Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.324
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

nakon evo malo vremena, kao marsijanac, i sam sam pao pod utjecaj Androida i android platforme pa da sa vama podijelim moju borbenu komplet jedinici koja se redom sastoji od jako dobrih aplikacija; idemo redom.

SOFTWARE

1 MoreLocale 2, C-LIS Crazy Lab., daje vam mogućnost pstavljanja hrvatskog jezika na mob, jednostavno detalj koji morate imat;

2 Croatian keyboard, Tomislav Gudelj, nakon što instalirate Gingerbread keyboard, dobijete + hrvatske čćžđš znakove;

3 Gigerbread keyboard Better Android Addon, mijenjate custom 2.2.1 verzije tipkovnicu u 2.3 Gingerbread;

4 3G Watchdog, Richard Gruet, mjeri vam internet promet u granicama koje vi odredite u vremenskom periodu;

5 Sweet Dreams, Inizziativa Networks, gasi i pali vaš mob kada vi želite;

6 Dropbox, Dropbox, Inc., cloud servis za sve što poželite, krajnje jednostavno;

7 Flash Player 10.1, Adobe Systems, neki ljudi pričaju kako im šteka YouTube, probajte ga instraliratim možda pomogne, odmoći neće (dok ne dođe 10.2, koji je u najavi):

8 You Tube, Google Inc., svi sve već znate, koja verzija, neznam jer je automatic update bio prije nekoliko dana;

9 DiskUsage, Ivan Volosyuk, odličan komad softwere-a koji vam pomaže provjeriti što imate na SD kartici i što želite deletat, krajnje jednostavno, krajnje poželjno;

10 temp+CPU V2, SanelS, kroz widget na home screenu vas obavještava o postocima vašeg moba CPU poterećenja, takt na kojem trenutno radi, temperaturu bakterije moba, ..., ima toga još;

11 Yahoo!, Yahoo! Inc., preglednik, mail. ima još;

12 Google Translate, Google Inc., sa hrvatskog prevađate kaj god poželite na oko 58 svjetskih jezika, zbog ovog top manageri moraju imati Android mob;

ZABAVA/IGRE

1 Tetris u nekoliko varijanti; od Droid X Games, TouchDroid, Game Blaster S, ovo je meni igra za i liječiti živce ali i za naživcirati se kada sam brzoplet;

2 Talking Tom Cat Free, Outfit7 Ltd, kada ovo pobate, krepat će te od smijeha, prva vam je verzija s mačkom, vi pričate ona ponavlja, vi se smijete smije se i ona i tako u krug dok ne rikne mob i baterija, vruuuuće preporuke;

SPORT/REKREACIJA

1 Endomondo Sports Tracker, Endomondo, kada se "krećete" na bilo koji način koji zamislite, on vas prati i broji vaše potrošene kalorije, metre, kilometre, i još puno toga što će vas ugodno iznenaiti, preporuke od srca;

2 Mx Tracks, My Tracks Team at Google, gdje god se bavite bilo kakvo aktivnosti na otvorenom, on vas prati i radi rute kojima glajzate, alo se izgubite, vrati vas doma, radi čak i sa satelite card opcijom tako da drito vidite teren na kojem se nalazite u datom trenutku, vruće preporuke;

3 Ulysse Gizmos, binarytoys, neka pati kaga smeta, ali ovo je 100x bolja busola nego ona na Iphone-u, zašto, skinite si i uvjerite se sami;

4 JEFIT Workout, Fitness, GymLog, Jefit Inc., ovo je 1 tom aplikacije s kojom nećete postati Mr. Olyimpia, ali nećete dobiti niti muskulfiber, poznaje vaše tijelo bolje od vas amih i piše vam koje se vježbe kako ispravno rade, opako velike preporuke;

5 JEFIT Exercise Animation, Jefit Inc., ovo je 2 tom aplikacije, sve što na 1 piše s ovom i vidite, tj, pokazuje vam kako se koja vježba ispravno radi, imate svog free demonstratora, tko kažr da vam je više potreban instruktor ili tutot, samo dobra volja, opet opako velike preporuke;

MUZIKA

1 PowerAMP Music Player (Trial), Max MP, jako dobar svirač, ima i equilaizer, nekoliko skinova, iz njega svaku pjesmu možete postaviti za pojedinačnu muziku dojave poziva, preporuke samo zato jer je trial, ali i dalje radi u smanjenom obimu;

2 Slooshaj, Globaldizajn, naša HR aplikacija za radio muziku, jedan mali minus, radi samo uz WiFi signal, kada bi radila i na drugim bila bi OPAKA, preporuke;

3 Android Id3, james Pickup, čini mi se da ne postoji pjesma, album ili izvođač kojeg ne pozna, ako ne vjerujete, oni koji su stariji neka potraže Sigue Sigue Sptnik Love Missile F!-11 pjesmu, 1 verzija koja vam se ponudi bi trebala biti 80´ night ultimate dj collect, probajte i aplikacija i pjesma su odlične, preporuka;

4 GTunes Music, Uranus Team, e tek s njom tražite što se ne može naći čak i pod South Corean Music, neka netko ovo pobijedi, preporuke;

OSTALO; imam neke aplikacije koje neznam kako bi klasificirao, možda griješim ali neka, evo ih ovdje. Pa i nije tako velika, zar ne? Greška mislim!

1 AK Notepad, Catch.com, zabilješke o nečemu što vam je trebalo, treba vam ili će vam jednom trebati, malo bolje nego kod Iphonea po mom mišljenju, Preporuke;

2 eSpeak for Android, Eyes-Free project, iskreno nisam još stigao uporabiti, ali čini mi se da vi pričate a mali zeleni prevodi umjesto vas, priča, kako pametan momčić, ipak i njemu dajem preporuku;

3 HRT Teletext, Ivica Sindičić, imam ali nisam baš nešto zadovoljan, zašto, iz razloga što ne renderira stranice u relnom vremenu, vi ju potraživanjem morate sami update-ati, malo veliki propust, ali za 110, 150, 500 stranice je u redu, ajde preporuka (trebalo bi ovdje poraditi na samoobnovi stranica);

4 Speedtest.net Speed Test, Ookla, kada vam vaš provider ili frend kaže kako ima najbržu WiFi mrežu, vi samo potiho uključite ovi program i pokažite koliko je u pravu, preporuke objeručke;

5 Poštanski Broj, Josip Medved, nema tog poštanskog broja u RH kojeg nećete više moći ne pronaći, on ih zna sve, tople preporuke,

6 Color Note Notepad Notes, Notes, ovaj color papirić će vas podsjetiti bojom na nešto što će te ostaviti na home screenu, jakodobro, preporuke;

7 Praznik, Josip Medved, svi praznici koji se slave u RH, moguća i nadogradnja popisa za slijedjeće godine, pohvalno, preporuke,

8 Unit Converter - ConvertPad, Sunny Moon, ali nema što nećete moći uspoređivati, bilo što, vjerujte mi na riječ i nećete požaliti, vruće preporuke, i šečer za kraj

9 DreamCocktail Lite, DreamOnline,Inc., kada želite impresionirati bolju ili jaču polovicu i zavesti je u laganu muziku i piće upravo izmišljeno za TU priliku, evo pomoći u pravom trenutku na jaaaaako dobar način, još samo da i skuha, hahahahaha, jaaaako velike preporuke.

A tek sam samo 19 dana vlasnik Android moba, doslovce sam ponosan,i svaki dan mi je sve bolje, ljepše, ne mogu se požaliti niti najmanje. Nadam se da ste u ovom špageti postu pronašli i nešto za sebe i svoj mob, ako budete zadovoljni nitko od mene sretniji!!

P.S. što se tiče JEFIT animacija vježbi, preporuke uopće su krenule od frenda koji je vasnik HTC Wildfire-a, on nema tu aplikaciju instaliranu, već samo onaj 1 tom.

Da se vlasnici Wildfire-a ne nađu u problemu sa manjkom prostora u memoriji, snagom procesora, moja malenkost ima HTC DHD, da ne ispadne, ne znam, navlakuša!   

ATJ Lučko
Moj PC  
9 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Radi li vam, na Gingerbreadu ili uopce AppBrain+Fast Web Installer?
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo, ako koga zanima igra za 'simpatično' gubljenje vremena, preporučam da s marketa skinete Can knockdown. Zabavna i jednostavna igra s odličnom grafikom i fizikom. Čisto za kraćenje dosade...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može mi netko napisati kako ponovno osposobiti applanet? Meni ne radi već tjedan-dva, a ne da mi se tražiti po temi.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Looka kaže...

Može mi netko napisati kako ponovno osposobiti applanet? Meni ne radi već tjedan-dva, a ne da mi se tražiti po temi.

Odi na applanet.net i skini preko računala najnoviju verziju.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad će ovo ispast glupo al jel mi može netko to nekako poslat (dat ću adresu na PP ili mi dajte direct link) zato što se ne mogu registrirat jer mi piše da mi je E-mail bannan. (makar ga nisam nikad prije koristil na applanetu)

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Ako imaš barcode scanner možeš samo okinuti kod na njihovoj stranici.

Uglavnom preporučam da si instaliraš taj skener jer olakšava puno stvari, kao u ovoj situaciji{#}.

Nisam regovan tamo, pa ti tu ne mogu pomoći{#}

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:44 (wyks).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Ako imaš barcode scanner možeš samo okinuti kod na njihovoj stranici.

Uglavnom preporučam da si instaliraš taj skener jer olakšava puno stvari, kao u ovoj situaciji{#}.

Nisam regovan tamo, pa ti tu ne mogu pomoći{#}

Imam barcode scanner i ne postoji stranica koju skeniram, probao sam već. {#}

16 godina
Looka kaže...

Malo bolje gledaj, odmah ti je na vrhu stranice čim otvoriš...na ti ovdje barcode pa si skeniraj...

Stoja
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Mislim da ju trebaš otvorit s defaultnim browserom ako neće

Mrzim rasizam i crnce! /// ANDROID FTW!!!
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Malo bolje gledaj, odmah ti je na vrhu stranice čim otvoriš...na ti ovdje barcode pa si skeniraj...

Vidio sam, al svejedno neće ;)

Fićo_CoD 5 kaže...

Mislim da ju trebaš otvorit s defaultnim browserom ako neće

Poslao mi je wyks već i radi, riješeno je sve.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
markomarko kaže...

Evo 2 zanimljive igrice za android

Fun fun :) 1 je beta druga nije :)

Paper Toss od ljudi koji su napravili NinJump je predobra igra :D 

Obe su igre totalno vrhunske!

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
15 godina
Joj, odi na 4shared i tam utipkaj Applanet i skini novy verziju, onu koja ima few days ago
15 godina
Ako se nekom igra jednostavno golf, preporuke za minimalisticki Droid Mini Golf. Ovaj Can knockdown pozeljeh skinuti, ali sam na mobilnom netu, a igrica ima 13 MB. Trebam Wifi, a nema ga.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze mi netko ako nije problem downloadati apk od Linux Installer aplikacije i uploadati? Trenutno nisam u mogucnosti, a treba mi cim prije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ako imas Titanium Backup, dam ti backup od toga, ti ga samo ubaci u folder od Titaniuma na sdcard i restore-aj.

Samo posalji mail na PP
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Preporuku za aplikaciju za kontrolu pc-a s androida!

0 0 hvala 0
15 godina
cikano kaže...

Preporuku za aplikaciju za kontrolu pc-a s androida!

Najjednostavniji - teamviewer, samo treba namjestiti na pcu da je uvijek upaljen prog i da mu se pass ne mijenja

Ili phonemypc

16 godina
Android borbeni komplet

postoji li neki program/nešto koji omogućuje razvrstavanje aplikacija, onako kao na iphone-u?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

imas ih koliko hoces. Ukucaj u marketu folder. Ili koristi go launcher pa to imas u u droweru.

:)
16 godina
logic kaže...

imas ih koliko hoces. Ukucaj u marketu folder. Ili koristi go launcher pa to imas u u droweru.

da, ali onda ih slažem na jednom od homescreenova?

ili se može i u menu-u?

17 godina
neaktivan

Sta bi ti htio konkretno.

16 godina
logic kaže...

Sta bi ti htio konkretno.

dakle da imam u glavnom izborniku da mogu podijelit sve te appove u neke kategorije, kada sam imao lg homescreen na stock romu, bila je podjela na apps i downloaded apps, pa sam mislio da se moze to izvest

17 godina
neaktivan

go launcher to moze i to bas na iphone nacin. Prevuces jednu ikonu preko druge i napravi ti folder.

Ajd da i ja nesto pitam. Koji launcher pored ADW-a ima raspored ikona 6x6.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 10:56 (logic).
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koji program koristite za sinkronizaciju sa PCom ? HTC Sync ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

myphone explorer radi sa svim android uredjajima. Potvrdjeno na X10 i dell streak.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

go launcher to moze i to bas na iphone nacin. Prevuces jednu ikonu preko druge i napravi ti folder.

Launcher Pro

Imas i vise razlicitih za odabrat, od 1-10 redova i stupaca...

17 godina
neaktivan

meni treba bas 6x6 jer to najbolje izgleda na dellu. Sad cu probati ali mislim da sam ga probao i nije bilo. Promaklo mi ocigledno.

16 godina
Šef kaže...
logic kaže...

Launcher Pro

Ali launcher pro ne moze rastezat widgete, za to treba launcher pro plus, a i on to jako loše radi.

16 godina
dejo6 kaže...
Šef kaže...
logic kaže...

Launcher Pro

Ali launcher pro ne moze rastezat widgete, za to treba launcher pro plus, a i on to jako loše radi.

zato ovaj go launcher može, ali ih ne rastegne, nego samo centrira i onom prostoru koji ste označili za rastezanje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice