Android App Sync?

poruka: 7
|
čitano: 2.165
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android App Sync?

Trazim alternativu za iTunes za Android?

Znaci trebam program za komp na kojem mogu pritiskom jedne tipke dobit sve ono kaj imam na SGS3 na novome SGS4 ili SGS2 ili what eva.

Postoji to za Android?

Znaci stisnem Sync i fino mi na novom uredaju budu svi programi, sva muzika, svi filmovi, svi kontakti, svi SVE?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 11:49 (NEW_MAN).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Android App Sync?

zar nema opciju backupa i restora? mislim da sam to vidio negdje u opcijama

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 11:57 (skank666).
17 godina
Zanima me program na kompu. Znaci da radim backup na komp i to pravi backup svega. Kupim drugi telefon i nakon synca koji traje recimo 15 minuta peglam ko da se nist nije desilo a sve na novom telefonu.
Kies ima Sync svega osim programa a to mi je najbitnije jer mi se ne instalirava program po program.
17 godina
Evo upravo mi je umro fakin telefon. Ono nemrem belivit. Trazim si program za backup i umre mi telefon.
To se sam meni moze desit.
16 godina
neaktivan
Android App Sync?

Heh. Ako ti još uvijek treba, Titanium Backup može napravit backup/restore svih aplikacija. Nije sličan iTunesu po pitanju tog (ovaj se instalira na mob a ne na PC), ali dobro odradi posao.

Traži root.

0 0 hvala 0
17 godina
Radi backup apk datoteka ili i postavki? Znaci ako prde telefon ili nabacim lagano brisanje, ocu imat sve kak je bilo? Oce mi npr. radit internet banking bez da moram u banku, oce mi radit tokeni itd?
16 godina
neaktivan
Android App Sync?

Ima opciju ili samo apk ili apk+sve postavke. Ja dosad nisam imao potrebu koristit restore (samo sam backup radio) tako da ti ne bi zna detalje. Ali znam da se to koristi kod instalacije novih ROMova - to inače izbriše sve tvoje aplikacije, koje se onda jednim klikom vrate pomoću Titanium Backupa.

EDIT: ne znam za internet banke, niti što su tokeni :D Sorry.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 16:42 (betmen).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice