- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Can Knockdown 2 (prvu verziju imate besplatno na Marketu)
Lets create! Pottery
Postanite i vi keramicar! Pravite svoje vaze, krigle, case, whatever... :)

Kako ne?
Stisnes Menu pa ikona za tabove i sve ih pogasis, pa onda s tibkom Back izadjes...
Nope, nemam tih problema...
Kako ne?
Stisnes Menu pa ikona za tabove i sve ih pogasis, pa onda s tibkom Back izadjes...
Još jednostavnije: Menu -> Start Page -> Back.
isprobao sam operu, i dao joj par prilika, ali sam se vratio na dolphin. da opera je stvarno brza, kod zumiranja pogotovo, ali srusila mi se kad sam pisao poruku na bugu, pa ne mogu citirati tu... mozda je do mene, budem jos probao.
imam dolphin hd. pa kad u dolphinu umjesto adrese upisem nekaj za pretragu on otvori google i nade, slicno ko u chromeu. ali da je opera brza, to je istina.
http://www.duckload.com/download/JdZQ2
NetFront Life Screen v2.2.0 necu duljit jer sam na mobitelu.

Meni na marketu kad idem preko weba prikazuje aplikacije koje se plaćaju i piše cijena u kn. Nisam probao kupovati jer mi ne treba još pa nisam niti gledao jeli se može prijaviti broj kartice i kupovati.
Što se tiče browsera ja koristim xScope, dobar mi je i podržava flash ali ga ne učita sam ako ne klikneš onu strelicu. Operu nisam probao ali prije nije podržavala flash pa ju nisam zato probao.
Već je i vrijeme bilo... Obećavaju ju već skoro godinu dana
Ne mozes jos kupovati aplikacije u Hrvatskoj...

Meni na marketu kad idem preko weba prikazuje aplikacije koje se plaćaju i piše cijena u kn. Nisam probao kupovati jer mi ne treba još pa nisam niti gledao jeli se može prijaviti broj kartice i kupovati.
Što se tiče browsera ja koristim xScope, dobar mi je i podržava flash ali ga ne učita sam ako ne klikneš onu strelicu. Operu nisam probao ali prije nije podržavala flash pa ju nisam zato probao.
meni već neko vrijeme pišu cijene u kunama, ali to je možda samo pretvorba da ne računamo u dolarima ili eurima.
a svaki browser koji podržava flash ima opcije da prikazuje automatski ili kad se klikne na flash video.
i btw odličan launcher sad u 3d http://www.spb.com/android-software/mobileshell/, neću stavljat linkove ali znate gdje se može "kupiti"
meni već neko vrijeme pišu cijene u kunama, ali to je možda samo pretvorba da ne računamo u dolarima ili eurima.
a svaki browser koji podržava flash ima opcije da prikazuje automatski ili kad se klikne na flash video.
i btw odličan launcher sad u 3d http://www.spb.com/android-software/mobileshell/, neću stavljat linkove ali znate gdje se može "kupiti"
Napomena je na OpenGL 2.0 te android 2.1 kao minimalni zahtjevi tako da ništa za slabije uređaja poput Hero-a...
Da, znam, i eto meni proradio, srušio se, i više ga ne mogu pokrenuti :( šteta, ali čitam da se to događa s 1.0 verzijom, ali da 1.0.1 radi, samo treba čekat da stigne , hm, rabljena verzija :P
Da, znam, i eto meni proradio, srušio se, i više ga ne mogu pokrenuti :( šteta, ali čitam da se to događa s 1.0 verzijom, ali da 1.0.1 radi, samo treba čekat da stigne , hm, rabljena verzija :P
evo skinuo sam trial, ooooodličan je. samo ne znam dal ima vremensko ograničenje, ali dovoljno je da isprobam
Za večeras imam nekoliko pitanja i nekoliko preporuka, pa redom;
Pitanje No1; trebam pomoć, kako se slike iz MMS-a skidaju i stavljaju u album, folder, bilo gdje, uglavnom prebacuju iz poruke na mob??
Pitanje No2; trebam aplikaciju koja ima u sebi i funkciju snimanja telefonskog razgovora, znači, nazove me neko koga recimo nemam rado, on nazove, ja ga snimam. Ili je to već omogućeno, ali ja to ne znam, dakle, molim pomoć;
Preporuke; za sve koji traže launcher za sebe, koji im bi odgovarao kako samo oni trebaju i znaju, preporučam da pogledate i slijedjeće launchere;
L No1; For 2.2, Tag Home(Launcher) by stain46, vrlo interesantan launcher, skinut sa Android Marketa.
Ovo je jedan pomalo specijalan launcher, ima mogućnost prikazati čak 9 home screenova, radi u portrait i landscape modu, a BugDroid aplikaciju ne prikazuje cijelu na lanscape screenu, ali pritiskom na crne strelice, lista gornju odnosno donju polovicu liste. U donjem task baru ima 5 polja, a polja 1,2,4,5 funkciju možete uređivati sami, 3 je povlačenje polja s aplikacijama. Još jedna interesantna činjenica, kada povučete polje s aplikacijama, u donjem task baru imate ponuđeno opet 9 mogućnosti po kojima pretražujete potrebite aplikacije, maximalno olakšavajuće, inovativno. Gornji task bar se ne može ukloniti, maleni minusić, po mom skromnom mišljenju. Kada stisnete tipku Menu, otvara se prozor sa 6 polja, desni donji, Option, nudi podosta funkcija podešavanja, pohvalno.
L No2; Home++ beta by Intuitit, isto interesantan launcher, ovaj je skinut sa Applaneta.
Njegova posebnost je samo od 2.0 verzije i dalje, u činjenici kako u home screenu imate u donjem task baru 6 direktnih funkcija, 7 home screenova, odlično se vidi aplikacija BugDroid u portrait modu, malo falično u landscape modu, ali prikazuje 1/1 veličinom, a kada kliknete na desnu crnu strelicu gornju, prikaže skoro svih 10 linija u 4X4 izvedbi. Sve u svemu, jako vrlo dobar launcher. Pohvale kod ovog launchera idu dvjema činjenicama, 1, gornji task bar je moguće gurnut s ekrana tako da se dobiva malo još više prostora za aplikacije, 2, sa ovim launcherom dobivate po meni prekrasn jednostavan sat i kalendar, ako skinete ovaj launcher, više vam sat i kalendar od nikuda neće trebati. U Menu, Preferences možete čak i Performance launchera podešavat, tunirat, tako nekako, na biturbo.
L No3; Android 2.3 Launcher (Home) by Steven Lin, interesantan također, skinut sa Applaneta.
Ovaj launcher ima samo 5 home screenova, ali ima Gingerbread preglednik aplikacija, 3 predifinirana shotcuta za pozivanje, aplikacije i internet, pomalo skromno ali u redu.
L No4; Open Home 6 by Better Android, po meni najbolji launcher, kinut sa Android Marketa.
Njegova se posebnost ističe s max 7 homescreenova, koje možete imenovati kako vi želite, u donjoj 4-ini ekrana se nalazi 7 detalja, 1/povećalo, pretraga na Google-u, 2/zvijezda, pokreće aolikacije sa novim ikočnim detaljem, 3/kugla zemaljska, klasični internet, 4/slušalica telefona za imenik i pozivanje, 5/prozirni pravokutnik za ekran s aplikacijama, 6 i 7 su W1 (za ime home screen stranice) i 100% za prikaz stanje baterije vašeg moba, još jedan praktičan detalj, za praktičnošću prikazivanja na home screenu. BugDroid aplikaciju prikazuje odlično u portrait modu, govorim uvijek o 4X4 modu, dok u landscape modu malo šteka, radi ali pola pola, Jedan po meni mali minus, ali nitko nije savršpen, zar ne!?
Unaprijd hvala na pomoći kod mojih pitanja, nadam se da sam nekome pomogao da si pronađe novi launcher za svog ljubimca, mezimca!!
L No4; Open Home 6 by Better Android, po meni najbolji launcher, kinut sa Android Marketa.
Njegova se posebnost ističe s max 7 homescreenova, koje možete imenovati kako vi želite, u donjoj 4-ini ekrana se nalazi 7 detalja, 1/povećalo, pretraga na Google-u, 2/zvijezda, pokreće aolikacije sa novim ikočnim detaljem, 3/kugla zemaljska, klasični internet, 4/slušalica telefona za imenik i pozivanje, 5/prozirni pravokutnik za ekran s aplikacijama, 6 i 7 su W1 (za ime home screen stranice) i 100% za prikaz stanje baterije vašeg moba, još jedan praktičan detalj, za praktičnošću prikazivanja na home screenu. BugDroid aplikaciju prikazuje odlično u portrait modu, govorim uvijek o 4X4 modu, dok u landscape modu malo šteka, radi ali pola pola, Jedan po meni mali minus, ali nitko nije savršpen, zar ne!?
Unaprijd hvala na pomoći kod mojih pitanja, nadam se da sam nekome pomogao da si pronađe novi launcher za svog ljubimca, mezimca!!
Hvala na testu, isprobao sam na svim launcherima aplikaciju, izgleda da je na ovom zadnjem problem u tome što je teško klikati na button-e dolje i gore jer launcher ima neki svoj event koji lovi na dnu i vrhu ekrana (valjda za prikaz "quick bar" koji se pojavljuje).
We'll see what we can do :)
Da li je neko nasao (free) aplikaciju ili widget s kojim mogu staviti telefon u landscape mod ? Ili ako ne, da mi zakljuca kada okrenem sa senzorima. Widgetsoid, my settings, free power widget, power control, quicksettings nemaju te opcije a orientation lock vraca u portrate mod. ADW okrene samo dekstop. Udjem u apliakcije i onda budu u portrate modu.
Nisam 100% siguran da sam te shvatio, ali ako ti pomaže, skini launcher Open Home 6, s tim launcherom možeš staviti ali sve u landscape mod.
Čak i kada listaš aplikacije, dok god ti je mob u landscape poziciji, i one su distribuirane u landscape prikazu, a dižeš/spuštaš ih gore dolje klasično.
Čak su i svih 7 home screen-ova u mogućnosti trzanja lijevo desno u landscape modu.
So, ako sam pomogao, jedan dečkac reče, stisni "Hvala"!
Hvala ali se isto ponasa. Okrene u portrate mod kada pokrenem palikaciju.
Hvala ali se isto ponasa. Okrene u portrate mod kada pokrenem palikaciju.
Mislim da nije moguće zaključati sve aplikacije da rade samo u landscape modu. Baš je i to smisao orijentacije, kako ti okreneš mob da on okrene aplikaciju. Naravno svaka aplikacija treba podržati landscape mod ili sa drugim layout-om ili programski (prepusti android-u layout managment, a odradi samo sadržaj). Isto tako je moguće forsirati aplikaciju da radi ili samo u landscape ili portrait mod-u, ali nzenam da li to možeš postaviti za sve aplikacije, znam da radi ako developer to "eksplicitno" tako odredi.