Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.163
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo upravo skidam iGO navigaciju sa torrenta ...

Da li trebam nekako posebno instalirati ili samo prebaciti na sd karticu?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

root mobitela na sluzbeni nacin.

Igor
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 20:00 (CRT).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Android borbeni komplet
CRT kaže...

Kako bih volio naći neki tutorial koji sve fino objasni, sad još uz ovaj službeni root da instaliram još neki dobar ROM (možda čak i čisti Android)...

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Android borbeni komplet

da li postoji neka igra koju bi mogo igrat protiv frenda al da je svako na svom mobu a spajamo se prek bluetootha ili nečega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...
CRT kaže...

Kako bih volio naći neki tutorial koji sve fino objasni, sad još uz ovaj službeni root da instaliram još neki dobar ROM (možda čak i čisti Android)...

CRT je daleko u krivu.

Bootloader - praktički BIOS na PC-u.

Otključavanjem bootloadera, dolazi mogućnost da se na taj otključani uređaj stavi potpuno drugi OS. Npr. kad otključaš (kao ja na HD2), na njega moš šiknut Ubuntu primjerice.

Moraš bit jako sretan za ovo, jer ja molim Boga da se ovo dogodi za moj telefon.

Također, ova mogućnost omogućava korištenje USB OTG (on-the-go).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Matoje kaže...

da li postoji neka igra koju bi mogo igrat protiv frenda al da je svako na svom mobu a spajamo se prek bluetootha ili nečega?

Doodle Jump.

Morate bit na istom Wi-Fiu

16 godina
neaktivan
Matoje kaže...

Muffin Knight

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mentalist kaže...
CRT kaže...

CRT je daleko u krivu.

Otključavanjem bootloadera, dolazi mogućnost da se na taj otključani uređaj stavi potpuno drugi OS. Npr. kad otključaš (kao ja na HD2), na njega moš  šiknut Ubuntu primjerice.

Moraš bit jako sretan za ovo, jer ja molim Boga da se ovo dogodi za moj telefon.

Pa zar se do rootanja ne dolazi otključavanjem bootloadera? Tako je barem bio slučaj kod mog Nexusa S. Nakon rootanja su gore išli i kerneli i customROM-ovi.

Igor
15 godina
CRT kaže...
Mitch kaže...
Mentalist kaže...
CRT kaže...

CRT je daleko u krivu.

Otključavanjem bootloadera, dolazi mogućnost da se na taj otključani uređaj stavi potpuno drugi OS. Npr. kad otključaš (kao ja na HD2), na njega moš šiknut Ubuntu primjerice.

Pa zar se do rootanja ne dolazi otključavanjem bootloadera? Tako je barem bio slučaj kod mog Nexusa S. Nakon rootanja su gore išli i kerneli i customROM-ovi.

ja na Xperiji prvo moram rootati pa onda tek otključati bootloader i stavljati kernele i romove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moguće je da sam u krivu; u tom slučaju se ispričavam.

Igor
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CRT kaže...

Nexus s ima otključan bootloader, tako da ga treba samo rootati.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Instalirao sam iGO navigaciju i sad trebam da ubacim mape .

Skinuo sam mape sa neta ali imam tri foldera sa mapama..

Koji da prebacim i kako da instaliram mape..

Evo slika...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Instalirao sam iGO navigaciju i sad trebam da ubacim mape .

Skinuo sam mape sa neta ali imam tri foldera sa mapama..

Koji da prebacim i kako da instaliram mape..

Evo slika...

Ak se ne varam to su troje karte od različitog proizvođača, izaberi jedno i srebalo bi igledati ovako na kartici:

G:\igo\content\mape sa kartama, jeziko, glasom ...

\licnese\3 datoteke

Ja koristim navteq kartu hrvatske. Ako netrebaš ostale karte, onda ih izbriši iz mape da ti ne zauzimaju mjesto na kartici

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 11:26 (Osa).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moj borbeni komplet:

Doduše, nalazim da su mnoge aplikacije iz OS-a koje dođu s mobitelom jednako dobre ili minimalno lošije od nekih rješenja s marketa. (npr Astro ili čak i browser su mi defaultni bolji, a svakako: Maps, Latitude, Calendar s dobrim widgetom za pregled predstojećih događaja, Alarm, Camera i mnoge ostale. Općenito, set aplikacija koje dođu s OS-om mi je jako dobar.) Imam Samsung Galaxy SII.

esencijane apps:

No lock - živcira me otključavanje, ovo mi uštedi najmanje 60 sekundi života dnevno.

Evernote -   za piskaranje (a može i slikanje) todo detalja i ostaloga. Synca se i na cloud, a instaliran mi je i doma.

Battery monitor - ružan ali dosta informacija o potrošnji i dobro predviđanje trajanja baterije

3G watchdog - praćenje količine mobile prometa s notifikacijom. Nezaobilazno.

Googles - googleov vizualni search (ti slikaš, on traži) prepoznaje svašta, uključujući i bar i QT kodove.

Facebook,  Foursquare - društvene mreže

Messanger - za fejs chat

Skype - izuzetno me iritira glasni startup zvuk kad se Skype pali, ako tko zna kako ga se riješiti zahvalio bi mu do neba

Flashlight - odličan, dobar izbor načina i jačine svjetla (flash ili ekran i slično)

gReader - rss reader

dodatne apps:

Traffic counter - detaljna analiza koja app je koliko prometa napravila

Zedge - pozadine i zvukovi - sasvim cool, dobra integracija u sustav i pretraživanje baze. Golem izbor zanimljivih zvukova i pozadina.

Google Sky Map -   omogućila mi da prvi put u životu vidim (prepoznam) Veneru. Neprocjenjivo

Speed Test - ništa posebno bitno, ali koristim iz navike

Smart Gallery Free - lockanje foldera sa fotkama i videima šifrom. Sad se bez beda slikam curu u nepristojnim pozama i radnjama, i ne treperim kad mi frendovi prčkaju po mobitelu. Osim šifriranja nije nešto, spor i loš preglednik.

Opera Mobile - iako je cool, ima par stvari što mi defaultni browser bolje radi (automatski scaling teksta) pa još nisam završio s traženjem browsera.

SoundHound - dobar ali mi posve nepotreban prepoznavač glazbe

Battery Solo Widget - imam bolju app za kontrolu baterije, ali ova ima lijep widget, pa samo služi za uljepšati početni ekran

Smart Tools - kolekcija cool alata za mjerenje daljine, kuta, dužine, vibracije, kompas itd. Nadam se da će mi ikad doista zatrebati pa da budem cool u društvu tipa "hej, ja znam koliko je nakrivljen tvoj zid".

Cardiograph - mjeri otkucaje srca. Neka.

...kolekcija aplikacija za ciljano pregledavanje nekig siteova koje volim (Wiki, 9Gag i slični)

...kolekcija aplikacija u kojim bilježim koliko spavam, jedem i pušim, no that's just me trying to live augmented life.

igre:

UniWar - volim light, a pametne turn based strategije. Nije free.

Where is my Water - najbolja od šarenih, malih i zabavnih logičkih igara. Savršena realizacija. Napravio Disney i nemam dovoljno hvale za produkciju.  Nije free.

Spy Mouse - druga najbolja od igara iz gornje kategorije  Nije free.

Alchemy - simple and smart and deep. Nije klasična igra, ali je jaaako zabavna. Za ljubitelje logičkih problema + ljubitelje point and click avantura.

Battle Fury - taktički fight na poteze. Online. Obećava puno, još nisam do kraja istražio mogućnosti.

Parallel Kingdom - zanimljiv MMORPG koji za mapu koristi google maps, pa hvatam trolove po svojoj ulici. Vrlo zanimljivo, makar uobičajeno sporo i time consuming (inače nisam ljubitelj MMORPG-ova)

Everlands - jako jako dobra logička board game. Kratko i pametno.

The Wars - zanimljivo, napeto, makar se level oduži na dva stata igranja. Zanimljiv hibrid/obrada tower defender žanra.  Nije free.

Age of Conquest - smart risk clone, neloše, ali na kraju balade malo prejednostavno.

Dead Runner - jedina igra koja koristi žiroskop (ili kako li se zove senzor za pokrete) a koja mi se sviđa. Izuzetno atmosferično trčanje kroz šumu noću.

Chess - say no more

>>> TRAŽIM: <<<

Album za fotke. Defaultni je neloš, ali mi smeta što ne mogu lakše sortirati fotke po folderima i slično.

Neku cool augmented reallity igru, čist onako, za zabavu

Point n' click ili slične avanture

Visual novels, također bih htio

Još logičkih turn based igara. Nikad dosta.

Neku igru za u dvoje. Mob na stol, i svatko svoj dio pipka. Nešto brzo, a da nije nužno arkada.

Neki tower defense. Probao sam mnoge, sve je to cool, ali nisam ljubitelj žarna u kojem se donosi toliko malo odluka (kupi, stavi, čekaj). Znam da je to mana samog žanra, no sigurno ima nešto hibridno, a fino (recimo, gorenavedeni The Wars je dobar primjer).

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 11:26 (z_zadar).

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
z_zadar kaže...
...

Za slike je dobra QuickPic, a igra u dvoje ili četvero je 4 Player Reactor

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 11:38 (Osa).
15 godina
neaktivan
z_zadar kaže...

Neku igru za u dvoje. Mob na stol, i svatko svoj dio pipka. Nešto brzo, a da nije nužno arkada.

Neki tower defense. Probao sam mnoge, sve je to cool, ali nisam ljubitelj žarna u kojem se donosi toliko malo odluka (kupi, stavi, čekaj). Znam da je to mana samog žanra, no sigurno ima nešto hibridno, a fino (recimo, gorenavedeni The Wars je dobar primjer).

Hvala!

Meni najbolja tower defense igra: Tower raiders 2

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Kako da ručno pokrenem onaj wizard Android-ov koji me pita da li želim da brišem cache i nađe aplikacije koje se mogu prebaciti na SD?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajde zašto nemogu gledat Max tv to go? na starom mobitelu mogu ali na SGS 2 ne.... niti na SGS mini, dok na ideosu mogu, u čemu je fora, nekoj aplikaciji ili?

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Ajde zašto nemogu gledat Max tv to go? na starom mobitelu mogu ali na SGS 2 ne.... niti na SGS mini, dok na ideosu mogu, u čemu je fora, nekoj aplikaciji ili?

Možda je usluga nekako vezana za stari mobitel (IMEI or samting)?

Za igranje u dvoje, Fruit Ninja za THD (Tegra) se može igrati udvoje (na pola podijeljen ekran) na jednom mobitelu/tabletu.

17 godina
z_zadar kaže...

Hvala!

Po meni vrlo dobar, ako ne i najbolji - GRave defense HD!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

HexDefense, vrhunska tower defense igra.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Interesantan program, mozda nekom pomogne.

UnlockRoot Easily Roots Android Devices with One Click
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djigibao kaže...

Interesantan program, mozda nekom pomogne.

UnlockRoot Easily Roots Android Devices with One Click

Nema do superoneclick 2.3.3

Meni je radio na svakom gdje sam išao rootat.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li ja mogu da updatujem HTC WILDFIRE S na verziju Androida 2.3.5???????(mislim na sluzbeni update)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 14:08 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Da li ja mogu da updatujem HTC WILDFIRE S na verziju Androida 2.3.5???????(mislim na sluzbeni update)

Mislim da su maknuli taj službeni update jer ja ne mogu... na kojoj si mreži?

14 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
Intelovac123 kaže...

Mislim da su maknuli taj službeni update jer ja ne mogu... na kojoj si mreži?

Meni se pojavio update u onim notifikacijama gore i potvrdim i sam se updejtuje na Wildfire S.

The future is Fusion - AMD
16 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Stavio sam na Wildfire S ono zakljucavanje s kombinacijom, ali sam u 2 sata zaboravio.

Jedino sto znam je da sam stavio istu koju mi je dao za primjer, koja je to?

Molim vas ljudi, hitno mi je.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 0:30 (Mentalist).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moze mi neko to jos malo pojasniti, sta znaci to tocno, da se rotanjem ne gubi garancija vise ? ili sta?

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Stavio sam na Wildfire S ono zakljucavanje s kombinacijom, ali sam u 2 sata zaboravio.

Jedino sto znam je da sam stavio istu koju mi je dao za primjer, koja je to?

Molim vas ljudi, hitno mi je.

Al ne bi trebalo nakon par puta pitat sifru od gmail accounta? 

Meni je na Samsungu ovako

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice