodavač siguran, imaš sa strane :)
Svi sa 98% i više su 100% sigurni :D
Poštarina je obično par kuna (uglavnom, što je viša cijena proizvoda, to je veća poštarina), osim ako prodavač sam ne plati poštarinu.
Neznam kako je u BiH, kod nas je iznad 160kn
Prodavača sam potraži, na način koji sam ti napisao :)
P.S.
Zato sam i rekao za Xperiu play, ima hardverske PS tipke i dva touchpada koji glume gljive... Za gamere odlična stvar.
Isprobao sam Crash Bandicoot na xperii play i super je igrati s pravim tipkama. Android igrice također (Asphalt recimo).
Poštarina je obično par kuna (uglavnom, što je viša cijena proizvoda, to je veća poštarina), osim ako prodavač sam ne plati poštarinu.
Mala ispravka, u nas je 60 KM ili cca 240 kn ;)
Jel koliko procesora traze emulatori? Ja imam Galaxy 3, clockan, ali opet je Galaxy 3.
Jel koliko procesora traze emulatori? Ja imam Galaxy 3, clockan, ali opet je Galaxy 3.
Ma jedino PSX emulatori traze nesto vise CPU snage...
Klikni tipku Options na svom mobitelu i u donjem lijevom kutu stoji tipka Fast Forward (ako koristis Gameboid).
Gameboid.
Šta je to 60KM? Nisam uhvatio...
Možeš igrati sve (imaš stranicu prije uputstva za Gameboy Advance u mom post-u) osim Play Station emulator-a (a oni su svakako dosadni).
Šta je to 60KM? Nisam uhvatio...
Možeš igrati sve (imaš stranicu prije uputstva za Gameboy Advance u mom post-u) osim Play Station emulator-a (a oni su svakako dosadni).
Ako ti je cijena + postarina veca od 60 KM onda placas carinu i porez, ako je manje onda ne.