Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.194
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja umjesto Docs to Go koristim ThinkFree Office, koji i u besplatnoj verziji ima mogućnost uređivanja...  {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
0 1 hvala 5
15 godina
RE: Android borbeni komplet
Respekt na trudu, feniksšče! Tribalo je iztestirat i nazvrljat. Gg! Ako si ovo napisa na mobu onda dupli respekt! :-)

@sef: quick office koji sam skinuo sa applaneta, ne update od ovoga integriranog nego standalone prog, radi fantasticno, uredjuje i cita office, excel, powerpoint i pdf.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Korisnici SE mobitela mogu skinuti officesuite sa playnow jer je tamo besplatan dok se na marketu placa
Jahao sam pješice.
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
Android borbeni komplet

može li netko preporučiti neku dobru tipkovnicu za x8. probao sam neku hrvatsku ali su "tipke" premale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dv14 kaže...

može li netko preporučiti neku dobru tipkovnicu za x8. probao sam neku hrvatsku ali su "tipke" premale.

Probaj smart keyboard imaš dosta skinova pa si možda nađeš koji ti paše. Ja koristim iphone skin i primjetio sam da puno brže i preciznije sa njom pišem...

Stoja
15 godina
Stoja kaže...
dv14 kaže...

Probaj smart keyboard imaš dosta skinova pa si možda nađeš koji ti paše. Ja koristim iphone skin i primjetio sam da puno brže i preciznije sa njom pišem...

evo probao sam smart keyboard i najbolji mi je iphone skin zbog razmaka između tipaka.

nego može li se uključiti onaj mikrofon? primjetio sam da nemam onu tipku za mikrofon

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zanima me mogu li ikao vidjet koju wifi sifru imam spremljenu na mobu. Znaci imam na mobitelu spremljenu sifru za wifi i mob mi se automatski spaja na nju. Znaci mene zanima kako ja mogu vidjet tu sifru koja je spremljena, ne da mi pisu one zvjezdice nego bas sifra ( brojevi i slova)

Svađe na netu su kao utrke retardiranih. Da i pobijediš, i dalje si retardiran!

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Dal je ikako moguče u glavnom meniju, kreirat nekakve foldere ili posložit aplikacije nekako po svom ukusu??

Skidao sam razne managere i organizere, ali nikako nisam uspio. Ili pak ja ne znam baratat s tim kako treba {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zabranjeniples kaže...

Dal je ikako moguče u glavnom meniju, kreirat nekakve foldere ili posložit aplikacije nekako po svom ukusu??

Skidao sam razne managere i organizere, ali nikako nisam uspio. Ili pak ja ne znam baratat s tim kako treba {#}.

Glavni meni? Misliš na homescreenove, ili tamo di ti je popis svih appova?

Ako misliš na prvo, saom dugo drži u praznom prostoru i dobiti ćeš opciju za kreirati folder u koji kasnije pobacaš appove. Ali tamo di je popis svih appova nemožeš stavljati foldere, osim ako koristiš go launcher kod kojega je to moguće.

Moja preporuka da probaš simi folder, dosta dobar za foldere i brzo radi.

Stoja
16 godina
neaktivan

Skini si alternativni laucher koji to podržava. Preporučio bih ti GO Launcher (logo djeteline). Napisao sam osvrt na nekoj od prethodnih strana ove teme.

:D
15 godina
Android borbeni komplet

Da, mislio sam na meni gdje je popis svih appova, a ne na onu početnu stranicu.

Hvala na pruženoj informaciji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
E drugarice, kak ovaj program hrcallerid funkcionira?pa nazovem se s skrivenog i sto onda?di pise koji je to broj?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Da, mislio sam na meni gdje je popis svih appova, a ne na onu početnu stranicu.

Hvala na pruženoj informaciji {#}

Prema opisu, mislim da mislimo na isto, ti želiš aplikacije u App Draweru grupirati u foldere, jel tako?

Ako da, onda pogledaj taj post, predzadnji odlomak.

15 godina
Proz0r kaže...

Da, mislimo na isto.

Mislio sam neke aplikacijice ubacit u neki folderčić, da mi ipak malo urednije izgleda.

Hvala tebi i Stoji na informaciji vezano za GO Launcher.

Stvar je bombončić {#}.

BTW. jel vas dvojica još koristite to ili ne??

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
E drugarice, kak ovaj program hrcallerid funkcionira?pa nazovem se s skrivenog i sto onda?di pise koji je to broj?

Nigdje. Takvi programi se oslanjaju na on line imenike. Ako je broj skriven nista od caller id. To jedino mozda radi ako te neko nazove sa broja koji nemas u imeniku.

:)
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Da, mislimo na isto.

Mislio sam neke aplikacijice ubacit u neki folderčić, da mi ipak malo urednije izgleda.

Hvala tebi i Stoji na informaciji vezano za GO Launcher.

Stvar je bombončić {#}.

BTW. jel vas dvojica još koristite to ili ne??

Slažem se, program je stvarno zakon stvar, još uvijek ga koristim, jako mi godi ugrađeni task killer i fora mi je kad instaliram novu aplikaciju i stalno ju pokrećem da mi je uvijek na kraju liste. Jedino što me malo počelo živcirati jest postupno usporavanje skrolanja kad se brzim potezom želi potegnuti listu skroz prema dolje i ne postoji način kako da se to promijeni, tj. poveća brzina, no to i tako nije velika stvar, predobar mi je launcher :D

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad sam ga stavio na x8 neznam zasto ali glupo mi je pokretanje appova.Moram dirnit tocno u centar app-a da bi se ukljucio{#} ako stisnem negdje malo pokraj centra on to registrira kao da zelim scrollat kroz ladicu.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm... Ne znam zašto se to događa, osobno nisam imao takav problem :S

15 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Sad sam ga stavio na x8 neznam zasto ali glupo mi je pokretanje appova.Moram dirnit tocno u centar app-a da bi se ukljucio{#} ako stisnem negdje malo pokraj centra on to registrira kao da zelim scrollat kroz ladicu.{#}

Ne moras tocnio u sredinu nego trebas tapnuti app ali da ne pomakes prst u bilo kojem smijeru. Zato ga ja ne koristim

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
Android borbeni komplet

Meni funkcionira normalno. Ja to toliko brzo tipkam, da ni ne vidim di ubodem {#}.

Ali radi bez greške, bar što se tog tipkanja appova tiče.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Radi li app 2 sd na eclairu bez roota?

Range (R)over

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da ne :S

Znam da radi na Froji sa i bez roota i na Ekleru s rootom.

15 godina
Android borbeni komplet

Kolko znam, 2.1 (Eclair) nema mogučnost stavljanja appova na sd card.

Mislim da ta opcija dolazi tek sa 2.2 (Froyo).

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

Evo, postavio sam pitanje i u HTC Wildfire temi (jer imam taj mobitel), ali ću ga postavit i vamo.

Dali je moguče napravit OC na službenom 2.2 Froyu?

Dakle, nema roota.

Ako je, kakva se aplikacijica preporuča??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedno manje vise OT pitanje - koliko sam shvatio preletivsi nekoliko postova, iz HR se ne moze kupovati u Android Marketu? Nije mi jasno zasto? Znam da nisam neki znalac po tom pitanju, ali ne mogu se sjetiti ni jednog razloga! Mislim, ne mozemo koristiti paypal, ne mozemo koristiti appstore, ne mozemo koristiti android, ebay dostavlja samo odredjene stvari kod nas itd...jesmo ukleti or wtf

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 8:37 (Dragon23288).

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Evo, postavio sam pitanje i u HTC Wildfire temi (jer imam taj mobitel), ali ću ga postavit i vamo.

Dali je moguče napravit OC na službenom 2.2 Froyu?

Dakle, nema roota.

Ako je, kakva se aplikacijica preporuča??

Bez roota nema overcocka {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 9:02 (Kordy).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav ekipo, imam problem u vezi stavljanja skina za smart keyboard pro.....

Naime na njihovom forumu pise da u folderu <root> od sd kartice treba napravit folder <skins> i tamo bacit zipove svih skinova koji su naknadno skinuti....

Sve je to super, no kad pokusam napravit preko astro novi folder u <root>, dobijem error: directory could not be created.....

A na kompu se nemoze ili ja neznam nac taj isti <root> folder sd kartice :(

Help pls, hvala

mic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Root SD kartice ti je ono kad utakneš mob u komp pa ti se pojavi onaj prozor sa svim fileovima i folderima kartice. To je root folder, znači SD kartica tek tako, bez da radiš folder skins u bilo kojem drugom folderu, nego samo tako, otvoriš karticu i tamo napraviš folder.

14 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Root SD kartice ti je ono kad utakneš mob u komp pa ti se pojavi onaj prozor sa svim fileovima i folderima kartice. To je root folder, znači SD kartica tek tako, bez da radiš folder skins u bilo kojem drugom folderu, nego samo tako, otvoriš karticu i tamo napraviš folder.

ok, hvala..

Ja sam u astro naso bas folder koji se zove root i koji je prazan, pa sam mislio da tamo to treba ic...

Jos jedno pitanje, u vezi Go launcher-a, vidio sam da ga ti koristis.

Zanima me dal se sa njim mogu koristiti widgeti od htc sense-a, dakle onaj sat/vrijeme i sl?

Jer kad sam imao launcherpro, sa njime se to nije dalo.

Hvala jos jednom

lp, mic

mic
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 14:03 (the55mic).
15 godina
Android borbeni komplet

FingerPrint Scanner Pro, jako interesantna aplikacijica.

Naime, služi za otključavanje mobitela pomoču otiska prsta.

Ustvari bi se moglo nazvat lažan otisak prsta {#}.

U opcijama se namjesti koliko bipova treba proči, da bi se vaš ljubimac otključao.

Naravno, to ne zna nitko osim vas {#}.

Ukoliko vas zanima, a ne možete nači Pro verziju (samo u njoj imate neke dodatne mogučnosti),

javite se na PP, pa dam link.

edit: hmm, izgleda da ipak ne dobijem sve opcije koje bi trebap (npr. zaključavanje home tipke).

Jer, ipak se ne radi o full Pro verziji (kod mene). Radi se o Lite verziji, koju su preimenovali,

te izbacili zaključane Pro djelove. Šteta, app je zaista bombon.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 17:52 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice