@šef Kako se zove ovaj widget na drugoj slici što prikazuje broj poruka i poziva i data promet?
DroidStats

@šef Kako se zove ovaj widget na drugoj slici što prikazuje broj poruka i poziva i data promet?
DroidStats
ADW ex je moj favorit. Brzina, fleksibilnost i jedini za sada mi nudi 6x6 raspored. Ako neko zna neki drugi koji mi to nudi neka se javi. Na HS I draweru.
Jesi probao Zeam Launcher?
Nisam se puno 'igrao' sa tim launcherom. Znam da ima podesenje grida i da je hvaljen...
That's it :)
moze preporku za program koji mice reklae s aplikacija(moj nije rootan)
i program koji kad otkljucavam mob, da ga otkljucavam pomocu otiska prsta(mog) :D
i program koji kad otkljucavam mob, da ga otkljucavam pomocu otiska prsta(mog) :D
Ako nije rootan, onda nema pomoći...
A ovo drugo neznam kako bi da ti ekran prepozna tvoj otisak prsta?? On samo dodire registrira a ne skenira ih...imaš na marketu neku fingerprint scanner ali to je samo zajebancije nema veze sa skeniranjem prsta.
Aj mi samo objasni na koju foru bi po tvom mišljenju ta aplikacija za otključavanje i skeniranje otiska prsta radila xD
Ima jedna takva aplikacija ali reagira na bilo čiji prst...
neki online radio player da strima dok sam preko wifi? tlaka ic po sajtovima,aplikacija je zgodnija stvar. ima li sto?
neki online radio player da strima dok sam preko wifi? tlaka ic po sajtovima,aplikacija je zgodnija stvar. ima li sto?
Ja koristim xiia live online radio, ogromna baza stanica, vrlo ugodno sučelje za korištenje, jedino je mene zezao da mi na wifi-u puca veza dok na 3g-u radi bez beda, međutim to je vjerojatno lokalni problem jer nisam vidio da se drugi žale na to.
evo stavio Tunein Radio
super super super... ogroman broj stanica,kao da si na pc-u sa radiosure programcicem.
od domacih,nema sto nema..cak i one marginalne po regijama.
stream preko wifi je odlican, niti u jednom trenutku nije nista zapelo.
evo stavio Tunein Radio
super super super... ogroman broj stanica,kao da si na pc-u sa radiosure programcicem.
od domacih,nema sto nema..cak i one marginalne po regijama.
stream preko wifi je odlican, niti u jednom trenutku nije nista zapelo.
odlican program ! :)
također koristim..
normalno kad ugasim internet nema vise reklama...al ja ga svjedno u skoro vijeme necu rootat.
a na ovo pitanje kak ga mislim otkljucavat prstom ?
mislim onako da kad skinem aplikaciju namjestim ju sa svojim otiksom i kad ga zakljucam mora moj prste skenirati i onda se otkljuca :D
bas mi fora zvuci :D
pa nemože mobitel otiske čitati, nikako
e u tom je problem :/
ako niste, probajte aplikacije FakeSMS.
znaci sami sebi posaljete sms ali pri tome upistete broj i ime osobe koja je to kao poslala :D
besplatna je na marketu,
ako imate maste znat ce te ju jako dobro iskoristiti :)
Molim prijedloge za full screen widgete za sms i twitter.
Što čišći i jednostavniji dizajn, po mogućnosti crna ili neka od tamnijih boja...
Što čišći i jednostavniji dizajn, po mogućnosti crna ili neka od tamnijih boja...
za twiteer koristim tweetcaster
po defaultu je plavi al ga možeš stavit na tamnu boju (crnosivu)
najbolja aplikacija za twitter
za twiteer koristim tweetcaster
po defaultu je plavi al ga možeš stavit na tamnu boju (crnosivu)
najbolja aplikacija za twitter
Ali nema full screen widgeta...
Za fullscreen widget najbolje da odabereš widget od Launchera Pro...
Da, probao sam, tek pol ekrana. Htio sam maknut lp ali izgleda ipak ostaje...
EDIT:
Našao sam: Colorize Widget - https://market.android.com/details?id=com.snowbee.colorize&feature=search_result
Ima widgete za: agenda, bookmarks, calendar, contacts, facebook, messages, timeline, twitter i honeycomb clock (odurni crveni)
Radi sa zeam, adw i go launcherima... Ne radi sa lp
Postoji li neki program kojim bih brzo prebacivao datoteke s kompjutera na mobitel?
Nešto kao da prebacivam bluetoothom, samobi u ovom slučaju išlo preko npr. Wi-Fia...
Ili da na kompjuteru nađem npr. neki link na temu na nekom forumu i taj link pošaljem na mobitel i otamo skinem direktno na mobitel taj file.
Bar nešto od ovog iznad :)
linkove sa kompjutera na mobitel možeš slati pomoću Chrome to phone aplikacije,potrebno je instalirati aplikaciju na mobitel i extension u chromu
ako si na tako nešto mislio :)
Postoji li neki program kojim bih brzo prebacivao datoteke s kompjutera na mobitel?
Nešto kao da prebacivam bluetoothom, samobi u ovom slučaju išlo preko npr. Wi-Fia...
WiFi file Explorer pro
File Expert
Zna li neko neku/neke igre koje izgledaju kao one prije cca. 20tak godina (kad smo ih imali u rukama, monokromatske, pa prelazis sa jedne strane ekrane na drugu)?
THX
Zna li neko neku/neke igre koje izgledaju kao one prije cca. 20tak godina (kad smo ih imali u rukama, monokromatske, pa prelazis sa jedne strane ekrane na drugu)?
THX
Ja sam bio naletio na jednu na marketu, mislim da se zvala Nu, pogodi! (po onom ruskom crtiću)
linkove sa kompjutera na mobitel možeš slati pomoću Chrome to phone aplikacije,potrebno je instalirati aplikaciju na mobitel i extension u chromu
Ne koristim Chrome
Ne koristim Chrome
onda ga počni koristit
btw what do you think about my avatar? Is it hot?
applanet je up