Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.447.189
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android aplikacije, igre i problemi

Jeli mi itko može preporučit tipkovnicu , jer trenutno imam samo orginalnu koja mi je tragedija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
Horatio_Hornblower kaže...

Jeli mi itko može preporučit tipkovnicu , jer trenutno imam samo orginalnu koja mi je tragedija...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUuZHRjIl0.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Intelovac123 kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5udWFuY2Uuc3d5cGUuZHRjIl0.

Odlična tipkovnica,šteta što je ne mogu kupiti Zabinom Visom.

Reality is wrong. Dreams are for real.
13 godina
neaktivan

pitanje vezano za Titanium Backup....

da li mogu kad napravim backup,folder sa SD kartice izbrisati i prebaciti na laptop(obrnuti redoslijed{#}),s obzirom da mi zauzima oko 400mb?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:47 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Molio bih za pomoć u vezi sa aplikacijama na mobitelu. Imam rootani mob. i sad me zanima dali je bolje aplikacije kao što su: you tube, g-mail, galerija, camera, cpu setings, glazba za google play, .. prebaciti- linkati na sd karticu ili ostaviti na unutarnjoj memoriji. Naime ,dali se tako više troši ili manje ram memorija, koje inače imam jako malo na mobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hitmanovich kaže...

pitanje vezano za Titanium Backup....

da li mogu kad napravim backup,folder sa SD kartice izbrisati i prebaciti na laptop(obrnuti redoslijed{#}),s obzirom da mi zauzima oko 400mb?

Možeš naravno, samo kad ga budeš vraćao, vrati na isto mjesto

14 godina
ja,vrba kaže...
Intelovac123 kaže...

Odlična tipkovnica, šteta što je ne mogu kupiti Zabinom Visom!!!!

Ovdje mi nešto smrdi, ako ja mogu kupovati sa HPB VISA kartico, ne vidim razlog da i ti ne možeš kupovati sa ZABA VISA karticom, tim više što ja imam HPB VISA koja podržava samo kune u polaganju na račun, a imam i PBZ VISA za USD dolars a mater ima PBZ VISA samo za Ojere!!

Ako ti nije bed, pojasni mi gdje je kod tebe problem u nemogućnosti kupnje, ja ću ti reći kojim sam ja putem išao prijavljivati svoje kartice {#}!!!! 

ATJ Lučko
15 godina

Nemam pojma u čemu je problem.Imam Visu od žiro računa Zabe koju sam normalno spojio s Paypal-om i kojom kupujem na Ebay-u i sl. a nisam ju mogao dodati u Google wallet.Čak sam i Poweramp kupio sa njihove stranice a ne sa Google play-a.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Flore kaže...

Pozz, imam jedan problem, naime kada pokusam instalirati neku aplikaciju uvijek mi dođe error da nemam dovoljno prostora, bez obzira da li ju instaliram preko file managera ili preko Google Playa, ali znam da imam dovoljno prostora jer apk ima 20 mb a ja imam na unutarnjoj memoriji preko 500 mb free.

ram memorija je u pitanju

15 godina
bodija kaže...

Molio bih za pomoć u vezi sa aplikacijama na mobitelu. Imam rootani mob. i sad me zanima dali je bolje aplikacije kao što su: you tube, g-mail, galerija, camera, cpu setings, glazba za google play, .. prebaciti- linkati na sd karticu ili ostaviti na unutarnjoj memoriji. Naime ,dali se tako više troši ili manje ram memorija, koje inače imam jako malo na mobu.

Vidim da mi nitko ne odgovara na ovo pitanje, pa ću postaviti novo. Koja je najbolja aplikacija za sms poruke?

16 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
Flore kaže...

Pozz, imam jedan problem, naime kada pokusam instalirati neku aplikaciju uvijek mi dođe error da nemam dovoljno prostora, bez obzira da li ju instaliram preko file managera ili preko Google Playa, ali znam da imam dovoljno prostora jer apk ima 20 mb a ja imam na unutarnjoj memoriji preko 500 mb free.

ram memorija je u pitanju

možeš li malo pojasniti? zašto ram memorija ima veze sa internom memorijom? imam isti problem pa pitam. i da li znaš kako to riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 22:01 (TiMi79).
14 godina
neaktivan
bodija kaže...
bodija kaže...

Vidim da mi nitko ne odgovara na ovo pitanje, pa ću postaviti novo. Koja je najbolja aplikacija za sms poruke?

camera, galerija i ostale sistemske aplikacije ne mogu micati na sd karticu koliko je meni poznato, dok youtube, gmail i glazbu mozes prebaciti al to nema nikakvog utjecaja na ram memoriju (koristenje ram-a ce biti isto), jedino sto ces postic s tim je vise interne memorije.

ja,vrba kaže...

Nemam pojma u čemu je problem.Imam Visu od žiro računa Zabe koju sam normalno spojio s Paypal-om i kojom kupujem na Ebay-u i sl. a nisam ju mogao dodati u Google wallet.Čak sam i Poweramp kupio sa njihove stranice a ne sa Google play-a.

isti problem i isti simptomi {#}
paypal ju prima i kupujem preko ebaya, al google ju ne prima, sve zivo sam probao, cak sam i zabu zvao al na kraju opet ništa. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 23:23 (Gruber).
14 godina
suspendiran
TiMi79 kaže...

možeš li malo pojasniti? zašto ram memorija ima veze sa internom memorijom? imam isti problem pa pitam. i da li znaš kako to riješiti?

https://play.google.com/store/apps/details?id=tk.rede.cacheFixer&hl=hr

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 23:59 (Cryogenic).
16 godina
neaktivan
Cryogenic kaže...
TiMi79 kaže...

ovo uopće ne pomaže. pokušao sam sve opcije koje su dostupne i no luck. {#}

14 godina
suspendiran
TiMi79 kaže...
Cryogenic kaže...
TiMi79 kaže...

ovo uopće ne pomaže. pokušao sam sve opcije koje su dostupne i no luck. {#}

probaj go launcher task manager

15 godina
neaktivan
bodija kaže...
bodija kaže...

Mjesto na kojem se nalaze aplikacije nema nikakve veze sa ram memorijom, one će uvjek jednako zauzimazi rama. Na sd ih prebacuješ jedino ako na mobitelu nemaš više mjesta za instaliranje novih aplikacija. Ako ti mobitel blokira ponekad, instaliraj si neki killer da u tom trenutku pogasiš aplikacije (ali nije baš preporučljivo jer se poveća potrošnja baterije). Evo preporuka ove app, imaš odma i za čišćenje moba. Ideš na tasks i gore desno dodirni +kučicu da si dodaš shorckut na početak, o onda samo dodirom njega ugasiš aplikacije.

PS: mobitel inače radi usporeno ako je i prenatrpan s aplikacijama

13 godina
neaktivan

Imam HTC Explorer i dok skinem apk file stavim ga na memorijsku al nemrem ga nigdje najt da instaliram igricu...sve sam pretrazil al ga nigdje nema...moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Flore kaže...

Odes u aplikaciju "Root explorer" (imas je na XDA besplatno za skinut), odes u data/app i nađi "odex" fajl te aplikacije koju ne mozes instalirati i obrisi ga. To je to, samo trebas root.

daniel
17 godina

Ako je mob rootan najbolje je nadogradnje sistemskih aplikacija premjestiti u ROM, tako da ne zauzimaju dodatno internal memory ili mjesto na sd.
Pogotovo na mobitelima kao xperia x8, wildfire i sl. koji imaju malu internal storage pa pocnu stekat cim postane slobodno manje od 40ak mb prostora.
Znaci aplikacije tj. nadogradnje koje se instaliraju u internu memoriju kao gmail, playstore, hangout, google maps, youtube i sl.
To je lako npr. s titanium backup (moze se i file explorerom ali lakse je s titanium) aplikacijom; menu-batch-move/integrate-Integrate updates of system apps into ROM.
Ili u titaniumu rucno na backup popisu (dulji pritisak na ime aplikacije da se pojavi izbor-convert to system app) se mogu dodatno prebaciti i nekakva galerija, tipkovnica i sl. (ne igre) jer cesto ima dovoljno mjesta u romu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 10:49 (kunof00).
14 godina
neaktivan
kunof00 kaže...

Ako je mob rootan najbolje je nadogradnje sistemskih aplikacija premjestiti u ROM, tako da ne zauzimaju dodatno internal memory ili mjesto na sd.
Pogotovo na mobitelima kao xperia x8, wildfire i sl. koji imaju malu internal storage pa pocnu stekat cim postane slobodno manje od 40ak mb prostora.
Znaci aplikacije tj. nadogradnje koje se instaliraju u internu memoriju kao gmail, playstore, hangout, google maps, youtube i sl.
To je lako npr. s titanium backup (moze se i file explorerom ali lakse je s titanium) aplikacijom; menu-batch-move/integrate-Integrate updates of system apps into ROM.
Ili u titaniumu rucno na backup popisu (dulji pritisak na ime aplikacije da se pojavi izbor-convert to system app) se mogu dodatno prebaciti i nekakva galerija, tipkovnica i sl. (ne igre) jer cesto ima dovoljno mjesta u romu.

ili napravit sd-ext na memorijskoj od jedno 512 mb, 1 gb i instalirat neku od skripti tako da ti sav taj prostor prikazuje i bude kao internal memory. {#}

12 godina
neaktivan

pozz svima imam jedan problem pa mislim mozda se tu tko nadje a zna to rijesiti.radi se o mobitelu android move,kci mi stavila uzorak par pokusaja istrosla i sad trazi email koji je u njemu a ne znamo ga jer je kupljen polovno,kako ga otkljucati,dali postoji kako drugacije osim nositi serviseru?hvala u naprijed

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Odi u recovery (ulazi se sa kombinacijom pritisnutih gumbica-googlaj kak je za tvoj uređaj) i u njemu napravi Factory reset. Mob ce biti ko iz ducana.

Evi ti kak se ulazi u Recovery i radi reset;

http://www.hard-reset.com/t-mobile-move-hard-reset.html

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 17:24 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pretpostavljam da je najlakse resetirati mobitel, iako postoje druge kompliciranije opcije..
Ako je to taj mobitel:
http://www.hard-reset.com/t-mobile-move-hard-reset.html
17 godina

Trazim neki free Android call i sms blocker, ali da ima tzv. dummy reject, odnosno da mogu odabrati SMS reject text (ali da meni SMS poruka ipak dođe), a za Call da javi da nije dostupan broj ili tako nešto.

Tnx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
makopos kaže...

Trazim neki free Android call i sms blocker, ali da ima tzv. dummy reject, odnosno da mogu odabrati SMS reject text (ali da meni SMS poruka ipak dođe), a za Call da javi da nije dostupan broj ili tako nešto.

Tnx

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netqin.mm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZXRxaW4ubW0iXQ..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina

Probao sam na galaxy S3 ali ne radi, app je otvoren ali ne blokira nista, nista ne radi. Svejedno hvala na pokušaju.

14 godina
neaktivan
makopos kaže...

Probao sam na galaxy S3 ali ne radi, app je otvoren ali ne blokira nista, nista ne radi. Svejedno hvala na pokušaju.

Onda nisi dobro probao.

Eto ja ga koristio mjesec dana i radio bez problema na JB i ICS

17 godina

A šta imam za probat kad nema tu 100 opcija za glavnu funkcionalnost. Lijepo stavim jedan broj u blok, zovem s tog broja i nista se ne događa, poziv prolazi bez ikakvih problema.

Napravio sam restart moba itd nema nista, sve isto (ne)radi.

14 godina
neaktivan
makopos kaže...

A šta imam za probat kad nema tu 100 opcija za glavnu funkcionalnost. Lijepo stavim jedan broj u blok, zovem s tog broja i nista se ne događa, poziv prolazi bez ikakvih problema.

Napravio sam restart moba itd nema nista, sve isto (ne)radi.

Radi 100%..

Probao sam ponovo i radi..

15 godina

Problem:

Unutar programa BSplayer sam izbrisao određene filmove koji su bili smješteni na SD kartici.

Trebalo se osloboditi par gigabajta, no kada unutar kompjutera pokušavam prebaciti fajlove na sd karticu vidima da je kartica puna.

Pump The Jam Pump It Up
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 16:39 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice